CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni CRSPR

Cum sa cumperi actiuni CRSPR

CRISPR Therapeutics AG este o companie de editare genetica din Elvetia. Se concentreaza pe dezvoltarea de medicamente transformatoare pe baza de gene pentru boli grave. Compania isi dezvolta produsele utilizand platforma de editare a genei Clustered Regular Interspaced Short Palindromic Repeats (CRISPR) / Cas9.

Din acest articol vei afla:

1.Despre fondurile Crispr 

2.Prognoza fondurilor Crispr 

3.Evolutia fondurilor Crispr

4.Cum sa cumperi fonduri Crispr 

5.Cum sa vinzi fonduri Crispr

6.Potential de risc, potential de profit cu fondurile Crispr 

1.Despre fondurile Crispr 

Aceasta companie permite modificari precise directionate ale acidului dezoxiribonucleic genomic (ADN). Compania are un portofoliu de programe terapeutice intr-o serie de domenii ale bolilor, inclusiv hemoglobinopatii, oncologie, medicina regenerativa si boli rare. Produsul sau principal candidat este CTX001, o terapie ex vivo CRISPR editata pentru gene pentru tratarea pacientilor care sufera de beta-talasemie dependenta de transfuzie sau de boala severa cu celule secera. Compania are operatiuni de afaceri in Londra si Regatul Unit, precum si operatiuni de cercetare si dezvoltare in Statele Unite.

Esenta CRISPR este simpla: este o modalitate de a gasi un anumit bit de ADN in interiorul unei celule. Dupa aceea, urmatorul pas in editarea genei CRISPR este de obicei modificarea acelei bucati de ADN. Cu toate acestea, CRISPR a fost, de asemenea, adaptat pentru a face si alte lucruri, cum ar fi activarea sau dezactivarea genelor fara modificarea secventei lor.

Au existat modalitati de a edita genomul unor plante si animale inainte ca metoda CRISPR sa fie dezvaluita in 2012, dar a durat ani si a costat sute de mii de dolari. CRISPR a facut-o ieftina si usoara.

CRISPR este deja utilizat pe scara larga pentru cercetarea stiintifica si, intr-un viitor nu prea indepartat, multe dintre plantele si animalele din fermele, gradinile sau casele noastre ar fi putut fi modificate cu CRISPR. De fapt, unii oameni consuma deja alimente CRISPRed.

Tehnologia CRISPR are, de asemenea, potentialul de a transforma medicina, permitandu-ne nu numai sa tratam, ci si sa prevenim multe boli. S-ar putea chiar sa decidem sa-l folosim pentru a schimba genomul copiilor nostri. O incercare de a face acest lucru in China a fost condamnata ca prematura si lipsita de etica, dar unii cred ca ar putea aduce beneficii copiilor in viitor.

CRISPR este utilizat si pentru alte scopuri, de la amprentarea celulelor si inregistrarea a ceea ce se intampla in interiorul lor pana la directionarea evolutiei si crearea de actiuni genetice.

Cheia CRISPR este numeroasele arome ale proteinelor „Cas” gasite in bacterii, unde ajuta la apararea impotriva virusilor. Proteina Cas9 este cea mai folosita de oamenii de stiinta. Aceasta proteina poate fi programata cu usurinta pentru a gasi si a se lega de aproape orice secventa tinta dorita, pur si simplu oferindu-i o bucata de ARN pentru a o ghida in cautarea sa.

2.Prognoza fondurilor Crispr 

Dimensiunea pietei globale a genelor CRISPR si CAS este de asteptat sa ajunga la 7,4 miliarde USD pana in 2028, potrivit unui nou raport al Grand View Research, Inc. si cererea de instrumente de editare a genei CRISPR a crescut semnificativ in ultimii ani. Nucleaza Cas9 ghidata de ARN CRISPR a imbunatatit arena genetica facilitand modificarea genetica precisa si eficienta a diversilor genomuri eucarioti, inclusiv a genomului uman, conducand astfel pe piata.

Izbucnirea COVID-19 a mutat accentul cercetatorilor spre dezvoltarea instrumentelor de diagnostic molecular pentru COVID-19 bazate pe aceasta tehnologie. De exemplu, in martie 2021, cercetatorii de la Universitatea Tehnologica Nanyang din Singapore au dezvoltat un test COVID-19 bazat pe CRISPR, care ofera rezultate in 30 de minute. Acest test detecteaza virusul chiar si dupa mutatie. Acest lucru ar incuraja alti jucatori sa profite de aceasta oportunitate.

Implementarea acestei tehnologii in diverse aplicatii medicale si alte aplicatii neconventionale continua sa creasca. Odata cu cresterea numarului de institutii academice si companii de biotehnologie care lucreaza la dezvoltarea de noi aplicatii comerciale ale acestei tehnologii, se asteapta sa se intensifice concurenta asupra brevetelor pentru aceasta tehnologie de editare genetica. Mai mult, implementarea tehnologiilor de invatare automata prezinta un mare potential in avansarea acestei tehnologii de editare genica.

Pretul CRSP este astazi 117.290 USD.

Prognoza pentru 1 an CRISPR Therapeutics AG: 231.79273516656 

Prognoza CRISPR Therapeutics AG pe 5 ani: 1016.466 

3.Evolutia fondurilor Crispr

Piata globala CRISPR este evaluata la 0,997 miliarde USD pentru anul 2019 si se estimeaza ca va creste la un CAGR de 35,96% pentru a atinge o dimensiune a pietei de 8,406 miliarde USD pana in anul 2026. Piata globala CRISPR este in crestere, cu investitii majore din tarile dezvoltate. Piata globala de editare a genomului asista la o rata ridicata de crestere dupa descoperirea unui instrument de ultima ora – „CRISPR”, o prescurtare pentru „Repetari scurte palindromice scurte intercalate in mod regulat”. Instrumentele bazate pe CRISPR sunt adoptate din ce in ce mai mult de catre intreprinderi la nivel global pentru noi dezvoltari in domenii precum editarea genomului, ingineria genetica, biotehnologia, farmaceutica si agricultura.

Piata globala CRISPR, conform unor previziuni fiabile, este probabil sa inregistreze o rata de crestere anuala compusa de 23,95% in perioada prognozata. Evaluarea pietei este de asteptat sa ajunga la 5872,4 milioane USD pana in 2028 de la 850,1 milioane USD pe care ii contabiliza anterior in anul 2019.

Incepand cu data de 17 septembrie 2021, vineri, pretul curent al actiunilor CRSPR este de 117.290 USD, iar datele indica faptul ca pretul activului a fost in tendinta ascendenta in ultimul an (sau de la infiintare).

4.Cum sa cumperi fonduri Crispr 

Pentru inceput creeaza cont pe platforma www.etoro.com, pentru a cumpara actiuni Crispr.

Trebuie doar sa introduci informatiile cu caracter personal. 

Mai apoi cauti in lista fondurile Crispr.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Peste acest pas de confirmare poti sari daca nu depui mai mult de 2000$.

Selectezi din nou actiunile Crispr.

Apesi close trade si gata, ai cumparat actiuni Crispr. Banii vor aparea in portofelul tau virtual.

5.Cum sa vinzi actiuni Crispr

Pentru a vinde utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile Crispr. Apesi close trade si gata, ai vandut!

6.Potential de risc, potential de profit cu fondurile Crispr 

Daca ati investit 100 USD acum, investitia dvs. actuala ar putea valora 197,624 $ in 2022, 17 septembrie sambata. Este o inovatie pe piata si ar putea creste semnificativ in viitor. Are potential de crestere deci riscurile sunt minime. 

Concluzii:

CRSP poate fi deci o buna investitie pentru viitor. Investeste doar ceea ce iti asumi ca poti pierde totusi. Balanta este la jumatate. 

Sursa foto: 

https://www.thepharmaletter.com/article/crispr-therapeutics-inks-deal-with-nkarta-on-gene-edited-cell-therapies-for-cancer

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.