Cory Johnson: XRP nu este o criptomonedă simplă, este Crypto 2.0

Cory Johnson: XRP nu este o criptomonedă simplă, este Crypto 2.0

Într-un interviu acordat recent către Yahoo Finance, Cory Johnson, Director Marketing pentru Ripple, a discutat despre o așa zisă cultură în jurul Ripple și XRP.

Explicația e simplă. Johnson crede că Ripple ( XRP) nu este o criptomonedă simpă, este o criptomonedă 2.0. XRP a permis deficiențelor tehnologiei să devină vizibile prin ceea ce face. Practic, tehnologia Ripple este forța motrice din spatele motivului pentru care atât de mulți oameni sunt inspirați de XRP atât ca monedă, cât și ca un bun.

„De ce există o atât de virulentă reacție în jurul valorii XRP? Nu cred că este doar pentru că tehnologia este mai bună. Cred că este pentru că oamenii au investit mai mult decât bani. Știți, atunci când internetul a fost dezvoltat, straturile inferioare ale tehnologiei au fost libere. Nu a fost atribuită nici o valoare pentru stratul cel mai de bază al tehnologiei. „. A comentat Cory.

Despre RIPPLE, despre straturi, despre XRP

Cory Johnson a explicat în detaliu anumite concepte.

„În toată zona de cryptocurrency, stratul cel mai fundamental are un preț în dolari atribuit. Când banii sunt în joc, începeți să acordați o atenție mai atentă lucrurilor din jur. De asemenea, cred că acesta este unul din motivele pentru care există o astfel de teamă, incertitudine și îndoială.

Oamenii care o înțeleg și au făcut un pariu undeva, vor să vadă că celelalte lucruri se mișcă în direcția dorită de ei. Cred ca există ,,fundamentaliști bitcoin” care urăsc XRP pentru ca nu este un bitcoin. Cred că există posesori de eter care urăsc XRP pentru că ei țin eter. ”

,,Vrem să ne concentrăm asupra acestei noțiuni de criptomonedă 2.0? Dacă Bitcoin este o criptomonedă, și este, atunci XRP poate fi considerat o criptomonedă 2.0. De ce? Deoarece a ajutat la multe alte lucruri pentru revoluția zonei de criptocurrency.”

Bitcoin aparține unui mindset depășit, XRP revoluționează ideea de transparență  în blockchain

Dacă Bitcoin este văzută ca moneda care a început toate acestea, Ripple XRP poate fi foarte bine văzută ca criptomoneda care dă startul unei alte generațații, unei alte paradigme. XRP începe noua generație, o generație de adopție și colaborare internațională prin criptocurrency.

Am presupus că mulți vor argumenta că „criptocurrency” a fost conceput pentru subteran, departe de controlul guvernului, dar Crypto 2.0 a fost proiectat pentru a fi adoptat și pentru a ajuta la schimbarea lumii financiare, folosind inspirația sa din designul original al zonei de criptocurrency..

,,Aceasta este o idee foarte abstractă, sunt de acord, dar cred că este foarte important să ne gândim. Cu siguranță vă ajută să explicați o parte din pasiunea cu care se confruntă cel puțin investitorii XRP.”

În orice caz, Ripple XRP este acum o parte integrantă a revoluției criptocurrency și, deci, dacă este considerată criptocurrency sau Crypto 2.0, are un viitor mare în această revoluție, ca parte a tehnologiei incredibile a lui Ripple, care este într-adevăr un pioner în următoarea etapă a revoluției de criptare, adoptarea.

Sursa: https://cryptodaily.co.uk