CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Tencent

Cum sa cumperi actiuni Tencent


In domeniul de jocuri video, Tencent este cea mai mare companie. De asemenea este una dintre cele mai valoroase companii din lume si una dintre cele mai mari din sfera social media si investitii. Tencent are detineri in peste 600 de companii pe tot globul. In serviciile companiei sunt incluse retele social media, portale web, comert online, servicii de internet si platforme muzicale, precum si sisteme de plati. 

Actiunine Tencent sunt listate pe bursa americana sub simbolul TCEHY. Iata ce trebuie sa luati in considerare inainte de a cumpara actiuni Tencent si cum puteti cumpara/vinde aceste actiuni.

  1. Despre Tencent
  2. Prognoza Tencent
  3. Evolutia Tencent
  4. Cum sa cumpar actiuni Tencent
  5. Cum sa vand actiuni Tencent
  6. Potential de risc, potential de profit cu actiunile Tencent

1.Despre Tencent

Tencent Holdings Limited este o multinationala conglomerat, o societate holding de investitii implicata in principal in furnizarea de servicii cu valoare adaugata (VAS) si servicii de publicitate online. Compania opereaza pe trei segmente principale. Segmentul VAS este implicat in principal in furnizarea de jocuri online / mobile, servicii comunitare cu valoare adaugata si aplicatii pe diverse platforme de internet si mobile. Segmentul de publicitate online se ocupa in principal de reclame bazate pe afisaj si bazate pe performanta. Segmentul Others este implicat in principal in furnizarea de servicii legate de plati, servicii cloud si alte servicii.

De asemenea, ofera pe piata din China si aplicatii mobile pentru mesagerie instantanee Tencent QQ si WeChat.

2.Prognoza Tencent

Daca sunteti in cautarea de actiuni cu rentabilitate buna, Tencent Holdings Limited poate fi o optiune de investitii profitabila. Cotatia Tencent Holdings Limited este egala cu 63.110 USD la 07-09-2021. Pe baza previziunilor Wallet Investor, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognoza pretului actiunilor „TCEHY” pentru 02-09-2026 este de 133,463 USD. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 111,48%. Investitia dvs. actuala de 100 USD poate ajunge pana la 211,48 USD in 2026.

Conform estimarilor a 46 de analisti care ofera prognoze de pret pe 12 luni pentru Tencent Holdings Ltd au un obiectiv mediu de 82,52, cu o estimare ridicata de 106,29 si o estimare scazuta de 44,96. Estimarea mediana reprezinta o crestere de + 30,75% fata de ultimul pret de 63,11.

3.Evolutia Tencent 

Rezultatele obtinute in 2020 au fost peste asteptarile analistilor. Estimarile au fost de 0,30 USD profit per actiune, insa au ajuns la 0,34 USD. Fata de profitul net din 2019 care era de 0,28 USD, in 2020 au avut o crestere de 21%. In 2018 pretul dividentului brut al actiunii era de 0,11 USD, iar in 2019 a crescut la 0,14 USD, ceea ce inseamna o crestere de aproximativ 0,20%.

Incepand cu septembrie 2021, Tencent are o capitalizare de piata de 605,76 bilioane de dolari. Acest lucru face ca Tencent sa fie cea de-a 10-a companie din lume cea mai valoroasa in functie de capitalizarea pietei. Capitalizarea de piata este valoarea totala de piata a actiunilor unei companii cotate la bursa si este utilizata in mod obisnuit pentru a masura valoarea unei companii.

4.Cum sa cumperi actiuni Tencent

Ca sa cumperi actiuni TCEHY trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

Capitalul dumneavoastră este în pericol.

  • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail. 
  • Cauti actiunea TCEHY. Apoi depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Dupa ce ai gasit actiunea, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

5.Cum sa vinzi actiuni Tencent

Foarte simplu. Alegi actiunea TCEHY, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

6.Potential de risc, potential de profit cu Tencent

Actiunea TCEHY arata ca o cumparare puternica la preturile actuale, datorita unei evaluari scazute, a unei perspective puternice de crestere si a unei pozitii excelente pe piata.

Tencent creste rapid si detine o pozitie excelenta pe pietele cu crestere ridicata.

Compania nu pare prea scumpa astazi, in raport cu cate alte companii de tehnologie sunt evaluate.Este posibil ca investitorii sa doreasca sa beneficieze de temerile actuale legate de reglementarea chineza, intrand intr-o pozitie la minimul de 52 de saptamani.

TCEHY pare a fi o cumparare mai buna, in ciuda tranzactionarii la o evaluare semnificativ mai mare, pe baza potentialului sau de crestere a castigurilor si a profitabilitatii mai mari. Tencent este una dintre cele mai mari companii din China care detine mize si in multe companii straine. Riscul provine mai degraba de la asocierea cu “China”. Tencent detine portiuni semnificative de Snap, Tesla, Epic Games, Spotify si sunt, de asemenea, firme de investii.

Concluzie

Tencent este o companie importanta, riscul nu este atat de mare precum in alte actiuni. Totusi, o evaluare buna a companiei este indicata inainte de a investi. Tencent este una dintre cele mai bune investitii pe termen lung in tehnologie.

Sursa foto: https://www.gizmochina.com/2021/05/06/tencent-talks-cfius-gaming-investments/

eToro este o platformă cu mai multe active care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționare CFD-uri.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. 78% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.

Performanța trecută nu este un indiciu al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzacționare prezentat este de mai puțin de 5 ani întregi și poate să nu fie suficient ca bază pentru decizia de investiție.

Copy trading este un serviciu de gestionare a portofoliului, oferit de eToro (Europe) Ltd., care este autorizat și reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio declarație și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătită de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice unei entități despre eToro.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.