CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni American Express

Cum sa cumperi actiuni American Express

American Express este o institutie financiara globala, care opereaza in aproximativ 130 de tari, care ofera consumatorilor si intreprinderilor taxe si produse de plata cu cardul de credit. Compania opereaza, de asemenea, o retea de plati comerciale extrem de profitabila. Din 2018, compania opereaza pe trei segmente: servicii globale pentru consumatori, servicii comerciale globale si servicii comerciale si de retea globale. In plus fata de produsele de plata, afacerea comerciala a companiei ofera instrumente de gestionare a cheltuielilor, servicii de consultanta si imprumuturi de afaceri.

Afla in continuare cum poti cumpara actiuni American Express si alte informatii despre aceasta institutie. 

Din acest articol vei afla:

1.Despre American Express 

2.Prognoza American Express 

3.Evolutia actiunilor American Express

4.Cum sa cumperi actiuni American Express 

5.Cum sa vinzi actiuni American Express

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile American Express 

1.Despre American Express

Stephen J. Squeri este presedinte si director executiv al American Express Company, lider in plati globale si una dintre cele mai respectate companii din lume. De cand a fost numit in acest rol in februarie 2018, Steve a construit o cultura axata pe sprijinirea clientilor, colegilor si comunitatilor si a evoluat modelul de operare al companiei printr-o strategie la nivel de intreprindere axata pe asigurarea unei cresteri durabile, pe termen lung.

Sub conducerea sa, American Express a lansat oferte inovatoare de plati, management financiar si stil de viata pentru consumatori si companii, a extins parteneriatele strategice, a imbunatatit capacitatile digitale, si-a remodelat strategia de a stimula cresterea pe pietele internationale si a devenit prima retea de plati straine care a primit o licenta de compensare in China continentala. In plus, Steve a condus dezvoltarea cadrului de mediu, social si guvernanta (ESG) a companiei si a infiintat Biroul pentru incluziunea intreprinderilor, diversitatea si implicarea in afaceri.

2.Prognoza American Express

Venitul net al companiei este probabil sa ramana in jur de 5,7 miliarde de dolari anul acesta – cu aproape 90% peste cifra din 2020. Probabil va avea ca rezultat un EPS de 7,26 dolari, care, impreuna cu un multiplu de aproape 21 de ori mai mare, va duce la evaluarea a 152 dolari.

Pentru data de 10.09.2021 se asteapta ca pretul mediu American Express estimat sa fie de 160,66. Se asteapta o dinamica pozitiva pe parcursul zilei, cu o volatilitate de 0,944%.

Prognoza pesimista: 159,83

Prognoza optimista: 161,35

Prognoza American Express pentru 11.09.2021.

Pret mediu estimat American Express: 160,04 Se asteapta o dinamica negativă pe parcursul zilei, cu o volatilitate de 1,266%.

Prognoza pesimistă: 158,78

Prognoza optimista:160,81

Prognoza stoc American Express pentru 12.09.2021.

Pret mediu estimat American Express: 158,93 Se asteapta o dinamica negativa pe parcursul zilei, cu o volatilitate de 1,479%.

Prognoza pesimista: 157,52

Prognoza optimista:159,88

Previziunea medie a pretului actiunilor American Express pentru octombrie 2021 este: 164.967. Dinamica este pozitiva.

Previziunea medie a pretului actiunilor American Express pentru noiembrie 2021 este: 165.165. Dinamica este pozitiva.

Previziunea medie a pretului actiunilor American Express pentru decembrie 2021 este: 167.807. Dinamica este pozitiva.

Pentru urmatorii ani dinamica variaza, dar pana in anul 2025 previziunea este de 184.22, deci are o dinamica pozitiva. Prognoza pesimista este de 178.47, iar prognoza optimista este de ​​188.12. 

3.Evolutia actiunilor American Express 

Actiunile American Express (NYSE: AXP) au castigat in jur de 42% YTD, crescand de la aproximativ 121 USD la inceputul anului 2021 la aproximativ 172 USD in prezent, semnificativ inaintea S & P500, care a crescut cu 16% in aceeasi perioada. Trefis estimează ca evaluarea American Express este de aproximativ 152 USD pe actiune – cu 12% sub pretul actual al pietei. Cresterea stocului in ultimele luni s-a datorat, in general, sentimentului pozitiv al investitorilor fata de stocurile financiare din SUA, gratie aprobarii planului de stimulare de 1,9 trilioane de dolari si ritmului rapid al programului de vaccinare Covid-19.

American Express a inregistrat venituri de 36,1 miliarde de dolari pentru intregul an 2020 – in scadere cu 17% anual. Acest lucru s-a datorat comisioanelor de reducere mai mici, scaderii volumelor tranzactiilor si cresterii negative a creditelor restante. Volumele tranzactiilor si imprumuturile restante au fost afectate negativ din cauza nivelurilor mai mici de cheltuieli ale consumatorilor din anul precedent, care au suferit din cauza crizei Covid-19 si a incetinirii economice. In plus, restrictiile legate de Covid-19 au avut un impact direct asupra industriei hoteliere si a companiilor aeriene, ceea ce a afectat si mai mult linia de top a companiei.

4.Cum sa cumperi actiuni American Express 

Pentru inceput creeaza cont pe platforma www.etoro.com, pentru a cumpara actiuni American Express.

Trebuie doar sa introduci informatiile cu caracter personal. 

Mai apoi cauti in lista actiunile American Express.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Peste acest pas de confirmare poti sari daca nu depui mai mult de 2000$.

Selectezi din nou actiunile American Express.

Apesi close trade si gata, ai cumparat actiuni American Express.

5.Cum sa vinzi actiuni American Express 

Pentru a vinde utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile American Express. Apesi close trade si gata, ai vandut!

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile American Express 

Avantajele competitive ale American Express au fost capacitatea sa de a-si taxa comerciantii mai mult decat fac rivalii. Taxele care sunt uneori cu 50% mai mari decat taxele altor carduri nu au fost mai putin frecvente in trecut, dar contractele pe care comerciantii le semneaza ii impiedica sa-si indemne clientii sa foloseasca o alternativa care ar fi mai putin costisitoare pentru afacerile lor.

Trebuie sa te documentezi bine pentru orice investitie decizi sa faci. Informarea este importanta, pentru ca orice astfel de investitie implica anumite riscuri, dar si castiguri pe care le poti avea. 

Concluzii

Daca vrei sa cumperi actiuni American Express, eToro este platforma care te poate ajuta in acest sens. 

Sursa foto:https://ro.wikipedia.org/wiki/American_Express 

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.