Compania de blockchain TZero aduce Ravencoin în vederea oferirii de suport criptomonedelor

Compania de blockchain TZero aduce Ravencoin în vederea oferirii de suport criptomonedelor

Tzero a adăugat Ravencoin (RVN) listei criptomonedelor acceptate de către aplicația proprie de portofel electronic și efectuare de tranzacții.

Ravencoin este acum acceptată de către aplicația tZero

TZero a anunțat în cadrul unui comunicat de presă publicat în data de 20 august că se va alătura Bitcoin (BTC) și Ether (ETH), printre alte criptomonede acceptate de către platforma sa de tranzacționare și portofel electronic tZero Crypto, disponibilă atât dispozitivelor Android cât și celor IOS. Compania a menționat că varianta IOS este deja pregătită, pe când versiunea de aplicație pentru Android va fi updatată în cursul zilei de astăzi.

Aplicația în discuție, lansată în luna iunie, permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să dețină bunuri cripto. CEO-ul companiei TZero, Saum Noursalehi, a explicat motivele de dezvoltare a acestui proiect precum și motivul ce a stat la baza adoptării deciziei de a adăuga moneda Ravencoin celor deja existente:

„Adițional faptului că Ravencoin este una dintre criptomonedele cu cea mai mare viteză de creștere, aceasta este perfect aliniată cu tZero conlucrând la facilitarea tranzacționărilor acestor tipuri de bunuri. […] Ravencoin permite emiterea directă și tranzacționările on-chain cu orice fel de bunuri digitale, incluzând security tokens, asigurând astfel suport RVN prin alinierea perfectă cu aplicația tZero Crypto.”

Jucătorii

Ravencoin este o criptomonedă open source ce dorește să permită realizarea instantă de plăți, oferirea de suport pentru security tokens, gift cards, valute fiat, precum și alte bunuri desemnate de utilizatori. TZero este o subsidiară deținută majoritar de către gigantul Overstock ce are drept obiect de activitate dezvoltarea de aplicații blockchain.

Ravencoin a fost adusă în centrul atenției în momentul în care Patrick Byrne, Overstock.com CEO, a menționat faptul că au fost investite milioane de dolari în vederea „explorării diferitelor cazuri specifice aplicației blockchain cu accent pus pe activitatea de transfer de bunuri.”