CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Avast

Cum sa cumperi actiuni Avast

Istoria Avast urmareste istoria inovatiilor tehnologice personale, cresterea internetului si integrarea tehnologiei in aproape fiecare aspect al vietii din ce in ce mai digitale a oamenilor.

De-a lungul istoriei sale de 30 de ani, Avast si-a mentinut radacinile in Republica Ceha, alimentat de un sentiment de independenta acerba, de o pasiune pentru protejarea dreptului oamenilor la securitate si confidentialitate si un puternic fond de talente ingineresti. La momentul actual compania are  peste 1.700 de persoane in 20 de locatii din intreaga lume si isi mentine cultura inginereasca si angajamentul fata de oamenii care se bazeaza pe produsele lor, pentru a le mentine in siguranta online.

Din acest articol vei afla:

  1. Despre Avast 
  2. CEO Avast 
  3. Prognoza Avast  
  4. Evolutia actiunilor Avast
  5. Cum sa cumperi actiuni Avast 
  6. Cum sa vinzi actiuni Avast 
  7. Potential de risc, potential de profit cu actiunile Avast  

Despre Avast

Avast este una dintre cele mai mari companii de securitate cunoscute in intreaga lume, ce utilizeaza tehnologii inovatoare pentru a combate atacurile cibernetice intr-un timp real. Ce ii fac atat de diferiti fata de alte companii de acest gen? Faptul ca au un motor foarte mare de invatare automata bazata pe cloud, ce primeste un flux continuu de date de la milioanele de utilizatori ori acest aspect nu face decat sa faciliteze invatarea la viteze mult mai mari, iar motorul de inteligenta artificiala este mult mai rapid si eficient decat ale altor companii. 

CEO Avast 

Avast este o companie ceha ce a fost infiintata in anul 1988 de catre Pavel Baudiš si Eduard Kučera. Aceasta a fost sub forma unei companii corporatiste, iar in anul 2010 a devenit o companie privata. 

Pe langa serviciile de securitate pe care le ofera, Avast detine si servicii in domeniul invatarii automatizate si inteligentei artificiale. 

In anul 2016 Avast a facut o achizitie majora in valoare de 1,3 miliarde USD atunci cand a cumparat o companie competitoare pe nume AVT Technologies. 

Prognoza Avast

Nu ne putem pronunta cu o prognoza exacta in ceea ce priveste compania Avast, deoarece aceasta depinde de performanta companiei in viitor precum evolutia financiara, oportunitatile, deciziile, cat si rapoartele publicate. 

Tot aici discutam si despre mediul economic precum cursul de schimb valutar, socurile economice si politice si, nu in ultimul rand, deflatia si inflatia. 

Evolutia actiunilor Avast

Actiunile Avast au devenit accesibile pentru publicul interesat in anul 2018, atunci cand compania a fost evaluata la suma de 3 miliarde USD. 

Oferta publica a companiei a fost una dintre cele mai mari din acest domeniu al tehnologiei din toata istoria Europei. La fel ca si altor companii de pe aceasta nisa, valoarea actiunilor a scazut chiar din prima zi de tranzactionare. 

Toti utilizatorii se bucura de o gama foarte larga de produse oferite de Avast. In plus, produsele companiei sunt destul de laudate, atat pentru preturile accesibile, cat si pentru calitatea acestora.

De-a lungul timpului, pretul actiunilor Avast a suferit si scaderi si cresteri pe termen lung. Pentru a face o evolutie a pretului, pasii de a ne documenta cu toate evenimentele cer a putea afecta compania atat in sens negativ, cat si pozitiv sunt foarte importante. 

Un aspect important de mentionat este faptul ca pretul actiunilor este determinat de cerere si oferta. Cererea este creata de catre cei care investesc in compania Avast, iar oferta de cei care doresc sa vanda actiunile pe care le detin in portofoliu. 

Asadar, pretul actiunilor depinde in mare parte de vanzatori si cumparatori care au puterea de a determina pretul, acesta urcand sau scazand. 

Cum sa cumperi actiuni Avast 

Investind in actiuni inseamna a fi tot timpul la curent cu noutatile despre o companie respectiva. In cazul de fata discutam despre Avast. Nu exista un moment perfect, acesta este creat doar de noi si de impulsul pe care il avem. Daca ai luat aceasta decizie, atunci poti accesa platforma www.etoro.com si creezi un cont aici.

Daca alimentezi contul cu o suma mai mare de 2000 de dolari atunci va trebui sa iti autentifici identitatea. 

Cum sa vinzi actiuni Avast

In cativa pasi simpli, tot de pe aceasta platforma. Selecteaza Avast si close trade.

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Avast

Este important sa constientizam riscurile pe care le presupun investitiile pe piata din aceasta nisa si ca exista in orice moment posibilitatea ca suma pe care am investit-o sa se diminueze in functie de cum evolueaza piata. 

Poate ca ar trebui ca de la bun inceput, dupa ce ne-am documentat cu privire la companie, sa ne stabilim obiectivele pe care le urmarim.

Actiunile companiei Avast vor aduce profit, dar pe termen lung, depinde insa si de suma pe care am investit-o. Un avantaj  in cazul cumpararii de actiuni Avast este ca nu ne limiteaza in a investi doar in aceasta companie. Avem posibilitatea de a ne extinde portofoliul de actiuni, in functie de fluctuatiile de pe piata, insa trebuie sa fim precauti in orice moment. 

Concluzie

Chiar daca vorbim despre o companie foarte cunoscuta in toata lumea, investitiile pot fi riscante si care nu pot garanta un profit pe care noi il asteptam. Avem nevoie sa ne documentam in permanenta putand incepe de la rapoartele anuale ale companiei.

Sursa foto:

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.