CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Deutsche Bank

Cum sa cumperi actiuni Deutsche Bank


Deutsche Bank AG este o banca multinationala de investitii germana si o companie de servicii financiare cu sediul in Frankfurt, Germania si cotata la bursa de la Frankfurt si la bursa din New York.

Reteaua bancii se intinde pe 58 de tari cu o mare prezenta in Europa, America si Asia. Incepand cu 2017-2018, Deutsche Bank a fost a 21-a cea mai mare banca din lume dupa active totale. Fiind cea mai mare institutie bancara germana, aceasta este o componenta a indicelui bursier DAX. Este considerata o banca importanta din punct de vedere sistemic de catre Consiliul pentru stabilitate financiara.

Compania este o banca universala cu patru divizii majore: Banca de investitii, Banca corporativa, Banca privata si Administrarea activelor (DWS). Operatiunile sale bancare de investitii comanda adesea un flux substantial de tranzactii.

Din acest articol vei afla mai multe despre Deutsche Bank si cum sa cumperi/vinzi aceste actiuni. 

1.Despre Deutsche Bank

2.CEO Deutsche Bank

3.Prognoza Deutsche Bank

4.Evolutia Deutsche Bank

5.Cum sa cumperi actiuni Deutsche Bank

6.Cum sa vinzi actiuni Deutsche Bank

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Deutsche Bank

1.Despre Deutsche Bank

Banca germana a raportat un profit echivalent cu aproximativ 1,2 bilioane de dolari in primul trimestru al anului 2021 din venitul total echivalent cu 8,7 bilioane de dolari, marcand cel mai bun trimestru din ultimii sapte ani si depasind estimarile castigurilor.

Divizia bancii de investitii a condus calea, inregistrand venituri echivalente cu 3,7 bilioane de dolari, datorita unui trimestru extraordinar de puternic in vanzarile si tranzactionarea de monede cu venit fix.

De asemenea, banca a reusit sa evite orice implicare cu prabusirea Archegos Capital Management, care a determinat unele banci de investitii precum Credit Suisse (NYSE: CS) sa inregistreze pierderi mari in primul trimestru.

Trimestrul puternic nu este tocmai o surpriza uriasa, avand in vedere ca majoritatea bancilor de investitii raporteaza rezultatele explozive, activitatea fiind sustinuta de pandemie.

Dar Deutsche Bank a inregistrat, de asemenea, rezultate puternice in diviziunile sale bancare private si corporative. Si a fost minunat sa vedem banca, care a fost implicata intr-o serie de probleme de reglementare de-a lungul anilor, evitand scandalul Archegos, deci poate ca acesta este un punct de cotitura pentru actiuni.

Valorile de evaluare arata ca Deutsche Bank poate fi subevaluata. Scorul sau valoric B indica faptul ca ar fi o alegere buna pentru investitorii de valoare. Sanatatea financiara si perspectivele de crestere ale DB demonstreaza potentialul sau de a depasi performanta pietei. In prezent are un scor de crestere de D.

2.CEO Deutsche Bank

Christian Sewing este membru al consiliului de administratie de la 1 ianuarie 2015 si director executiv din aprilie 2018. La 1 mai 2021 si-a asumat o responsabilitate suplimentara pentru resursele umane. Inainte de aceasta, el a fost, de asemenea, responsabil pentru Banca Corporativa si Banca de Investitii.

S-a alaturat Deutsche Bank in 1989. Din ianuarie pana in iunie 2015, a fost responsabil in Consiliul de administratie pentru Auditul juridic, de gestionare a incidentelor si de grup si si-a asumat responsabilitatea pentru Banca Privata si Comerciala a Deutsche Bank (inclusiv Postbank) intre iulie 2015 si aprilie 2018.

A fost sef al auditului grupului din iunie 2013 pana in decembrie 2014, inainte de care a detinut mai multe functii de conducere in Risk. Din 2012 pana in 2013, a fost director adjunct pentru riscuri. Din 2010 pana in 2012, a ocupat functia de director de credit al bancii. A lucrat la Frankfurt, Londra, Singapore, Tokyo si Toronto.

3.Prognoza Deutsche Bank

Daca sunteti in cautarea de actiuni cu randament bun, Deutsche Bank AG poate fi o optiune de investitii profitabila. Deutsche Bank AG – Cotatia actiunilor nominative este egala cu 0,2050 USD la data de 07.10.2021. Pe baza previziunilor Wallet Investor, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognoza pretului actiunilor „DB” pentru 02.10.2026 este de 1,412 USD. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de + 588,73%. Investitia dvs. actuala de 100 USD poate ajunge pana la 688,73 USD in 2026.

4.Evolutia Deutsche Bank

Pretul de inchidere al actiunilor Deutsche Bank AG a fost de 159,59 pe 11 mai 2007.

Pretul inalt al actiunilor Deutsche Bank AG la 52 de saptamani este de 15,34, care este cu 19,8% peste pretul actual al actiunii.

Pretul scazut la 52 de saptamani al Deutsche Bank AG este de 8,83, adica cu 31% sub pretul actual al actiunii.

Pretul mediu al actiunilor Deutsche Bank AG din ultimele 52 de saptamani este de 12,10.

Privind inapoi la preturile istorice ale actiunilor DB pentru ultimele cinci zile de tranzactionare, la 30 septembrie 2021, DB s-a deschis la 12,84 USD, a tranzactionat pana la 12,89 USD si la 12,66 USD si a inchis la 12,70 USD. Volumul de tranzactionare a constituit un total de 3,29 milioane de actiuni. La 1 octombrie 2021, DB s-a deschis la 12,52 USD, a tranzactionat pana la 12,63 USD si la 12,44 USD si s-a inchis la 12,59 USD. Volumul de tranzactionare a constituit un total de 3,11 milioane de actiuni. 

La 04 octombrie 2021, DB a fost deschisa la 12,47 USD, tranzactionata la 12,64 USD si la 12,31 USD si a inchis la 12,34 USD. Volumul tranzactionarii a fost de 3,82 milioane de actiuni. La 5 octombrie 2021, DB s-a deschis la 12,55 USD, s-a tranzactionat pana la 12,85 USD si la 12,48 USD si a inchis la 12,79 USD. Volumul tranzactionarii a fost de 3,72 milioane de actiuni. La 6 octombrie 2021, DB a fost deschisa la 12,65 USD, tranzactionata pana la 12,81 USD si pana la 12,53 USD si a inchis la 12,80 USD. Volumul tranzactionarii a fost de 3,32 milioane de actiuni.

5.Cum sa cumperi actiuni Deutsche Bank

Ca sa cumperi actiuni DB trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail. 
  • Depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Cauti actiunea DB. Dupa ce ai gasit actiunea, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

Felicitari, ai cumparat actiunea DB.

6.Cum sa vinzi actiuni Deutsche Bank

Foarte simplu. Alegi atiunea DB, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

7. Potential de risc, potential de profit cu Deutsche Bank

Este important sa gasiti companii care inca vad perspective puternice de crestere in afacerile lor.

O astfel de companie care ar putea fi bine pozitionata pentru cresterea viitoare a castigurilor este Deutsche Bank AG cu simbolul DB. Aceasta firma, care se afla in industria Banci – Straine, a inregistrat o crestere a EPS de 102,6% anul trecut si arata foarte bine si pentru acest an.

De fapt, estimarea actuala de crestere pentru acest an necesita o crestere a profitului pe actiune de 1.493,7%. Mai mult, rata de crestere pe termen lung este in prezent de 44,7%, ceea ce sugereaza perspective destul de bune pentru transportul pe termen lung. Si daca acest lucru nu a fost suficient, stocul a vazut, de fapt, estimarile crescute in ultima luna pentru anul fiscal curent cu aproximativ 4,9%.

O investitie in orice instrumente financiare implica riscuri. Aceste riscuri pot include, printre altele, piata de actiuni, piata obligatiunilor, cursul valutar, rata dobanzii, volatilitatea pietei si riscurile economice, politice si de reglementare si orice combinatie a acestora si a altor riscuri.

Concluzie

Deutsche Bank pare sa aiba un viitor promitator. Totusi nu investiti niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti, documentati-va bine inainte de a investi, fiindca riscuri vor exista mereu. 

Sursa foto: https://www.companieshistory.com/deutsche-bank/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.