Antreprenorii Cripto încep să construiască averi serioase.

Antreprenorii Cripto încep să construiască averi serioase.

 

Acest lucru a devenit evident prin publicarea recentă a listei celor mai bogați oameni din China în 2018. Sunt incluse în listă 13 antreprenori chinezi care au înființat sau condus societăți implicate în industria cripto.

Cei mai bogați oameni de pe listă, Micree Zhan Ketuan și Wu Jihan, sunt co-fondatori ai aceleiași companii – Bitmain. În plus, majoritatea fondatorilor au construit companii de infrastructură (miniere, fabricarea de hardware, schimburi, etc), mai degrabă decât aplicatii sau token-uri individuale. Aceasta este doar o dovadă a faptului că strategia „picamăr și lopată” funcționează.

Includerea atâtor antreprenori cripto pe o listă a bogaților este relativ neașteptată din cauza numărului de tineri din industrie. Numeroase persoane au putut să construiască valori nete de mai multe miliarde de dolari în mai puțin de cinci ani. Acest lucru a fost posibil deoarece:

  1. Industria cripto este nouă – La apariția fiecărei noi industrii, antreprenorii care construiesc o infrastructură valoroasă sunt răsplătiți. Într-o piață care are deja peste 200 miliarde de dolari, profiturile sunt chiar mai mari decât în ​​mod normal.
  2. Cripto este o piață care funcționează non-stop – acest lucru crește numărul de ore pe săptămână în care piața este „pornită” în comparație cu altele. După cum mulți dintre voi știți, viteza ucide în această afacere.
  3. Cripto este global – au existat câteva industrii care s-au răspândit atât de repede. Unii oameni sunt atrași de tehnologie, alții sunt atrași de prețurile volatile și unii au cumpărat în argumentul calitativ că cripto „poate schimba lumea”.

Cei mai bogați oameni din lume și-au construit averile pe spatele internetului. Nu mă va surprinde dacă cei mai bogați oameni de mâine își construiesc averile pe spatele tehnologies cripto. Răsplata pentru a crea valoare într-o lume descentralizată, globală este mai mare, mai rapidă și vine cu mai multă responsabilitate decât oricând.

Recent, am sărbătorit prima companie de 1 trilion de dolari. În viitor, vom sărbători primul trillionar. Nu fi surprins când un antreprenor cripto obține acel titlu.