Analiza prețului Ripple: Ripple (XRP) explorează colaborări globale pentru a crește exponențial

Analiza prețului Ripple: Ripple (XRP) explorează colaborări globale pentru a crește exponențial

XRP al Ripple este una dintre acele criptomonede care pot fi folosite în timp real, care a câștigat atenția investitorilor din jurul lumii. Deși moneda nu a arătat nici o creștere fenomenală în ultimele 5 luni, investitorii anticipează că a două jumătate a anului va fi lucrativă pentru moneda. Echipa Ripple caută de asemenea alianțe globale pentru a crește popularitatea monedei și a platformei prin promovarea blockchain că o tehnologie de nouă generație. Scenariul pieței pare pozitiv.

Statisticile Prețului XRP

Ripple s-a mutat dintr-o parte în altă de la debutul lui 2019 cu doar câteva creșteri minore, cele mai mari fiind în Mai. Pe 2 iunie 2019 prețul monedei este arătat în graficul de mai jos:

S-a înregistrat o creștere de peste 22.85% a valorii monedei XRP în ultimele 30 zile. Prețul s-a mutat de la 0.35$ la 0.43%. Valoarea monedei a ajuns până la 0.47% în ultimele 30 zile. Valoarea de piață este acum peste 18 miliarde de dolari, și ROI-ul este justificat la 7.234.49%. Deși moneda se tranzacționează la un preț decent în acest moment, nu a fost nici o performanță fenomenală chiar și după multe parteneriate și alianțe.

Predicția Prețului Ripple

XRP are potențialul să treacă de 1$ până la sfârșitul lui 2019 și va putea ajunge până la 50$ în următorii doi ani. Cu toate acestea, firma încă trebuie să găsească o modalitate să-și direcționeze eforturile spre îmbunătățirea și progresul valorii monedei.

Concluzia:

Ripple este o moneda virtuală pe care te poți baza, lucru care a atras investiții de la mulți oameni cunoscuți pe plan global, de aceea investiția este o oportunitate bună pentru câștig pe termen lun. Acesta este cel mai bun moment să cumperi tokenuri XRP angro, deoarece prețul este mic.