Brian Armstrong, CEO Coinbase: Bula cripto de azi e la fel cu bula de internet din 2001

Brian Armstrong, CEO Coinbase: Bula cripto de azi e la fel cu bula de internet din 2001

Brian Armstrong, co-fondator și CEO al Coinbase, cea mai mare platformă de schimb valutar si cripto, a vorbit despre experiența sa și despre piața cripto în timpul unui interviu pentru Bloomberg.

CEO-ul Coinbase a povestit despre experiența sa în spațiul criptocurrency. A descris totul ca fiind un „haos organizațional”. Dar ca antreprenor a fost o „călătorie nebună”. El a spus că, în prezent, există aproximativ 1000 de angajați în companie, recrutari care s-au facut in ultimii șase ani.

Brian Armstrong a vorbit despre Bitcoin si preturile din zona cripto

Brian a vorbit în continuare despre prețul criptomonedelor, în principal despre prețul Bitcoin [BTC]. Stim toti momentul cand BTC era evaluat la 19700 USD în luna decembrie 2017 și valoarea curentă se invarte in jurul valorii de 6500 USD. Potrivit lui, criptomonedele se confruntă în prezent cu o serie de bule în corecție. El a afirmat că au existat deja 4 – 5 bule în care prețul Bitcoin a crescut și a existat o „exuberanță irațională” și apoi prețul a fost corectat cu 60-70%. El a continuat să spună că de fiecare dată când ciclul se repetă, acesta se află la un nou plafon.

În timpul inițierii companiei în perioada 2012-2013, compania avea aproximativ 500 de utilizatori înscriși în fiecare zi, care au crescut treptat la 5000 și apoi la 50000 din cauza corecției de bule. Brian ra vorbit despre faptul ca bula cripto are multe similitudini cu bula de Internet din 2001.

De la Bitcoin la Facebook

Internetul a trecut prin aceste bule. Stim asta. Sa ne aducem aminte de momentul cand așteptările tuturor au fost cu mult peste valoarea reală și s-au prăbușit. Dar multe companii au început și fac azi profit. Companii ca Facebook, care ulterior s-a dovedit a fi o companie foarte mare. Deci, același lucru se întâmplă si acum. Așa cum așteptările oamenilor sunt peste tot. Dar cred că utilizarea reală a cripto este  în creștere. O vad in platforma„.

În plus, Brian a vorbit despre poziția privind valorile mobiliare și schimburile pe Bitcoin și despre respingerea numărului de ETF-uri Bitcoin.  Brian nu se așteaptă ca SEC să „folosească o nouă tehnologie și să o aprobe instantaneu”. Motivul este simplu. Sarcina SEC este de a se asigura că există o piață sigură pentru consumatori și că nu se sfârșesc prin a fi fraudate.

Mai mult, CEO-ul Coinbase a spus că următoarea provocare pe care o au cei de la SEC este definirea în comun a standardului. Cum vor defini ei ideea de  criptomoneda acceptabilă.

COINBASE VREA FUNCTIA ,,FACEBOOK CONNECT” PENTRU CRIPTO

Coinbase vrea să fie Facebook Connect pentru cripto. Gigantul din zona blockchain intenționează să dezvolte „Login with Coinbase” sau o platformă de identitate similară pentru dezvoltatorii de aplicații descentralizate. Motivul? Tocmai pentru a facilita utilizatorilor să se înscrie și să le conecteze portofelele cripto.

Pentru a alimenta platforma, Coinbase a anunțat că a achiziționat Distributed Systems, un startup înființat în 2015. Vorbim de o micro-firma care construia un standard de identitate pentru dApps numit ,,Clean Protocol”.

Sursa: https://ambcrypto.com