Bitmain: Tot ce vrei să știi despre Antminer S15 de la preț, la date tehnice

Bitmain: Tot ce vrei să știi despre Antminer S15 de la preț, la date tehnice

Bitmain a lansat modelul său Antminer S15 pentru minare de Bitcoin. Componenta pleaca de la 1.475 dolari per unitate și exista o limita pentru fiecare client. Oamenii din industrie spun ca Antminer S15 este cea mai buna componenta hardware la ora actuala de pe piata pentru minare de Bitcoin.

Ce stie sa faca Antminer S15 si cum arata concurenta

Antminer S15 are o putere de procesare de pana la 23 de terahash pe secundă, ceea ce înseamnă că vor fi necesare 3-4 unități pentru a se potrivi cu performanța lui Bitarde Tardis, care merge până la 80TH /s.

Cu toate acestea, Tardis este mult mai scump daca ne raportam la costul per unitate, iar revanzatorii ajung sa ceara in piata si 7 000 de dolari per unitate. BitFury însă nu publică prețul unei singure unități. Se presupune că tarifarea acestora variază în funcție de cerințele cumpărătorului în ceea ce privește cantitatea. Cu toate acestea, pentru doar 50 de dolari mai mult decât Antminer S15, minerii vor putea în curând să achiziționeze Ebang’s Ebit 11+, care se ridică la 37 / s, pentru 1517 dolari.

În același timp trebuie precizat ca nu se poate cumpăra pur și simplu o singura componenta E11 +. Ca totul sa functioneze in parametrii trebuie să cumperi cel puțin 50. Asta inseamna o investitie minima de inceput de peste  75.000 USD.

E11+ cel mai puternic concurent Antminer S15?

E11 + nu va fi disponibil până în ianuarie, în timp ce S15 va începe să apară pe web pentru precomenzi in maxim cateva saptamani. Tot insight-uri din piata. Investiția minimă la Ebang ar da o putere de pornire de 1.850 TH / s. Aceasta este o operațiune de extracție minuțioasă de la lansare și cu siguranță un punct de sprijin în industria minieră Bitcoin.

Potrivit CoinWarz, ar dura mai mult de 6 luni pentru a începe să câștigi un profit din mining, indeferent de tehnologia folosita si de echipamentele de hardware. In plus, exploatarea solo nu ar fi o opțiune, în ciuda dimensiunii imaginabile a operațiunii, cu aceste mașini. Veți avea nevoie de aproximativ zece centre de calcul pentru un minim de profit. Cea mai sigura sansa tot echipele de mineri agregate in pool-uri ramane ca si solutie viabila.

Exploatarea Bitcoin în general a scăzut ca o modalitate extrem de profitabilă de a face bani. Aceasta necesită o investiție, iar marjele de profit pot fi mici pentru cei care trebuie să își transforme monedele imediat. Cu toate acestea, minerii care sunt capabili să se mențină in piata dincolo de fluctuatiile pretului Bitcoin au ajuns sa faca milioane de dolari.

VIITORUL BITMAIN, VIITORUL BITCOIN

Atât S15, cât și T15 – succesoarele Antminer S9 și Antminer T9, prezintă noile chips-uri ASIC de 7nm ale lui Bitmain, pe care CEO-ul Jihan Wu la dezvăluit în septembrie la World Summit Mining Digital. Cipul, BM1391, prezintă îmbunătățiri semnificative ale eficienței față de linia anterioară, iar Bitmain a declarat că poate atinge un consum maxim de consum de energie de 42W / TH. Totuși, rata de consum a minerilor asamblați va fi oarecum mai ridicată, iar firma nu a lansat încă detalii privind specificațiile exacte ale dispozitivului.

Bitmain susține că dispozitivele, care pot fi deținute de BitTorrent (BTC), bani de tip bitcoin (BCH) și alte cripto compatibile cu protocolul SHA256, prezintă insight-uri importante. Asta chiar dacă rivalii Ebang și Bitfury au previzualizat dispozitive care vor obține probabil o eficiență mai mare.

Bitmain, după cum a raportat CCN, a făcut recent publicarea pe Bursa de Valori din Hong Kong (HKEX) într-o ofertă care se așteaptă să fie cea mai mare din istoria industriei, cel puțin până când Coinbase decide să urmeze o IPO în viitor .

Sursa: https://www.ccn.com