CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Royal Caribbean

Cum sa cumperi actiuni Royal Caribbean

Royal Caribbean International este cunoscut pentru conducerea inovatiei pe mare si a redefinit continuu vacanta de croaziera de la lansarea sa in 1969. Fiecare clasa succesiva de nave este o minune arhitecturala si ridica standardele cu privire a ceea ce este posibil pe o nava de croaziera.

Royal Caribbean International (RCI), cunoscuta anterior sub numele de Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), este o marca de linii de croaziera fondata in 1968 in Norvegia si organizata ca filiala detinuta in totalitate de Royal Caribbean Group din 1997.

Afla in continuare cum poti cumpara actiuni Royal Caribbean si alte informatii relevante. 

Din acest articol vei afla:

1.Despre Royal Caribbean

2.CEO Royal Caribbean

3.PrognozaRoyal Caribbean

4.Evolutia actiunilor Royal Caribbean

5.Cum sa cumperi actiuni Royal Caribbean

6.Cum sa vinzi actiuni Royal Caribbean

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Royal Caribbean

1.Despre Royal Caribbean

Cu sediul in Miami, Florida, Statele Unite, Royal Caribbean este cea mai mare linie de croaziera dupa venituri si a doua ca marime dupa numarul de pasageri. In 2018, Royal Caribbean International a controlat 19,2% din piata mondiala a croazierelor de catre pasageri si 14,0% din venituri. Opereaza cele mai mari patru nave de pasageri din lume. Incepand cu ianuarie 2021, linia opereaza douazeci si patru de nave si are sase nave suplimentare la comanda.

Royal Caribbean Cruise Line a fost fondata in 1968 de trei companii de transport maritim norvegiene: Anders Wilhelmsen & Company, I.M. Skaugen & Company si Gotaas Larsen. Noua linie creata a pus in functiune prima sa nava, Song of Norway, doi ani mai tarziu. Un an mai tarziu, linia a adaugat Nordic Prince flotei si in 1972 a adaugat Sun Viking. In 1978, Song of Norway a devenit prima nava de pasageri a Royal Caribbean care a fost reconditionata. Acest lucru a fost realizat prin inserarea unei sectiuni de 85 de picioare (26 m) in centrul taiat al navei. Dupa succesul acestei lucrari, nava Nordic Prince a fost extinsa de asemenea, in 1980. In timpul intinderii ambelor nave, pupa lor a fost modificata pentru a crea mai mult spatiu deschis, totusi Sun Viking nu a fost nici intins, nici modificat. In 1982, Royal Caribbean a lansat Song of America, de doua ori mai mare decat Sun Viking si pe atunci a treia cea mai mare nava de pasageri aflata pe linia de plutire.

Royal Caribbean opereaza doua statiuni private care sunt utilizate ca opriri pe unele itinerarii din Caraibe si Bahamas. Acestea sunt Labadee, o statiune de pe coasta de nord a Haiti si Coco Cay, o insula privata din regiunea Insulelor Berry din Bahamas. Fiecare statiune are copertine pentru mancare, sezlonguri, palmieri, plaje cu nisip alb si permit desfasurarea unor activitati.

Compania intentioneaza sa deschida statiuni private suplimentare in Asia si pe insula Lelepa, Vanuatu.

2.CEO Royal Caribbean

Michael W. Bayley este presedinte si director executiv al companiei Royal Caribbean International. Inainte de aceasta, a fost presedinte si director executiv la Celebrity Cruises din august 2012. 

Richard D. Fain a ocupat functia de presedinte si director executiv al Royal Caribbean Cruises Ltd. El supravegheaza operarea liniilor de croaziera detinute de compania Royal Caribbean International, Celebrity Cruises si Azamara Club Cruises, precum si a asociatiilor in parteneriat cu TUI Cruises, Pullmantur si SkySea Croaziere. In calitate de presedinte si director executiv la Royal Caribbean, Richard D. Fain a realizat o compensatie totala de 11.928.624 dolari. Din acest total, 645.000 de dolari au fost primiti ca salariu, 0 dolari au fost primiti ca bonus, 0 dolari au fost primiti in optiuni pe actiuni, 11.171.146 dolari au fost acordati ca actiuni si 112.478 dolari au provenit din alte tipuri de compensatii.

3.Prognoza Royal Caribbean

Pretul RCL este astazi de 88.670 USD.

Prognoza de 1 an pentru Royal Caribbean Group: 165.76999418953 

Prognoza grupului Royal Caribbean pe 5 ani: 706.480 

Incepand cu miercuri, 13 octombrie 2021, pretul curent al actiunilor RCL este de 88.670 USD, iar datele indica faptul ca pretul activului a fost in tendinta ascendenta in ultimul an (sau de la infiintare).

Pretul actiunilor Grupului Royal Caribbean a demonstrat o tendinta de crestere, astfel incat specialistii cred ca segmente de piata similare au fost foarte populare in intervalul de timp dat.

Pretul viitor al stocului este estimat la 165,76999418953 $ (86,952%) dupa un an, conform unui sistem de predictie.

Aceasta inseamna ca, daca invesesti acum 100 USD, investitia ta actuala ar putea valora 186.952 USD in anul 2022, pe data de 13 octombrie, joi.

4.Evolutia actiunilor Royal Caribbean

Diagrama istorica zilnica a preturilor actiunilor si datele pentru Royal Caribbean Cruises incepand cu 1993 au fost ajustate pentru scindari. Cel mai recent pret de inchidere al actiunilor pentru Royal Caribbean Cruises incepand cu 13 octombrie 2021 este de 86,73.

Pretul mare de inchidere a actiunilor Royal Caribbean Cruises a fost de 135,05 pe 17 ianuarie 2020.

Pretul ridicat al actiunilor Royal Caribbean Cruises in 52 de saptamani este de 99,24, care este cu 14,4% peste pretul actual al actiunii.

Pretul scazut la 52 de saptamani al Royal Caribbean Cruises este de 51,33, ceea ce este cu 40,8% sub pretul actual al actiunii.

Pretul mediu al actiunilor Royal Caribbean Cruises pentru ultimele 52 de saptamani este de 80,20.

5.Cum sa cumperi actiuni Royal Caribbean

Pentru inceput creeaza cont pe platforma www.etoro.com, pentru a cumpara actiuni Royal Caribbean.

Trebuie doar sa introduci informatiile cu caracter personal. 

Mai apoi cauti in lista actiunile Royal Caribbean.

Adaugi suma pe care vrei sa o investesti. 

Peste acest pas de confirmare poti sari daca nu depui mai mult de 2000$.

Selectezi din nou actiunile Royal Caribbean.

Apesi close trade si gata, ai cumparat actiuni Royal Caribbean.

6.Cum sa vinzi actiuni Royal Caribbean

Pentru a vinde utilizezi aceeasi platforma, eToro.ro si selectezi actiunile Royal Caribbean. Apesi close trade si gata, ai vandut!

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Royal Caribbean

Daca investesti acum 100 USD, investitia ta actuala ar putea valora 186.952 USD pe 2022, 13 octombrie, joi. Potentialul de castig este avantajos si destul de ridicat, deci actiunile Royal Caribbean pot fi o buna decizie cu privire la adaugarea de noi actiuni la portofoliul tau.

Concluzii

Actiunile Royal Caribbean sunt intr-o tendinta de crestere constanta, iar previziunile arata ca aceasta crestere va continua si va ajunge in cativa ani la sume destul de mari, deci este o buna investitie, ce poate fi luata in calcul. 

Sursa foto: https://100architects.com/collaborator/royal-caribbean/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.