CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Cooper

Cum sa cumperi actiuni Copper

Astazi, cuprul (Copper), deoarece este un conductor atat de bun de energie electrica, este utilizat in generatoare electrice si motoare pentru cabluri electrice si in produse electronice, cum ar fi radiouri si televizoare. Cuprul conduce, de asemenea, bine caldura, deci este utilizat in radiatoarele autovehiculelor, aparatele de aer conditionat si sistemele de incalzire a locuintelor.

1.Despre actiunile Copper

2.Prognoza actiunilor Copper

3.Evolutia actiunilor Copper

4.Cum sa cumperi actiuni Copper

5.Cum sa vinzi actiuni Copper

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Copper

1.Despre actiunile Copper

Cuprul are o culoare rosiatic-metalica, care este unica printre toate elementele. A fost primul metal care a fost prelucrat de om, alaturi de aur si fier meteorit. Cuprul este un element esential pentru alimentatia umana. Acesta formeaza usor aliaje cu alte metale si este un agent antibacterian natural.

Cuprul poate fi utilizat pentru a realiza lucruri precum: chiuveta de bucatarie (este o alegere buna pentru chiuveta de bucatarie, deoarece este in general rezistent la coroziune si are proprietati antimicrobiene), blaturi de masa (pentru ca este extrem de maleabil, bijuterii, butoane de usa si manere de tragere, balustrade, instrumente, instrumente muzicale, sarma si alte lucruri esentiale pentru fiecare zi. 

Cea mai mare mina de cupru se gaseste in Utah (Canionul Bingham). Alte mine importante se gasesc in Arizona, Michigan, New Mexico si Montana. In America de Sud, Chile, cel mai mare producator din lume, si Peru sunt ambii producatori importanti de cupru.

2.Prognoza actiunilor Copper

Previziune cupru pentru un an: 6,0667426532899 Lire

Previziune cupru pe 5 ani: 17.450 

Incepand cu 06 octombrie 2021, pretul curent al cuprului este de 4.149 USD (lire sterline), iar datele indica faptul ca pretul marfurilor a fost intr-o tendinta ascendenta in ultimul an (sau de la infiintare).

Cuprul a aratat o tendinta de crestere, astfel incat specialistii cred ca segmentele de piata similare au fost foarte populare in intervalul de timp dat.

Este utilizat un algoritm personalizat bazat pe Deep Learning, care ii ajuta pe utilizatori sa decida daca Copper ar putea fi potrivit pentru a fi adaugat la portofoliu pentru viitor. Aceste predictii iau in considerare mai multe variabile, cum ar fi modificarile de volum, schimbarile de pret, ciclurile pietei.

Pretul viitor al marfii este estimat la 6,0667426532899 USD (46,222%) dupa un an, conform sistemului de predictie.

3.Evolutia actiunilor Copper

Pretul cuprului este de 4.149 USD pe lire astazi ( 6 octombrie 2021)

Preturile cuprului s-au dublat de la minimele din martie 2020 la inceputul pandemiei globale COVID-19, depasind indicii bursieri S&P 500 (US500) si NASDAQ-100 (US100). Pretul de referinta al cuprului pe trei luni LME a scazut la 4.626,50 dolari pe tona pe 23 martie 2020 si a atins un nivel record de 10.720 dolari pe tona pe 10 mai, arata datele. De atunci, se tranzactioneaza in intervalul de 9.000 – 10.000 USD pe tona.

Cuprul este o marfa comercializata de secole. La sfarsitul secolului al XVIII-lea, cererea pentru metal a crescut in timp ce Marina Regala a Marii Britanii a optat pentru utilizarea cuprului pentru invelirea fundului tuturor navelor sale. Acest lucru a facut ca preturile sa creasca pana la nivelul record in termeni reali de 20.470 GBP pe tona. Cresterea cererii a incurajat dezvoltarea operatiunilor miniere in strainatate, in special in Chile, care a devenit cel mai mare producator mondial. Cresterea productiei a impins preturile inapoi pana la inceputul secolului al XIX-lea.

Istoria preturilor cuprului arata ca piata a urcat din nou in perioadele de razboi, precum si in timpul crizei petrolului din anii 1970, care a determinat cresterea costurilor de energie si productie.

Graficul pretului cuprului arata ca preturile s-au cvadruplat in anii 2000, pe masura ce pietele marfurilor s-au raliat ca raspuns la industrializarea si urbanizarea rapida a Chinei. Cu toate acestea, boomul marfurilor s-a oprit in 2008, in momentul culminant al crizei financiare mondiale. Cererea de cupru a revenit in 2010. Piata a atins un nivel record in februarie 2011, determinata de redresarea economica globala si stocurile reduse.

Dar preturile s-au retras pe masura ce activitatea globala de productie s-a contractat, iar piata cuprului a fost supraalimentata pana la mijlocul deceniului. In timp ce asteptarile privind cresterea cererii la nivel mondial au ridicat perspectivele pentru piata care se indreapta spre 2018, aceasta a devenit redusa, pe masura ce razboaiele comerciale – in special intre SUA si China – au diminuat perspectivele cuprului. Piata a ramas intr-o tendinta descendenta pana cand a atins un nivel inferior in martie 2020 la cel mai scazut nivel din 2016.

Preturile cuprului s-au ridicat puternic incepand cu minimele din martie 2020, atingand un nivel record la 10 mai 2021. Cuprul a continuat sa tranzactioneze la un nivel ridicat in asteptarile unei redresari economice globale si a cresterii consumului, datorita tranzitiei energiei verzi.

4.Cum sa cumperi actiuni Copper

Poti cumpara foarte usori actiuni Copper pe platforma www.etoro.com

Trebuie doar sa creezi un cont, adaugand informatiile personale, asa cum poti vedea și in poza.

Selectezi mai apoi actiunile Copper.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Completezi profilul in continuare daca depui peste 2000$.

Apesi open trade si gata, ai cumparat actiuni Copper.

5.Cum sa vinzi actiuni Copper

Pentru a vinde actiuni Copper utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile Copper. Apesi close trade si gata, ai vandut!

6 .Potential de risc, potential de profit cu actiunile Copper

Ca si potential de profit, daca ai investit acum 100 USD, investitia ta actuala ar putea valora 146.222 USD pe data de 6 octombrie 2022. Acest lucru inseamna ca aceasta marfa este potrivita ca o noua adaugare la portofoliul tau deoarece tranzactionarea pietelor alcatuitoare este intotdeauna mult mai usoara. 

Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 42,58%. Investitia ta actuala de 100 USD poate ajunge pana la 142,58 USD in 2026. 

Concluzii

Avand in vedere toate aceste aspecte, cuprul este o varianta avantajoasa daca vrei sa investesti, in special daca vorbim despre investitii pe termen lung. 

Sursa foto: https://www.investopedia.com/investing/copper-stocks/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.