CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Dropbox

Cum sa cumperi actiuni Dropbox (DBX)

Dropbox a construit primul spatiu de lucru inteligent din lume. In 2007, imbunatatirea functiei pentru oameni a insemnat proiectarea unui mod mai simplu de a pastra fisierele sincronizate. Astazi, inseamna a proiecta produse care reduc munca, astfel incat sa va puteti concentra pe munca ce conteaza.

Afla din continuarea articolului mai multe informatii despre Dropbox si cum poti cumpara sau vine actiuni.

Din acest articol vei afla:

1.Despre Dropbox 

2.Prognoza Dropbox 

3.Evolutia actiunilor Dropbox

4.Cum sa cumperi actiuni Dropbox

5.Cum sa vinzi actiuni Dropbox

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Dropbox

1.Despre Dropbox  

Dropbox inseamna in principal stocare online, care pastreaza fisierele sincronizate intre dispozitivele dvs. personale si cloud, acesta ofera o gama larga de caracteristici dincolo de functionalitatea de baza. Este accesibil prin web sau in aplicatii pe care le puteti instala pe Mac, PC si dispozitive mobile, atat iOS, cat si Android.

Dropbox este ca o casa pentru toata munca. Puteti stoca si partaja fisiere, puteti colabora la proiecte si puteti aduce cele mai bune idei la viata – indiferent daca lucrati singur sau cu colegii si clientii. Cu Dropbox, toate fisierele dvs. sunt salvate in cloud si sunt disponibile online.

Caracteristicile cheie ale Dropbox:

Depozitare gratuita: ofera stocare gratuita de pana la 2 GB si 100 GB pe diverse planuri contra cost. 

Securitate de criptare. 

Posibilitatea de a extinde spatiul de stocare.

Acces. 

Securitate. 

Copierea de rezerva a datelor.

Partajare. 

Disponibilitatea instrumentelor necesare.

Andrew W. Houston este un antreprenor american, cofondator si CEO al Dropbox, acest serviciu de backup si stocare online. Potrivit lui Forbes, valoarea sa neta este de aproximativ 2,2 miliarde de dolari. Houston a detinut 24,4% din puterea de vot in Dropbox inainte de a depune cererea pentru IPO in februarie 2018.

2.Prognoza Dropbox 

Incepand cu 15 septembrie 2021, pretul curent al actiunilor DBX de miercuri este de 30.765 $, iar datele indica faptul ca pretul activului a fost in tendinta ascendenta in ultimul an (sau de la infiintare).

Dropbox Inc – Pretul actiunilor din clasa A a demonstrat o tendinta de crestere, deci credem ca segmente de piata similare au fost foarte populare in intervalul de timp dat.

Pretul viitor al stocului este estimat la 43,770273437433 $ (42,273%) dupa un an, conform unui sistem de predictie.

Aceasta inseamna ca, daca ati investit 100 USD acum, investitia dvs. actuala ar putea valora 142.273 $ in 2022, 15 septembrie, joi.

3.Evolutia actiunilor Dropbox

Veniturile medii din Dropbox in trimestrul II au crescut cu peste 4,5%, iar CEO-ul Drew Houston a semnalat ca aceasta companie este pe cale sa vada imbunatatirea retinerii clientilor. Se spune, de asemenea, ca managementul companiei reinvesteste din nou in afacere, reincepe procesul de angajare, dubleaza durata perioadei de incercare pentru ca utilizatorii sa aduca cresterea utilizarilor, precum si dezvoltarea produselor pentru a castiga impotriva concurentilor intr-o era post-COVID-19.

Asteptarile sale multianuale au fost indeplinite cu profituri, CFO al Dropbox, Tim Regan a declarat ca vizeaza pana la 30% marje de operare non-GAAP si pana in 2021 a atins 32%. De aceea pare cea mai buna oportunitate de a intra in Dropbox pe termen scurt / lung.

Evenflow Inc. a fost redenumita in octombrie 2009 – Dropbox, o platforma de colaborare in care indivizii si organizatiile puteau stoca si utiliza date in diferite formate gratuit folosind o aplicatie sau un site web. Toti cei care au folosit vreodata Dropbox in scopuri de lucru stiu ca serviciul similar Google Drive a lansat si o oferta de abonament cu plata pentru a extinde spatiul de stocare si alte caracteristici premium.

Potrivit Dropbox, compania a reusit sa obtina peste 700 de milioane de utilizatori inregistrati in 180 de tari din intreaga lume pana la sfarsitul anului 2020. Compania de software din San Francisco are o capitalizare de piata totala de peste 9,23 miliarde de lire sterline, cu o valoare a intreprinderii de 9,06 miliarde de lire sterline . Ultima sa declaratie de profit si pierdere arata un venit de 1,37 miliarde de lire sterline in ultimul an, cu un profit brut de pana la 1 miliard de lire sterline.

Primul trimestru de 500 de milioane de dolari al Dropbox Inc. a crescut actiunile cu 3% in tranzactionare, in februarie 2021.

Furnizorul de stocare in cloud a raportat o pierdere neta de 345,8 milioane de dolari sau 84 de centi pe actiune, comparativ cu o estimare de 24 de centi pe actiune a analistilor chestionati de FactSet. Dropbox a citat o depreciere de 398,2 milioane dolari pentru trimestrul aferent activelor sale imobiliare. (Dropbox a raportat castiguri ajustate de 117,9 milioane dolari sau 28 de centi pe actiune.)

Veniturile Dropbox s-au imbunatatit cu 13%, ajungand la 504,1 milioane USD, depasind estimarile de 498 milioane USD.

4.Cum sa cumperi actiuni Dropbox

Pentru inceput creeaza cont pe platforma www.etoro.com, pentru a cumpara actiuni Dropbox.

Trebuie doar sa introduci informatiile cu caracter personal. 

Mai apoi cauti in lista actiunile Dropbox.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Peste acest pas de confirmare poti sari daca nu depui mai mult de 2000$.

Selectezi din nou actiunile Dropbox.

Apesi open trade si gata, ai cumparat actiuni Dropbox.

5.Cum sa vinzi actiuni Dropbox

Pentru a vinde utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile Dropbox. Apesi close trade si gata, ai vandut!

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Dropbox

In ultimii ani, Dropbox si-a imbunatatit in mod constant pozitia pe piata condusa de Google si este in continuare singurul serviciu de incredere care ofera nu mai putin de 1 TB spatiu utilizatorilor sai pentru stocarea in siguranta a mass-media, documente si alte fisiere importante pe cloud-ul sau serverul de baza.

Conform perspectivei tehnice, stocurile Dropbox au fost intr-o zona de cumparare clara in ultimele 24 de ore  (septembrie 2021) din motive evidente. Expertii considera DBX ca o oportunitate adecvata pe termen lung, datorita tendintei ascendente constante a constructiei, care ar putea evolua profitabil in zilele urmatoare. Urmatorul raport de castiguri este programat pentru 12 noiembrie, deci exista mult timp pentru a mentine Dropbox pe lista de urmarire.

Concluzii:

Dropbox este deci o investitie buna, avand in vedere cresterile asteptate si dezvoltarea sa si mai mare, alaturi de beneficiile aduse clientilor.

Sursa foto: https://logos-world.net/dropbox-logo/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.