BTC Alpha si CoinDeal au anuntat noi perechi de trade pentru TRON

BTC Alpha si CoinDeal au anuntat noi perechi de trade pentru TRON

Tron [TRX] a finalizat lansarea mașinii virtuale și a sărbătorit evenimentul cu un stream live. Imediat după aceea, a început tranzacționarea pe două burse, BTCAlpha și CoinDeal.

Pe bursa BTCAlpha, Tron poate fi tranzactionat in perechi TRX / USD si TRX / BTC. Bursa CoinDeal a permis tranzacționarea TRX cu BTC. Cu toate acestea, CoinDeal a avut o surpriză deosebită pentru Tronix.

Tron anunta un concurs cu pana la 100.000 jetoane TRX

Justin Sun a anunțat că CoinDeal va organiza un concurs cu Marele Premiu in valoare de 100.000 de mărci TRX. Premiile pentru concurs au un volum de 200.000 de jetoane TRX. Tot ceea ce Tronix trebuie să facă este să vă înscrieți la platforma CoinDeal și să urmați conturile Twitter ale Tron și CoinDeal, precum și să fiți parte a canalelor de Twitter Tron.

După toți acești pași, cei care doresc să obțină un premiu de 100.000 Tron trebuie să facă un test cunoscut sub numele de „Jocul lui Tron”. Bursa a menționat că utilizatorii cu cel mai mare scor, dacă sunt legați, vor fi anuntati ca si câștigători în ceea ce privește volumul tranzacțiilor TRX / BTC.

Primul loc a fost la 100.000 TRX, locul al doilea fiind de 50.000 TRX. Cel de-al treilea loc este de 30.000, cu premii pe locul 4 și 5, respectiv 15.000 și, respectiv, 5.000 TRX.

În mod special, Fundația Tron a anunțat recent că 282.859 de conturi au fost deschise până la 29 august, cu un maxim de tranzacție de o zi de 416.497 tranzacții văzute la 20 august.

JUSTIN SUN: TRX ESTE MAI BUN DECAT BTC SI ETH IN ZONA DE DESCENTRALIZARE

În timpul lansării mașinii virtuale Tron, fondatorul și CEO-ul Fundației Tron, Justin Sun, a declarat că rețeaua Tron are o performanță „evidentă” mai bună decât Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] în ceea ce privește descentralizarea.

Potrivit lui, motivul pentru aceasta este că puterea minieră Ethereum și Bitcoin este controlată „de o mulțime de piscine miniere”. El a mai adăugat că cei 27 de superiori au fost aleși de comunitatea Tron fără ca Fundația Tron să intervină în alegeri. Acesta a fost și principalul motiv pentru care „conturile de înghețare” ale Fundației Tron nu făceau parte din alegerile pentru Super-reprezentanți.

În plus, reprezentanții superiori vor fi îndepărtați de catre ceilalti membrii ai rețelei Tron și vor vota dacă nu reușesc să producă blocurile. Justin a spus că acest incident a avut loc înainte.

Tron a intrat în era constituțională după ce au fost aleși toți cei 27 de superiori. SR-urile sunt împrăștiate pe tot globul. Există 14 reprezentanți in SUA, 1 reprezentant in Africa de Sud, 7 reprezentanți in China, 1 reprezentant in Vietnam, 1 reprezentant in Coreea de Sud, 1 reprezentant in Germania și unul in Brazilia. Exista un SR si in România. În prezent, există mai mult de 100 de candidați la Super-reprezentanți, iar Sesameeed conduce alegerile.

Cei 27 superiori vor juca un rol-cheie în structura de guvernare a Tron. Ei vor reprezenta comunitatea în ansamblu. În plus, aceștia vor acționa în calitate de gardieni ai rețelei Tron, împreună cu validarea și calcularea rețelei.

Sursa: https://ambcrypto.com