Craig Wright: Bitcoin va deveni curând mai bună decât oricare altă criptomonedă

Craig Wright: Bitcoin va deveni curând mai bună decât oricare altă criptomonedă

„Bitcoin [BTC] va deveni curand mai buna decat oricare alta criptomoneda”, a declarat Craig Wright de la platforma nChain.  Într-o discuție recentă, Craig Wright  a vorbit despre perspectivele viitoare ale Bitcoin [BTC] și despre modalitățile prin care aceasta criptomoneda poate atinge viziunea completa a lui Satoshi Nakamoto.

Bitcoin intre PoW si PoS

Craig Wright a vorbit, de asemenea, cum Proof of Work [PoW] este diferit de Proof of Stake [PoS]. Craig Wright a declarat că capitalismul este important pentru viitorul evoluțiilor in zona cripto. El a spus că Bitcoin și iterațiile sale trebuie să fie stabile pentru a induce un sentiment de securitate în rândul utilizatorilor de criptocurrency.

Potrivit lui Wright, Bitcoin ca si concept trebuie să pastreze aceeasi linie in următorii ani sau altfel își pierde valoarea ca marfă tranzacțională. El a subliniat, de asemenea, faptul că criptomonedele și Bitcoin în ansamblul lor, nu deranjează nicio regulă, ci lucrează efectiv în cadrul legii. Semnăturile digitale au fost menționate, de asemenea, de oficialul nChain, citându-i credibilitatea ca modalitate acceptată de plată. Cu toate astea, potrivit lui Craig, Bitcoin a fost, este si va fi ,,apostolul” tuturor criptomonedelor.

Viitorul Bitcoin

El a continuat să spună că limbajul original de scriere a Bitcoin nu va fi manipulat și, de asemenea, a vorbit despre proiectele tangentiale de pe Coingeek. Wright s-a concentrat asupra modului în care Bitcoin va depăși toate celelalte cripto în ceea ce privește cazurile de utilizare și va face toate procesele fără probleme. Oficialul nChain a adăugat că există un obiectiv de a face Bitcoin să îmbrățișeze internetul și să o facă chiar mai bine decât o face azi Internet of Things [IoT].

JIMMY SONG: BITCOIN E MAI BENEFIC PLANETEI DECAT GUVERNELE LUMII SI ONG-URILE

Jimmy a început prin a vorbi despre sistemul fiat, susținând că mulți bani se îndreaptă către guvernul și întreprinderile mari. Aceasta, potrivit lui, se datorează faptului că acești mari oameni au acces rapid la banii supraevaluati. Dimpotrivă, Bitcoin le dă oamenilor un sentiment de proprietate asupra „propriilor lor lucruri”, deoarece permite oamenilor să se auto-suveraneze asupra propriilor lor bani. În plus, Bitcoin nu poate fi confiscat de nimeni, inclusiv de guverne.

„0amenii încep să planifice pe termen lung. Iar terenul de joc este mult mai mult decât sistemul pe care îl avem astăzi. Mai ales în beneficiul instituțiilor mari, băncilor, guvernelor, companiilor mari care pot obține rate ale dobânzii foarte scăzute și așa mai departe”.

DE CE BITCOIN ESTE SOLUTIA?

Datorita Bitcoin există o mulțime de oameni obișnuiți care au acces pe termen lung la o masa monetara digitala reala. Song crede că Bitcoin face mai mult pentru civilizație decât programele guvernamentale si ONG-urile pentru ca invata oamenii sa fie independenti de sistemele centralizate.

DAVID SCHWARTZ: XRP, BITCOIN SI ETHEREUM SUNT MAI BUNE CA ORICE SISTEM CENTRALIZAT

David Schwartz a citat, de asemenea, exemplul sistemelor bancare tradiționale și recentele întreruperi ale YouTube pentru a aborda vulnerabilitatea asociată centralizării.

El a enumerat erorile de securitate și de guvernare. Le-a numit puncte-cheie pentru a dovedi competența tehnologiei blockchain. În primul rând, a declarat că tehnologia promovează securitatea, deoarece nu are niciun punct de eșec.

Ulterior, Schwartz a explicat că sistemele susținute de blocuri nu funcționează în același mod ca și băncile tradiționale. Mai degrabă, ele permit fiecărui participant să verifice fiecare regulă de sistem personal, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de încălcarea sistemului.

Sursa: https://ambcrypto.com