Bitfinex, exchange-ul Cripto oprește temporar depunerile și retragerile

Bitfinex, exchange-ul Cripto oprește temporar depunerile și retragerile

Exchange-ul de criptomonede Bitfinex și-a închis temporar serviciile.

În Tweet se menționează că schimbările vor opri temporar depunerile și retragerile „din cauza indignării unuia dintre furnizorii noștri de rețea”. „Fondurile sunt în depozite sigure. Situația va fi rezolvată cât de repede posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenient” a mai spus compania.

CTO-ul Bitfinex, Paolo Ardoino, a postat linkuri către portofelele platformei de schimbe, pentru a asigura comunitatea că nu sunt scurgeri de fonduri și că fondurile utilizatorilor sunt sigure.

Așa cum a mai fost relatat, Bitfinex și emitentul de stablecoin asociat, Tather, au fost în mijlocul atenției la sfârșitul lunii Aprilie atunci când Procurorul General Al statului New York, Letiția James, a acuzat cele două companii că au acoperit o pierdere de 850 de milioane de dolari care i-ar fi putut afecta pe investitorii din New York.

Luând în considerare ce știm în acest moemnt, Bitfinex nu a dezvăluit niciodată pierderea investitorilor, și executivii pieței de schimb Tether au făcut o serie de tranzacții în corporație unde Bitfinex a primit acces la rezervele de Cash ale Tether, în valoare de 900 de milioane de dolari. Bitfinex a luat nu mai puțîn de 700 de milioane din rezervele Tether și a folosit fondurile pentru a ascunde piederile și inabilitatea lor de a gestiona retragerile clienților.