Avem o nouă criptomonedă – ONTOLOGY s-a lansat în MainNet

Avem o nouă criptomonedă – ONTOLOGY s-a lansat în MainNet

Ontology, un nou proiect public de înaltă performanță și o platformă distribuită de colaborare cu trusturi, a anunțat lansarea Ontology 1.0. Noua criptomonedă oferă noi blocuri publice de înaltă performanță care includ o serie de registre distribuite complete și sisteme inteligente de contracte. În același timp, sprijină colaborarea în lanțul public și personalizarea rețelelor lanțului, oferind în același timp module comune în diverse aplicații distribuite.

ONTology promite că nu va repeta greșelile predecesorilor săi

Serviciile de bază ale lanțului public, cadrul de blocare personalizabil de înaltă performanță și grupurile de protocol sunt cele trei componente cheie ale infrastructurii Ontology 1.0.

Ontology 1.0 include un protocol descentralizat de autentificare a identității, un protocol distribuit de gestionare a datelor și un protocol de scor de credit. La nivel de aplicație, produsul client integrat (ONTO), motorul de căutare de încredere și cadrul de distribuire a datelor distribuite vor oferi un suport tehnic puternic.

Ontology 1.0 Caracteristici

Ontology 1.0 este prima platformă descentralizată de executare a contractelor inteligente cu identitate. Prima versiune a lanțului de bază a ajuns la peste 5.000 tps fără îmbunătățiri de performanță (îmbunătățirile vor fi adăugate în viitor). În ceea ce privește securitatea, există o colaborare profundă cu grupul NCC, Baimaohui și SlowMist pentru a asigura securitatea nodurilor. Ontology 1.0 poate oferi un pachet complet de suport și pachete de instrumente pentru dezvoltarea inteligentă a contractelor.

Concurența pentru nodurile de consens Ontology 1.0 a fost, de asemenea, tensionată. Lansarea în MainNet, dezvoltarea afacerii pe lant și intrarea nodurilor au fost strâns legate și au primit sprijin internațional.

CU CE SE DIFERENȚIAZĂ ONTOLOGY 1.0

Instrumentul inteligent de contractare „SmartX”, algoritmul VBFT de consens și grupul Triones Consensus Group  au ajutat la pionieratul algoritmului VBFT.

Vorbim de un nou algoritm de consens care integrează PoS, funcția aleatoare verificabilă (VRF) și BFT. Acesta va continua să fie strâns combinat cu modelul de guvernanță al Ontology pentru a îmbunătăți considerabil performanța și utilitatea rețelelor publice de lanț.

Instrumentul inteligent de contractare SmartX este un protocol de tip single-stop care poate fi folosit pentru a compila, implementa și invoca contracte inteligente. Oferă o gamă de șabloane inteligente de contract și un editor online puternic.

Utilizatorii de contracte inteligente o pot folosi ca referință. Sau pot utiliza șabloanele contractuale ale acestora. Sau pot dezvolta comisioanele comunității pentru a personaliza contractele.

„Triones Consensus Group” este prima generație a modelului de guvernanță publică al Ontology 1.0. Schema distribuită și de înaltă performanță extinsă de sprijin și de stimulare este inovatoare.  Ea promovează un ecosistem de încredere distribuit în colaborare deschisă.

Ce vrea ONTology 1.0

Între timp, planul de recrutare a nodului Triones a fost lansat de Ontology la începutul lunii iunie.  ONTO va sprijini identitatea digitală autonomă și controlabilă. Managementul activelor digitale în MainNet sunt importante. ONTO va regla un schimb de token-uri din OneNet în MainNet.  Și mai urmează și alte operațiuni.

Ontology 1.0 va lansa, de asemenea, SmartX 2.0 și cele mai recente linii directoare de dezvoltare a contractului inteligent pentru a oferi un suport mai bun dezvoltării dApp pentru dezvoltatori.

În prezent ONTology se tranzacționează cu puțin peste 4 dolari. Are un MarketCap de 636 milioane de dolari. Și un volum înregistrat în ultimele 24 de ore de 66 milioane de dolari.

Sursa: https://ambcrypto.com