CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Coinbase promite o accelerare in ceea ce priveste adoptarea de criptomonede in randul maselor

Coinbase promite o accelerare in ceea ce priveste adoptarea de criptomonede in randul maselor

Coinbase, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, a anunțat noi detalii despre runda de finanțare a seriei E, care este menită să accelereze adoptarea de criptomonede.

Anunțul a arătat că finanțarea va fi condusă de Tiger Management alaturi de Wellington Management, Andreesen Horowitz, Y Combinator Continuity, Polychain dar si alti parteneri.

Ce promite CoinBase

Coinbase a afirmat, de asemenea, că schimbul va fi pus în valoare de încă 300 milioane USD în proiecte IPO, iar investitia totala va fi de 8 miliarde de dolari. Bursa a lansat o listă detaliată a obiectivelor pe care intenționează să le realizeze și să le accelereze.

Unul dintre obiectivele majore, după cum afirmă compania, este construirea unei punți între piața valutară fiat și piața de criptomonede. Aceasta, potrivit companiei, va face tranzacțiile dintre cele două sisteme mai rapide și mult mai uniforme.

Coinbase a spus că aducerea investitorilor instituționali în domeniul cripto va oferi un impuls major spre adoptarea mainstream și intenționează să integreze Coinbase custody cu alte părți instituționale.

Platforma lucreaza pentru crearea unui sistem pentru listarea de noi criptomonede pe platformă. Noul raport lansat de Coinbase menționează, de asemenea, adăugarea a “mii de cripto” pe platformă. Platforma a suferit upgrade-uri și în ceea ce privește realizarea unor caracteristici precum portofelul Coinbase, acum mult mai stabil și mai accesibil.

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE CEO: IN 5 ANI VOR FI 1 MILIARD DE OAMENI IN ECOSISTEMUL CRIPTO

Într-un interviu acordat companiei TechCrunch, a prezis că ecosistemul cripto și numărul total al monedelor digitale vor crește substanțial atribuind creșterea organizațiilor comerciale care își dezvoltă propriile token-uri, acestea ar funcționa împreună cu echitatea ca un sistem alternativ de investiții.

Armstrong a explicat: „Este logic ca orice companie care are capital să aibă propriul token. Fiecare proiect open source, orice organizație de caritate, fiecare fond, aplicație sau aceste tipuri noi de organizații descentralizate, toate vor avea propriile lor token-uri”. Referindu-se la problema reglementării ca unul dintre factorii cruciali pentru a pune viziunea sa în aplicare, Armstrong a numit-o „o mare întrebare deschisă” și a remarcat faptul că rămâne de văzut dacă majoritatea token-urilor vor fi recunoscute drept titluri de valoare.

El a spus că, Coinbase „simte că un subgrup substanțial din aceste token-uri vor fi titluri de valoare”. Armstrong a adăugat că, Coinbase ar putea găzdui sute de token-uri în termen de „ani” și potențial „milioane” în viitor. Pentru a deveni un agent de vanzări cu drepturi depline și „a oferi servicii viitoare care să includă tranzacționarea cu titluri de valoare cripto, marjă și tranzacționare pe o bază excesivă”, Coinbase a achiziționat Keystone Capital Corp., în plus față de Venovate Marketplace, Inc. Digital Wealth LLC.

Achiziția ar putea ajuta compania să se extindă ulterior la produse financiare non-cripto. Ieri, Coinbase a anunțat că va lansa tranzacționarea a încă patru cryptocurrency pentru lire sterline (GBP). Clienții britanici vor putea acum sa tranzacționeze alte criptomonede Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETH), Litecoin (LTC) si Bitcoim Cash (BCH) pentru GBP, in plus față de existentul Bitcoin (BTC).

Sursa: ambcrypto.com

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.