CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi actiuni Snapchat

Cum sa cumperi actiuni Snapchat

Snapchat sau pe numele sau scurt Snap este parte din industria de social media, o platforma de streaming, videoconferinte, ce include divertisment. Aplicatia este detinuta de compania Snap Inc, infiintata in 2011.

Listata la bursa inca din 2017, sub simbolul SNAP, a inregistrat o capitalizare de 30 de miliarde de dolari inca din prima sa zi. Au fost si zvonuri ca Google ar intentiona sa o cumpere. Nu s-a concretizat nimic, insa cert este ca exista parteneriate cu platforma Zynga (simbol ZNGA) pentru dezvoltarea unor jocuri. Asta ar face ca popularitatea aplicatiei sa creasca. 

Din acest articol vei afla:

Despre Snapchat 

CEO Snapchat 

Prognoza Snapchat 

Evolutia actiunilor Snapchat 

Cum sa cumperi actiuni Snapchat 

Cum sa vinzi actiuni Snapchat 

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Snapchat 

Despre Snapchat 

Snapchat se lansa in 2011 si nimeni nu avea sa stie ce impact va urma sa aiba. A devenit una din cele mai importante platforme de comunicare, cu aproximativ 229 de milioane de utilizatori activi zilnic. 

Creata de Evan Spiegel, Bobby Murphy si de Reggie Brown, dezvoltata ulterior de Snap Inc., compania isi are sediul in Mare Britanie, incepand cu 2017, aceasta fiind o decizie strategica. 

In anul 2016 au fost lansati si ochelarii smart, Spectacles, care permit inregistrarea de clipuri video in platforma Snapchat. Iar in 2018 a fost lansata aplicatia camera foto pentru format desktop. Aceasta permite utilizarea de filtre pentru platforme de streaming si videoconferinte –  Skype, YouTube sau Zoom.

In cifre, compania inregistreaza anul acesta venituri nete de 945 de milioane de dolari si are un total de 3863 de angajati.

CEO Snapchat 

Din mai 2012 CEO la Snapchat este Evan Spiegel. Este unul din cofondatori, un tanar milionar, unul dintre cei mai tineri milionari americani. Cu o avere estimata la 4 miliarde de dolari, are o familie frumoasa cu doi copii, fiind casatorit cu un fost model. 

Standford i-a adus nu doar educatie, ci si pe viitori sai parteneri de afaceri. Initial, aplicatia dezvoltata se numea Picaboo. 

Este un nume cunoscut mai ales si pentru tendinta sa de a face deliciul presei. Traieste in stil mare, nu este deloc modest in ceea ce priveste preferintele pentru moda, a refuzat cu mare stil si tam tam oferte bune in privinta vanzarii Snapchat. 

Prognoza Snapchat 

Perioada 2015-2016 a fost una benefica, pentru ca atunci se inregistrau cresteri de la 58,7 milioane de dolari la 404,5 milioane de dolari. 

Pe piata de tehnologie, tinand cont de raportul pret si profit in ceea ce priveste actiunile Snapchat stocul acesta este de 500% mai mic. In ultimele 55 de luni are un raport pret/vanzari cu 34,9 mai mic.

Are un grad de calitate D, ocupa locul 255 din 556 privind topul serviciilor pentru companii, iar ratingul compozit IBD este de 93 dintr-un 99. Asta inseamna ca stocul Snap depaseste 93% din toate stocurile actuale tinand cont de criteriile tehnice de selectie pentru ce actiuni sa fie o buna investitie. Cat despre ratingul sau de rezistenta, acesta este de 96, destul de mare dat fiind ca specialistii recomanda sa alegeti pe cele cu un punctaj de cel putin 80. 

Evolutia actiunilor Snapchat 

Anul acesta Snap a avut cresteri de 20 de procente ca numar de activi utilizatori. A atins un nivel de 229 de milioane. De remarcat insa ca de la listarea sa in 2017 compania nu a inregistrat profit si totusi ii merge bine. Analistii se arata optimisti in privinta acestor actiuni. 

Actiunile SNAP au crestere de 37 de procente de la inceputul anului. La ora actuala pretul per actiune este de putin peste 76 de dolari per actiune. 

Cum sa cumperi actiuni Snapchat 

Actiuni Snapchat poti cumpara fara comision din platforma Etoro. Inscrierea e gratuita. Iata pasii: 

  • Depune in cont suma dorita. Pentru sume de peste 2000 de dolari trebuie sa mai treci si cativa pasi de securitate. 
  • Alege actiunile, alege suma si ai cumparat actiuni Snapchat. 

Cum sa vinzi actiuni Snapchat 

La fel de simplu, din acelasi cont. 


Potential de risc, potential de profit cu actiunile Snapchat 

Snapchat poate ca nu are aceeasi popularitate in tara ca in SUA. Este insa extinsa, preferata de tineri intre 13 si 34 de ani. Este cotata ca fiind una din cele mai valoroase start-up-uri din lume. 

Intr-un timp foarte scurt a prins puteri, daca se poate spune asa. Adevarata valoare este insa comparatie cu principalii sai competitori si pe nisa de platforme si aplicatii avem destule. Dar, daca inceputul sau a fost unul atat de valoros, ne intrebam, nu la fel va fi si continuarea? 

Parerile sunt destul de impartite, insa cert este ca aceste actiuni au primit destul de multe voturi in favoarea achizitie, de la analistii de pe Wall Street. 

Concluzie 

Denumita un fenomen al zilelor noastre, Snapchat are un numar mare de utilizatori. Online-ul este de baza acum, deci sansele ca aceste actiuni sa creasca sunt destul de mari. 

Sursa foto:  https://techcrunch.com/2021/06/17/following-lawsuits-snapchat-takes-down-controversial-speed-filter/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.