Coinbase susține tehnologia Tezos în aplicații și în mediul online

Coinbase susține tehnologia Tezos în aplicații și în mediul online

Principalul jucător pe piața schimburilor cripto, compania de schimb Coinbase, a anunțat faptul că va oferi suport în vederea rulării tehnologiei Tezos (XTZ) atât în cadrul propriului site, cât și în cadrul aplicațiilor pentru Android și IOS aferente aplicației Coinbase.

Expansiunea listărilor Coinbase Pro

Coinbase și-a făcut cunoscută noua inițiativă în cadrul unei postări oficiale în cadrul blogului său, la data de 8 august. Vestea sosește la doar câteva zile de la lansarea platformei XTZ de către Coinbase Pro, pe 5 august mai exact. Anunțul vine ca replică la îmbunătățirea majoră a prețului XTZ la acea dată.

Conform CoinMarketCap, prețul Tezos a crescut cu un procent de 11,9% la data relatării, ceea ce ar putea fi considerat scopul în sine al anunțului făcut.

Conform anunțului, clienții Coinbase vor putea să cumpere, vândă, convertească, transmită, primiească sau realizeze depozite XTZ în mod liber, exceptând clienții cetățeni ai statului New York unde a fost identificat un litigiu major. Puțin mai devreme, Coinbase Custory au anunțat faptul că au adăugat consiliului director doi noi membri cu experiență în domeniul bancar și financiar al statului New York.

În vreme ce Coinbase Pro este cunsocută ca fiind o platformă destinată profesioniștilor în domeniu, Coinbase în esență se adresează unei audiențe mult mai largi.

Expansiunea altor opțiuni

De asemenea, tot în data de 5 august, Coinbase a anunțat că explorează ideea de a oferi suport altor bunuri digitale, incluzând Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Matic (MATIC), Harmony (ONE), Ontology (ONT) și Waves (WAVES). La acea dată, Coinbase a avut grijă să nu garanteze oferirea de suport pentru nici unul dintre bunurile menționate anterior în niciun fel de jurisdicție.