BitTorrent, Tron Lansează un software de descărcări – “Speed”

BitTorrent, Tron Lansează un software de descărcări – “Speed”

Clientul torrent peer-to-peer, BitTorrent, și-a lansat propriul software de optimizare a descărcărilor, BitTorrent Speed, cu funcționalitate token nativă. Știrile au fost dezvăluite într-un comunicat de presă oficial pe 8 iulie.

Conform rapoartelor, BitTorrent a lansat un token nativ Tron bazat pe blockchain, BitTorrent, la începutul acestui an, după ce și-a dezvăluit planurile să dezvolte o platformă care ar permite utilizatorilor să își optimizeze viteza rețelei și să obțină descărcări mai rapide.

Conform comunicatului de presă, software-ul Bittorrent Speed va fi integrat acum în toate noile descărcări ale companiei uTorrent Classic Windows.

Site-ul BitTorrent Speed dezvăluie că utilizatorii vor fi recompensați cu BTT în schimb pentru seeding și lățimea bandei- câștigând mai multe tokenuri pe măsură ce distribuie fișierul și obținând descărcări mai rapide cu cât sunt dispuși să cheltuie mai mulți BTT. Un portofel integrat a fost lansat pentru a permite utilizatorilor să-și gestioneze tokenurile câștigate.

În momentul lansării, produsul rămâne limitat la sistemele Windows, cu planuri aparente de a extinde acoperirea în viitor.

Tron, care a achiziționat BitTorrent în Iulie 2018 pentru o sumă care nu a fost dezvăluită, a lucrat la integrarea celor două rețele descentralizate pe baza împărtășirii tehnologiei standard, care s-a lansat în forma inițială în 2004.

Comunicatul de presă pretinde că gama de produse BitTorrent- inclusiv clienții BitTorrent și uTorrent- sprjină “cea mai mare rețea P2P din lume” cu peste 100 de milioane de utilizatori activi și care este instalată pe 1 miliard de terminale- asta însemnând 22% din traficul global upstream și 3% din traficul global downstream.

Fără legătură cu lansarea BitTorrent Speed, în acest moment, Tron (TRX) se tranzacționează în jurul sumei de 0.034$, cu o scădere de 2% într-o zi, și fiind a 10-a cea mai mare monedă după valoarea de piață.

Tokenul BitTorrent (BTT) – al 36-lea în top – s-a adâncit și mai mult pe roșu, și se tranzacționează cu 6% mai puțin la aproximativ 0.001$.