Anunt: Platforma Binance permite retragerile de criptomonede TRX

Anunt: Platforma Binance permite retragerile de criptomonede TRX

Platforma Binance tocmai a anunțat că a terminat procesul de swap token pentru criptocurrency TRX. Astfel utilizatorii vor putea să depună și să retragă criptomoneda Tron (TRX) din rețeaua mai sus amintita.

TRON promite sa schimbe paradigma asupra criptomonedelor

Până în prezent, migrația TRON-ului în propriul său blockchain a mers bine, mai ales în comparație cu problemele cu care se confruntă EOS, a cărui tranziție proprie a fost afectată de întârzieri și probleme legate de constituția sa controversată.

Dimpotrivă, migrația simbolică a TRON, numită „Ziua Independenței” de către echipa TRON, a început pe 26 iunie, așa cum era programată. Următorul pas important este lansarea mașinii virtuale TRON, așteptată la 31 iulie.

TRON – De la Ethereum la independență

În pregătirea pentru „Ziua Independenței”, titularii de TRX original, un simbol compatibil ERC20 pe blocul Ethereum, au fost instruiți de către Fundația Tron să depună acele jetoane cu un schimb de informații cripto-participant. Astfel ca totul să ocupe tot procesul de schimbare a acestora în noul Simbolul principal TRON.

Binance a susținut în mod deosebit TRON pe parcursul întregului proces, dezvăluind luna trecută că nu numai că ar permite schimbul token, ci și adăugarea opțiunii de a tranzacționa TRX în raport cu dolarul american.

Comunitatea TRON testează deja noua funcționalitate, iar rapoartele inițiale sunt că totul funcționează fără probleme, deși au existat unele plângeri cu privire la mărimea taxei de retragere pentru Binance.

În prezent, alte două schimburi au confirmat că au terminat migrarea token-ului TRX. Activitatea digitală MAX a activelor digitale din Taiwan a informat utilizatorii că au putut acum să retragă sau să depună atât versiunea ERC20, cât și cea principală a token-ului.

PREȚUL TRON A URCAT DUPĂ CE FONDATORUL A CUMPĂRAT BITTORRENT

Prețul criptomonedei TRON a crescut vertiginos după ce s-a făcut publică tranzacția. Fondatorul Justin SUN al criptomonedei TRON a achiziționat BitTorrent pentru suma 140 de milioane de dolari.  Zvonurile despre achiziție au circulat săptămâni.

Cu toate acestea, TechCrunch raportează că Sun a fost de acord să achiziționeze BitTorrent pentru 140 de milioane de dolari și că documentele de aprobare au fost deja distribuite acționarilor.

CUM VA FOLOSI TRON BITTORRENT-UL?

Sun nu a dezvăluit în mod public modul în care intenționează să utilizeze BitTorrent. Sunt zvonuri care spun că rețeau are aproximativ 170 de milioane de utilizatori. Este foarte probabil ca rețeaua să folosească arhitectura de distribuție a fișierelor peer-to-peer. Totul pe măsură ce își propune să construiască „Web 4.0”. Vorbim de o platformă disruptivă în zona de cryptocurrency.

TRON SE PREGĂTEȘTE DE EXPANSIUNE ÎN MAINNET

Anterior, moneda – care a fost distribuită printr-o ofertă inițială de monede (ICO) – a fost construită ca un simbol ERC-20. Migrarea a început la sfârșitul lunii mai cu lansarea software-ului Tron mainnet beta și ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul lunii.

Ce înseamnă această achiziție? BitTorrent (abreviat la BT) este un protocol de comunicație pentru partajarea de fișiere peer-to-peer (P2P) care este utilizat pentru distribuirea de date și fișiere electronice prin Internet.

Sursa: https://cryptocoinspy.com