Comunitatea Tron a solicitat o limita maxima de 100 de miliarde de TRX

Comunitatea Tron a solicitat o limita maxima de 100 de miliarde de TRX

Începând de săptămâna trecută, în comunitatea Tron au avut loc mai multe frictiuni. Motivul?Majoritatea comunității Tron [TRX] s-a unit pe cea mai proeminentă platformă social media, Twitter, cerând o limită maximă de 100 de miliarde de dolari. Pentru a oferi mai multa claritate cu privire la numarul total de TRX, Justin Sun, fondatorul si CEO al Fundatiei Tron a lansat un post pe Twitter.

Postul de blog a declarat că numărul total de TRX va fi determinat de mecanismul de recompensă în schimbare și descoperirea monedelor.

 cOMUNITATEA TRON VS. TRX

Preocuparea crescândă a companiei Tronics este că oferta de TRX ar încălca marja de 100 de miliarde în următorii 2 ani. Acest lucru ar duce la scăderea prețului TRX, deoarece oferta ar fi mai mare decât cererea conform Legii Economiei privind Aprovizionarea și Cererea.

In prezent, lucrurile arata asa.

Total livrare TRX: 99.087,996,226.57 TRX [mai mult de 99 miliarde]
Total TRX ars: 1.000.000.000 TRX [1 miliard]
Jetoane congelate: 33,251,807,425 TRX [mai mult de 33 miliarde, adică 33,5% din numărul total de jetoane TRX]
Alimentare: 65,836,226,412.37 TRX [mai mult de 66 miliarde, adică 66,44% din totalul mărcilor TRX]

Jetoanele înghețate vor fi lansate la 1 ianuarie 2021. Grupul independent Tron [TIG] va fi responsabil pentru jetoanele înghețate. Grupul TIG este o echipă formată din 27 de reprezentanți Genesis și va fi înlocuit de 27 de superiori nou-aleși.

Ce spune piata?

Rovak, unul dintre dezvoltatorii cheie ai Tron, a confirmat că în prezent nu există nici o limită de 100 miliarde TRX chiar și în codul sursă care se află pe Github. El a spus că Justin Sun va trebui să ardă jetoanele înghețate pentru a menține oferta totală sub 100 de miliarde.

În urma confirmării, TronCoach, un entuziast Tron, a întrebat dacă o petiție adresată lui Justin de către comunitate ar asigura o limită de 100 în codul sursă. Mai mult decât atât, a existat un sondaj pe Twitter cu privire la posibilitatea de a adăuga 100 miliarde de hardcap sau nu. Rezultatul a arătat că din 123 de voturi, 90% dintre alegători au dorit o limită maximă stabilită pentru numărul de jetoane.

BRIAN ARMSTRONG, CEO COINBASE: BULA CRIPTO DE AZI E LA FEL CU BULA DE INTERNET DIN 2001

Brian Armstrong, co-fondator și CEO al Coinbase, cea mai mare platformă de schimb valutar si cripto, a vorbit despre experiența sa și despre piața cripto în timpul unui interviu pentru Bloomberg.

CEO-ul Coinbase a povestit despre experiența sa în spațiul criptocurrency. A descris totul ca fiind un „haos organizațional”. Dar ca antreprenor a fost o „călătorie nebună”. El a spus că, în prezent, există aproximativ 1000 de angajați în companie, recrutari care s-au facut in ultimii șase ani.

Brian a vorbit în continuare despre prețul criptomonedelor, în principal despre prețul Bitcoin [BTC]. Stim toti momentul cand BTC era evaluat la 19700 USD. Asta în luna decembrie 2017. Iar azi, valoarea lui curentă se invarte in jurul valorii de 7000 USD. Potrivit lui, criptomonedele se confruntă în prezent cu o serie de bule în corecție.

El a afirmat că au existat deja 4 – 5 bule în care prețul Bitcoin a crescut. Si a existat o „exuberanță irațională” și apoi prețul a fost corectat cu 60-70%. El a continuat să spună că de fiecare dată când ciclul se repetă, acesta se află la un nou plafon.

În timpul inițierii companiei în perioada 2012-2013, compania avea aproximativ 500 de utilizatori înscriși în fiecare zi. Acestia au crescut treptat la 5000 și apoi la 50000 din cauza corecției de bule. Brian ra vorbit despre faptul ca bula cripto are multe similitudini cu bula de Internet din 2001.

Sursa: https://ambcrypto.com