Binance arde tokenuri BNB în valoare de 24$ de milioane

Binance arde tokenuri BNB în valoare de 24$ de milioane

Exchange-ul gigant cu sediul în Malta, Binance, a anunțat că au ars 808,888 Binance Coins care valorează în jur de 24$ de milioane. Asta este parte din inițiativa lor de a menține numărul total de tokenuri BNB la 100 de milioane, și de asemenea este a 8-a ardere pe semestru. Inițial, echipei Binance i-au fost alocate 80 de milioane de BNB, și toate acestea vor fi eventual arse.

Changpeng “CZ” Zhao, CEO-ul și fondatorul Binance, a spus:

“Cu această schimbare, noi tot vom arde BNB bazându-ne pe volumul de trading pe Binance per semestru. Însă de această dată, echipa Binance a renunțat la alocarea tokenurilor. Acum suntem dedicați construirii ecosistemului Binance fără a lua BNB de la alocarea inițială. Echipa va arde tokenurile proprii întâi. Toate cele în valoare de 24$ de milioane!”

În acest moment, 189 de milioane de BNB sunt în circulație, deci exchange-ul trebuie să ardă cu 89 de milioane mai multe tokenuri pentru a-și atinge scopul. Zhao a mai spus:

“Să recapitulăm, acesta este echivalentul a echipei Binance care alocă 0 BNB pentru noi din numărul inițial. Toate BNB-urile pe care le avem sunt ori câștigate prin serviciile noastre ori cumpărate cu proprii noștri bani.”