CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Norwegian Cruise Line

Cum sa cumperi actiuni Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line este cunoscut pentru ambianta distractiva, relaxata si conceptul inventiv de „croaziera freestyle”, care nu prezinta coduri de imbracaminte impuse, nu are ore fixe de luat masa si clientii au parte de o multime de activitati de familie si divertisment la bord.

Norwegian Cruise Line a depasit granitele croazierelor traditionale de peste 50 de ani. Regent Seven Seas Cruises ofera o experienta de neegalat calatorilor de lux cu toate cele necesare incluse.

Afla in continuare cum poti cumpara actiuni Norwegian Cruise Line si alte informatii relevante.

Din acest articol vei afla:

1.Despre Norwegian Cruise Line

2.CEO Norwegian Cruise Line

3.Prognoza Norwegian Cruise Line

4.Evolutia actiunilor Norwegian Cruise Line

5.Cum sa cumperi actiuni Norwegian Cruise Line

6.Cum sa vinzi actiuni Norwegian Cruise Line

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Norwegian Cruise Line

1.Despre Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL), cunoscuta si pe scurt ca Norwegian, este o linie de croaziera americana fondata in 1966, incorporata in Bermuda si cu sediul in Miami. Este a treia cea mai mare linie de croaziera din lume pentru pasageri, controland aproximativ 8,7% din cota totala mondiala a pietei de croaziere, incepand cu 2018. Este detinut in intregime de compania mama Norwegian Cruise Line Holdings.

Linia de croaziera a fost infiintata ca linie Norwegian Caribbean in 1966 de norvegianul Knut Kloster si israelianul Ted Arison, cu 8.666 tone, 140 m de nave de croaziera / feribot auto, Sunward, care in 1966 functiona ca feribot auto intre Southampton Marea Britanie si Gibraltar, doar sezonier. Arison a plecat curand pentru a forma Carnival Cruise Lines, in timp ce Kloster a achizitionat nave suplimentare pentru serviciul din Caraibe. Norvegianul a fost pionierul multor premii in industria croazierelor, cum ar fi prima croaziera Out Island, primul program combinat aer-mare (comercializat ca si „Cloud 9 Cruises”), care combina tarifele aeriene low-cost cu croaziera si prima linie navala care dezvolta noi porturi in Caraibe, cum ar fi Ocho Rios din Jamaica.

Din decembrie 2020, Norwegian Cruise Line opereaza 17 nave de croaziera, cu sase la comanda. De asemenea, a detinut sau operat anterior alte 19 nave. Toate navele sale sunt pavilionate catre Bahamas, cu exceptia Pride of America, ce opereaza croaziere in Statele Unite si este pavilionata si inregistrata in SUA, precum si detinuta de o filiala inregistrata in SUA, NCL America.

2.CEO Norwegian Cruise Line

Harry Sommer este presedinte si director executiv al Norwegian Cruise Line, inovatorul in calatoriile globale de croaziera care a depasit granitele croazierii traditionale de mai bine de 50 de ani. Harry Sommer are 52 de ani, este presedinte si director executiv – marca Norwegian Cruise Line a companiei Norwegian Cruise Line Ltd, din 2020.

Frank J. Del Rio este presedintele si directorul executiv al companiei (CEO) Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NYSE: NCLH), care opereaza Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises si Regent Seven Seas Cruises.

3.Prognoza Norwegian Cruise Line

9 analisti Wall Street au emis obiective de pret pe 12 luni pentru actiunile Norwegian Cruise Line. Previziunile lor variaza de la 23,00 USD la 40,00 USD. In medie, acestia se asteapta ca pretul actiunilor Norwegian Cruise Line sa ajunga la 30,70 USD in urmatoarele douasprezece luni. Acest lucru sugereaza o posibila crestere de 15,4% fata de pretul actual al actiunii.

Prețul NCLH este de 26.600 USD (15 octombrie 20021).

Prognoza de 1 an pentru linia de croazieră norvegiană: 48.100380668444

Prognoza 5 ani pentru linia de croaziera norvegiana: 192,765.

Incepand cu data de 15 octombrie 2021, vineri, pretul actual al actiunilor NCLH este de 26.600 USD, iar datele indica faptul ca pretul activului a fost in tendinta ascendenta in ultimul an (sau de la infiintare).

Pretul actiunilor Norwegian Cruise Line Holdings a aratat o tendinta de crestere, astfel incat expertii cred ca segmente de piata similare au fost foarte populare in intervalul de timp dat.

4.Evolutia actiunilor Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line are o capitalizare de piata de 9,84 miliarde de dolari si genereaza venituri de 1,28 miliarde de dolari in fiecare an. Compania castiga un profit net (profit) de -4,01 miliarde de dolari in fiecare an sau (8,64 dolari) pe baza castigurilor pe actiune.

Actiunile Norwegian Cruise Line se tranzactionau la 15,03 USD pe 11 martie 2020, cand Coronavirus a atins statutul de pandemie conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. De atunci, actiunile NCLH au crescut cu 77,0% si se tranzactioneaza acum la 26,60 USD.

Pretul de inchidere al actiunilor norvegiene Cruise Line Holdings a fost de 63,76 pe 02 noiembrie 2015.

Pretul ridicat al actiunilor norvegiene de croaziera pentru 52 de saptamani este de 34,48, ceea ce este cu 29,6% peste pretul actual al actiunii.

Pretul scazut al actiunii Norwegian Cruise Line Holdings in 52 de saptamani este de 14,77, adica cu 44,5% sub pretul actual al actiunii.

Pretul mediu al actiunilor Norwegian Cruise Line Holdings pentru ultimele 52 de saptamani este de 26,16.

5.Cum sa cumperi actiuni Norwegian Cruise Line

Pentru inceput creeaza cont pe platforma www.etoro.com, pentru a cumpara actiuni Norwegian Cruise Line.

Trebuie doar sa introduci informatiile cu caracter personal. 

Mai apoi cauti in lista actiunile Norwegian Cruise Line.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Peste acest pas de confirmare poti sari daca nu depui mai mult de 2000$.

Selectezi din nou actiunile Norwegian Cruise Line.

Apesi close trade si gata, ai cumparat actiuni Norwegian Cruise Line.

6.Cum sa vinzi actiuni Norwegian Cruise Line

Pentru a vinde utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile Norwegian Cruise Lines. Apesi close trade si gata, ai vandut!

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Norwegian Cruise Line

Avand in vedere prognoza specialistilor, cu o astfel de crestere, daca investesti acum 100 USD, investitia ta actuala ar putea valora 180,828 USD in 2022, 15 octombrie, sambata.

Actiunile Norwegian Cruise Line au o tendinta de crestere, deci este o buna investitie si poate aduce profit substantial.

Concluzii

Norwegian Cruise Line poate fi o buna actiune de adaugat la portofoliul de investitii pentru ca potentialul de crestere este mare si peste cativa ani va avea o valoare mult mai mare.

Sursa foto:https://www.cruisemapper.com/cruise-lines/Norwegian-Cruise-Line-10

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.