Compania de schimb criptovalutar cu sediul în Europa, Bitpanda Global a fost lansată

Compania de schimb criptovalutar cu sediul în Europa, Bitpanda Global a fost lansată

  • Bitpanda a strâns 43,6 milioane de euro via IEO (initial exchange offering) pentru token-ul BEST
  • Serviciile de tip crypto-to-crypto sunt disponibile în întreaga lume excepție făcând SUA și China

Rețeaua de distribuție Bitpanda

Bitpanda, o companie de schimb criptovalutar dedicat Bitcoin a dezvăluit recent mărimea rețelei sale de distribuție. Serviciile sunt astfel accesibile în aproape toată lumea și poartă denumirea de Bitpanda Global Exchange. Lansarea survine ca urmare a strângerii sumei de 43,6 milioane de euro în cadrul platformei proprii companiei de schimb.  Strângerea de capital a fost ajustată conform cerințelor token-ului BEST în cadrul unor vânzări publice dar și private.

Bitpanda Global Exchange este o platformă de schimb de tip crypto-to-crypto disponibilă pe întreg mapamondul exceptând Statele Unite ale Americii și China. Adițional, schimburi cripto-fiat sunt disponibile în mai mult de 54 de țări.

La această dată perechile de schimb sunt următoarele: „BTC/EUR, BTC/USDT, ETH/EUR, XRP/EUR, MIOTA/EUR, ETH/BTC, XRP/BTC, MIOTA/BTC, PAN/BTC, BEST/BTC, BEST/EUR și BEST/USDT”.

Taxele aferente tranzacțiilor efectuate orin intermediul acestei platforme se pot plăti în token-ul BEST. De asemenea, tranzacțiile realizate cu acest token aduc utilizatorilor un discount de 25% din valoarea taxelor percepute.

„Utilizatorii Bitpanda se pot bucura doar până la data de 12.08.2019 de beneficiile BEST: 10 milioane BEST vor fi distribuite utilizatorilor verificați, iar alte 10 milioane celor ce dețin cel puțin 500 PAN în portofelele lor Bitpanda. Ambele beneficii vor fi atribuite utilizatorilor eligibili până la data de 13.08.2019.”