Analiza: Bitcoin, pana unde poate creste sau scadea pana la final de 2018?

Analiza: Bitcoin, pana unde poate creste sau scadea pana la final de 2018?

Bitcoin – Va creste sau va scadea pana in decembrie 2018?, aceasta este intrebarea de o suta de puncte. O predicție corectă necesită o identificare precisă a prețului viitor al Bitcoin. Asta în timp ce se precizează și intervalul de timp la care va fi atins prețul respectiv. Dacă faci o predicție fără preț sau cu o cronologie, este doar specula.

Ca idee, sa luam un studiu de caz. În ianuarie 2018 s-a prezis că Bitcoin ar putea ajunge la 50.000 de dolari până la sfârșitul acestui an. Evident, predictiile nu se vor adeveri, sau au sanse destul de infime ca Bitcoin de la 6600 la final de august sa ajunga la 50.000 in doar trei luni. Unii s-au uitat pe alte date, este evident că pentru ei a fost corect să prezica un preț pentru Bitcoin de 50.000 de dolari.

Ce date determină analiza recurenta a Bitcoin?

Creșterile parabolice ale prețului continuă să dureze mai mult – fiecare cursa parabolică este măsurată de la ultima valoare maximă până la cea mai înaltă valoare maximă. Prima apreciere rapidă a prețurilor a durat doar 300 de zile (2010-2011), iar cea de-a doua a avut peste 900 de zile (2011-2013). Ultima creștere a prețurilor parabolice a atins o valoare maximă de aproximativ 20.000 $ (2013-2017) și a durat aproape 1.500 de zile până la finalizare.

Dacă această tendință continuă, este puțin probabil să ajungem la cel mai înalt nivel până la sfârșitul lunii iulie sau august 2023. Aceasta ar fi mai mult de 2.000 de zile de la actualul maxim ridicat, care a fost atins în decembrie 2017.

Analize la rece despre scaderile Bitcoin

In contrapartida, dincolo de buclele de crestere, Bitcoin a avut si perioade in care pretul a cazut masiv in jos. Prima zona a durat aproape 160 de zile (2011), iar cea de-a doua a durat doar 400 de zile (2013-2014). Actuala zona de convergenta, dacă urmează trendul istoric, este probabil să continue pentru mai mult de 650 de zile.

Dacă acest lucru va fi realizat, pietele nu vor începe să se recupereze din ultimele mișcări de preț negative până în trimestrul 3 al anului 2019. Acesta este un ciclu de piață mult mai lung decât majoritatea oamenilor așteaptă în prezent, ceea ce determină o idee simpla.  Oamenii vor experimenta un nivel de durere și disconfort pe care nu le-au văzut de ceva timp.

Fiecare înjumătățire Bitcoin atrage o scadere si a celorlalte criptomonede

Pe măsură ce recompensa minieră Bitcoin se reduce cu 50%, prețul crește în cele din urmă pentru a ține cont de programul deflaționist. Am văzut acest lucru atât în ​​2012, cât și în 2016. Nu există nicio garanție că următoarea înjumătățire (mai sau iunie 2020) va conduce spre o crestere fabuloasa.

Nu este deloc plăcut să recunoști că te-ai înșelat în legătură cu ceva ce ai spus în mod public. Cu toate acestea, este important să vă testați în mod constant propriile ipoteze și convingeri. După cum s-a testat în ultimele săptămâni, a devenit evident că avem nevoie de noi date mai bune pentru reconstructia modelului de predicție.

La ce ne putem astepta de la Bitcoin in urmatoarea perioada?

Cel mai notabil este că probabil vom vedea Bitcoin la aproape 3.000 $. Sunt sanse pentru asta. Asta înainte de a vedea din nou Bitcoin la 10.000 $. Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că avem încă o scădere cu 50% a prețului. Lucrurile pot deveni cu adevărat urâte dacă se întâmplă acest lucru.

Evident, modelul folosit, chiar daca este corect, este construit pe premise statistice pur teoretice de la un punct. Ce trebuie retinut! Faceti propriile voastre cercetari. Poate ca o să vedeți un Bitcoin de 50.000 de dolari până în ianuarie 2023, dar asta reprezintă doar o perspectivă. La fel de bine se poate intampla ca Bitcoin sa ajunga la 1000 de dolari. Totul e posibil.

Sursa: https://offthechain.substack.com/