CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi AAVE

Cum sa cumperi AAVE

AAVE este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute proiecte DeFi sau finante descentralizate. Numele sau original a fost ETHLend. Odata cu evolutia criptomonedelor platforma AAVE a fost nevoita sa schimbe anumite aspecte cu privire la modul de operare, iar acum este mult mai complexa. 

Din acest articol vei afla:

1.Despre AAVE

2.Prognoza AAVE

3.Evolutia AAVE

4.Cum sa cumperi AAVE

5.Cum sa vinzi AAVE

6.Potential de risc, potential de profit cu AAVE

1.Despre AAVE

AAVE a fost fondata de Stani Kulechov cu scopul de a creste cererile de imprumut pentru Ethereum. Creatorul AAVE  fost printre primii care au inceput sa lucreze in acest spatiu blockchain. 

Dupa lansarea ETHLend, proiectul a reusit sa stranga suma totala de 17 milioane de dolari, datorita careia platforma a continuat si a reusit sa lanseze, la sfarsitul anului 2017, token-ul LEND. Proiectul a inceput prin acordarea de imprumuturi P2P in randul utilizatorilor sai, creand astfel o piata de creditare descentralizata. Utilizatorii sai au fost impartiti intre cei care doreau sa imprumute si cei care si-au imprumutat criptomonedele in schimbul dobanzii.

Potrivit creatorului sau, proiectul AAVE are ca piata tinta acei utilizatori care participa deja in lumea criptomonedelor. Acest nou proiect creat din LEND creeaza o noua piata in care rata dobanzii unui imprumut este definita printr-un algoritm intre cerere si oferta la al doilea imprumut de active. In prezent, acest concept este cunoscut sub numele de piata monetara automatizata.

AAVE ofera, de asemenea, un set de garantii pentru a face fata volatilitatii constante la care sunt supuse criptomonedele, impiedicandu-le sa rupa dinamica pietei in cadrul platformei. Majoritatea acestor garantii se gasesc in modulul de siguranta (SM) sau modulul de siguranta Aave. Functia principala a acestui sistem este de a urmari ca functionarea corecta a platformei sa nu fie afectata.

2.Prognoza AAVE

In prezent se estimeaza ca exista 16.000.000 de monede AAVE pe piata. 

Prognoza arata ca moneda AAVE va avea parte de o crestere de +1200 % pana in anul 2025, fiind o buna investitie. 

In anul 2022 se asteapta ca aceasta moneda sa ajunga la 2371,730 dolari, ceea ce ar insemna o crestere de +250 %. Pentru anii urmatori tot cresteri exponentiale cred expertii ca urmeaza si anume de +560% pentru anul 2023, deci valoarea de 3410,670 dolari, iar in 2024 crestere de pana la +880%. 

Intre timp, se preconizeaza faptul ca in decembrie moneda va fi 627,17 USD. Parerile expertilor sunt impartite. Majoritatea preconizeaza cresteri, dar diferenta apare la numerele de pe charturi. 

3.Evolutia AAVE

De cand a aparut, in februarie 2018 AAVE era de 0,10 dolari. In martie a scazut la 0,04 urmand o crestere in aprilie pana la 0,08. La inceput a avut perioade de declin, fara cresteri semnificative, urmanda ca in august 2020 sa ajunga la 0,74, urmat fiind de mici scaderi.

Perioada buna a venit chiar lunile urmatoare cand a inregistrat in decembrie 88.32 dolari. In ianuarie 2021 cresterile au fost de 239.66%, deci a ajuns la suma de 300 $. In februarie anul curent (2021) a mai crescut cu 17.82%, iar in martie a crescut cu 8.21%. Chiar in luna aprilie a ajuns la maximul sau de pana atunci si anume 444.49$. 

Lunile mai si iunie nu au favorizat moneda AAVE, prezentand scaderi de -13.83% si mai apoi de -34.59%, dar in lunile iulie si august a urcat pe panta ascendenta ajungand la 378.01$. 

Pretul AAVE a scazut cu 7,93% in ultimele 7 zile (august 2021). Pretul a crescut cu 8,83% in ultimele 24 de ore. In ultima ora, pretul a crescut cu 0,35%. Pretul actual este de 1.580.406409 RON per AAVE. Moneda este cu 43,10% sub maximul istoric de 2.777,30 RON. Oferta circulanta curenta este de 13.149.461,285 AAVE.

4.Cum sa cumperi AAVE

Acceseaza www.etoro.com. Aceasta platforma te ajuta cu orice tranzactie pe care vrei sa o faci.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Creeaza cont pentru inceput. Doar adaugi informatiile personale. Este foarte simplu.  

Urmatorul pas este cautarea monedei AAVE si selectarea ei. 

Dupa selectare urmeaza sa depui suma pe care ti-o doresti in cont. 

Poti sari peste pasul acesta daca nu depui mai mult de 2000 dolari. 

Actionarea butonului open trade inseamna cumpararea monedei AAVE.

5.Cum sa vinzi AAVE

Cu aceeasi platforma, eTorro poti sa si vinzi monede la fel de usor. 

Selectezi moneda, actionezi close trade si astfel vinzi monedele AAVE. 

6.Potential de risc, potential de profit cu AAVE

Avand in vedere ca moneda este o buna investitie pentru termen lung (de 5 ani), deoarece cresterile se preconizeaza a fi intre 300 si 500 %, potentialul de profit este destul de crescut. 

Riscul este ca aceste cresteri sa nu fie atat de mari pe cat se asteapta, dar in principiu charturile merg in sus, deci este in crestere moneda. 

Concluzii

Avand in vedere prognoza, moneda AAVE este o oportunitate buna de investitie, dar pe termen lung. Cresterile se asteapta a fi exponentiale si este deci o moneda de luat in calcul pentru investitii. Specialistii in domeniu sunt optimisti in ceea ce priveste AAVE. 

Sursa foto: https://blog.bitnovo.com/en/what-is-aave-and-how-does-it-work/.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.