Criptomoneda Nebulas (NAS) vrea sa schimbe paradigma despre Bitcoin?

Criptomoneda Nebulas (NAS) vrea sa schimbe paradigma despre Bitcoin?

NAS Token, aflat în prezent în clasament pe locul # 65, prin capitalizarea globală a pieței, se poate dovedi a fi o criptomonedă subevaluată. Evaluarea acestei monede nu se face pe baza speculațiilor, ci se bazează pe trăsăturile oferite de ecosistemul Nebula pentru aplicațiile blockchain de generație următoare. Moneda se tranzacționează la un preț apropiat de 3,57 USD. Care e povestea acestei criptomonede?

Ce vor sa faca inovativ dezvoltatorii cu privire la Nebulas

Dezvoltatorii sunt sângele oricărui blockchain relevant care ajută la evoluția și descoperirea de noi aplicații pentru el. Nebulas a recunoscut necesitatea de a stimula dezvoltatorii, ceea ce a condus la Programul de stimulente pentru dezvoltatori de 5 milioane de dolari.

Nebulas oferă recompense în NAS pentru oricine poate îmbunătăți ecosistemul, așa cum văd pagina de dezvoltator de pe site-ul lor. Recompensele variază intre 80 de SNC, în prezent în valoare de aproximativ 285 dolari, și 200 de SNC, ceea ce se traduce la aproximativ 715 dolari.

Nebulas a anunțat, de asemenea, crearea unui Fond de dezvoltare comunitară, cu scopul de a investi în ecosistemul Nebula. Acest lucru se va realiza prin contracte catre dezvoltatori, prin facilitarea cercetării academice și prin incubarea produselor din rețea.

Ce stie sa faca platforma Nebulas

Platforma Nebulas are în prezent peste 6 800 de aplicații distribuite pe platformă în prezent, peste 35 000 de tranzacții fiind efectuate zilnic. Codarea dApps pe blockchain-ul Nebula se poate face folosind JavaScript, un limbaj de programare folosit de dezvoltatori la nivel mondial. Elimină nevoia de a învăța o nouă limbă, care este frecvent observată de dezvoltatorii dApp de pe blocul Ethereum [ETH].

DIP oferă 20.000 de NAS ca recompensă pentru cea mai bună aplicație lunară în fiecare lună. Acest lucru se ridică la 71.600 de dolari, o recompensă pentru dApps bine realizate. Mai mult decât atât, este oferit 100 de SNC pentru fiecare dApp calificat, traducând suma de 350 USD.

În plus, recompensele săptămânale sunt oferite dezvoltatorilor care creează dApps pentru ecosistem, cu recompense de 10.000, 5000 și 3000 NAS pentru primul, al doilea și al treilea dApps cel mai bun al săptămânii.

Nebulas oferă, de asemenea, 10.000, 2500 și 1000 NAS la unul, doi și trei utilizatori, respectiv, în fiecare lună, care au cel mai mare număr de recomandări. Acest lucru se ridică la un total de premii de 18.000 de NAS, care se ridică la aproximativ 62400 USD.

Ce trebuie sa faca dezvoltatorii pentru asta?

Platforma Nebulas este rapidă, efectuând aproximativ 2000 de tranzacții pe secundă. În plus, rețeaua a depășit numărul tranzacțiilor zilnice de tranzacții Ethereum, cu un număr de 697.553 tranzacții. Acest lucru dovedește faptul că rețeaua Nebulas poate funcționa sub presiune.

Tehnologia de bază a blocului este de asemenea lăudabilă, deoarece folosește un sistem numit Nebulas Rank [NR]. NR este una dintre propunerile unice de vânzare ale Nebulas.

Nebulas Rank este un sistem de clasare care clasifică adrese, contracte inteligente și dApps bazate pe lichiditate, propagarea activelor utilizatorilor și interactivitatea între utilizatori. Este folosit, printre altele, pentru a lucra cu noul algoritm de consens al lui Nebulas, cunoscut sub numele de Proof of Dedication [PoD].

Nebulas își propune să rămână relevant prin furnizarea unui blockchain de auto-evoluție care îl face cel mai aproape de viitor. Acest lucru se realizează printr-o tehnologie cunoscută sub numele de Nebulas Force, care permite modernizarea tehnologiei de bază. Aceasta include modificarea protocoalelor blocului fără a fi nevoie de protocoale de tip fork. Astfel se asigura fiabilitatea sistemului.

Sursa: https://ambcrypto.com