Analiza: Pretul XRP mentinut artificial in jos pentru a castiga pe plan global?

Analiza: Pretul XRP mentinut artificial in jos pentru a castiga pe plan global?

Pretul XRP a scăzut și mai mult și se învârte sub valoarea de $ 0.45 față de dolarul american. Perechea XRP/USD este în prezent sub presiune și se confruntă cu rezistențe în apropierea nivelelor de $ 0.4520 și 0.4550 USD. Perechea XRP / USD s-a confruntat cu o presiune de vânzare crescută, rezultând o mișcare în jos, sub sprijinul de 0.4500 USD.

Acestea sunt semne bearish și sugerează mișcări mai variate, cu un unghi de creștere sub 0,4600 $. În decursul declinului, triunghiul cheie de contractare evidențiat ieri a fost încălcat cu sprijinul de la $ 0.4530 pe graficul orar al perechii XRP / USD. Perechea chiar a rupt suportul de 0.4400 $ și s-a tranzacționat la fel de scăzut. Intrebarea este simplă. De ce XRP nu mai trece de pragul 0.50 dolari? Cand si daca se va apropia pana la finalul anului de pretul de 1 dolar?

XRP si posibile explicații față de poziția prețului acestei criptomonede

Scenariul 1

Un pret mai mic pentru XRP e mai usor de folosit de catre publicul larg si mai usor de adoptat de catre institutii. Altfel spus, ei nu vor putea trage miliarde de dolari înainte ca prețul XRP să se prăbușească, dacă acesta ar fi umflat artificial. Aceasta este o evaluare speculativă fictivă.

Altfel spus, daca XRP incepe să urce speculativ vor avea ca rezultat aceleași bule care bântuie Bitcoin și Ethereum. Nici o bancă nu dorește să facă parte din această volatilitate și astfel întregul lor produs devine discreditat și XRP moare. La acest pret stabilizat, desi mic asa cum vede toata piata, XRP se consolideaza ca si criptomoneda. Nu intamplator este adoptat de atatea exchange-uri.

Scenariul 2

XRP vrea sa isi consolideze pozitia de criptomoneda fata de celelalte cripto din zona de mining. Putem vedea parcursul XRP in contexte precum: SWELL, Bernanke, Singapore, India sau China. Altfel spus, un pret mai mic e mai usor sa ajunga la mase. Sa ne gandim logic. Cati oameni de pe glob isi pot permite o Coca-Cola? Dar cati oameni de pe blog isi permit sa isi cumpere o geanta Louis Vuitton?

XRP vrea să fie mai puternic decât Google și Apple?

Scenariul 3

În acest scenariu să ne gândim la ideea că Ripple vrea să fie una dintre cele mai de succes companii fintech … vreodată. Ce ar obliga pe cineva ca Brad Garlinghouse să rămână cu Ripple acum că este un multi-milionar? Din aceleași motive pentru care Steve Jobs nu a abandonat Apple după primele sale 10 milioane și același motiv pentru care Bill Gates nu a abandonat Microsoft după primul său miliarde.

Brad Garlinghouse dorește să fie unul dintre cei mai mari directori executivi ai tuturor timpurilor. E deja plin de bogăție, deci faptul că a investit mai mult în viitorul lui Ripple decât oricând ar trebui să fie destul de evident, acesta este copilul lui și el va rămâne aici.

Deci, sperăm că puteți vedea că Brad Garlinghouse conduce compania spre succes. Acum, partea confuză pentru unii dintre voi este modul în care un preț redus XRP poate ajuta Ripple să aibă succes. Cel mai important aspect al succesului XRP este ca ea ca și monedă generează punți. XRP devine sinonimă cu „lichiditatea”, care înseamnă pur și simplu disponibilitatea pentru cumpărare sau vânzare.

În acest moment, lichiditatea este scăzută, deoarece volumul este scăzut, iar circulația XRP (pe lângă stocul lui Ripple) este scăzută. Modalitatea de creștere a lichidității este de a crește cât de mult a fost distribuit XRP, iar modul de a motiva distribuția este de a pune tone și tone de XRP pe piața liberă și de a încuraja oamenii să cumpere tone și tone de XRP.

Sursa: https://www.newsbtc.com