Binance va relua joi depunerile și retragerile

Binance va relua joi depunerile și retragerile

Directorul executiv al Binance, Changpeng Zhao, a anunțat că exchange-ul de cripto intenționează să reia depozitele și serviciile de retragere marți.

El a scris într-o scurtă actualizare:

Echipa noastră face progrese și a lucrat în weekend. În ultimele zile, am efectuat unele revizuiri semnificative ale sistemului nostru, cu un număr mare de caracteristici avansate de securitate adăugate și / sau complet redesenate. Vom dezbate mai târziu detalii cu privire la unele modificări.
Scopul nostru este de a relua complet depozitele și retragerile marți. Timpul va fi comunicat într-o etapă ulterioară, în funcție de modul de testare. Această actualizare va necesita oprirea tranzacționării. Vă vom actualiza din nou mâine.

În prezent, toate acțiunile de retragere și de depozitare sunt marcate „Suspend” și nu pot fi efectuate pe exchange. Cu toate acestea, cel puțin un utilizator a spus pe social media că au putut trimite depozite la adresă pe calea adreselor anterior identificate.

În anunțurile anterioare, exchange-ul a declarat că va adopta dispozitivele 2FA bazate pe hardware, cum ar fi YubiKey.

Binance a anunțat încălcarea săptămânii trecute, spunând că hackerii anonimi au plecat cu 7.000 de BTC (în valoare de aproximativ 41 de milioane de dolari la momentul respectiv) din hot wallet-ul exchange-ului. Hackerii au accesat atât cheile API ale utilizatorilor, cât și codurile de autentificare cu doi factori pentru a retrage criptomonedele.

Exchange-ul a împiedicat retragerile și depozitele, dar a permis tranzacționarea intra-token pe site. Hackerii au mutat rapid bitcoinul furat, determinând unii să speculeze că pregătesc spălarea banilor prin mai multe exchange-uri.