CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Twitter

Cum sa cumperi actiuni Twitter


Twitter este un serviciu american de microblogging si retele sociale pe care utilizatorii posteaza si interactioneaza cu mesaje cunoscute sub numele de „tweets”. Utilizatorii inregistrati pot posta, aprecia si retweeteaza tweet-uri, dar utilizatorii neinregistrati le pot citi doar.

Daca te intereseaza sa investesti in Twitter (NYSE:TWTR) mai jos ai infomatii utile despre platforma si despre cum poti cumpara/vinde actiunile. 

1.Despre Twitter

2.Prognoza Twitter

3.Evolutia Twitter

4.Cum sa cumperi actiuni Twitter

5.Cum sa vinzi actiuni Twitter

6.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Twitter

1.Despre Twitter

Twitter Inc. este o companie de retele sociale din San Francisco, California, care are in prezent o capitalizare de piata de 53,63 bilioane dolari. Cuvantul ”twitter” se traduce ca palavrageala, agitatie, ciripit, freamat. Platforma este uneori descrisa ca fiind sms-ul internetului, permitand exprimarea publica si conversatiile in timp real. 

Nu este un secret faptul ca Twitter se bazeaza pe implicarea utilizatorilor sai. Dar, din cauza lipsei de evenimente sportive si culturale din cauza pandemiei, acea implicare a incetinit. Dar acum, cand iesim din aceasta situatie, Twitter ar putea beneficia de redeschidere.

Twitter lucreaza si la Super Follows, tipping si Twitter Communities. Merita mentionat faptul ca aceste caracteristici vor fi implementate pe o perioada lunga de timp, asa ca nu va asteptati la un nou Twitter peste noapte.

In Ziua investitiilor, Twitter a atins pe scurt posibilitatea de a face cumparaturi pe platforma sa. Twitter nu este Facebook, Snap sau chiar Pinterest. Este o platforma care a fost gratuita de atata timp, unii ar putea spune ca este aproape imposibil de generat bani. Dar cu aceste noi caracteristici in curs de desfasurare, lucrurile s-ar putea schimba de fapt in bine pentru Twitter.

2.Prognoza Twitter

Conform estimarilor 34 de analisti care ofera prognoze de pret pe 12 luni pentru Twitter Inc au o tinta medie de 75,00, cu o estimare ridicata de 90,00 si o estimare scazuta de 33,00. Estimarea mediana reprezinta o crestere de + 11,59% fata de ultimul pret de 67,21.

Pretul Twitter Inc este egal cu 65.370 USD la data de 28.09.2021. Pe baza previziunilor Wallet Investor, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognoza pretului actiunilor „TWTR” pentru 18.09.2026 este de 140,784 USD. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 115,36%. Investitia dvs. actuala de 100 USD poate ajunge pana la 215,36 USD in 2026.

3.Evolutia Twitter

Cel mai mare pret de inchidere al actiunilor Twitter a fost de 77,63 pe 01 martie 2021. Pretul bursier pe 52 de saptamani pe Twitter este de 80,75, cu 20,1% peste pretul actual al actiunii.

Pretul scazut al actiunii Twitter pe 52 de saptamani este de 38,93, ceea ce reprezinta 42,1% sub pretul actual al actiunii. Pretul mediu al actiunilor Twitter pentru ultimele 52 de saptamani este de 58,76.

Privind inapoi la preturile istorice ale actiunilor TWTR pentru ultimele cinci zile de tranzactionare, pe 20 septembrie 2021, TWTR a fost deschisa la 61,15 USD, tranzactionata pana la 61,32 USD si pana la 59,84 USD si a inchis la 60,95 USD. Volumul tranzactionarii a fost de 12,19 milioane actiuni. La 21 septembrie 2021, TWTR s-a deschis la 61,51 dolari, s-a tranzactionat pana la 63,30 dolari si pana la 61,51 dolari si s-a inchis la 62,78 dolari. Volumul tranzactionarii a fost de 10,40 milioane de actiuni. Pe 22 septembrie 2021, TWTR s-a deschis la 62,05 dolari, s-a tranzactionat pana la 64,63 dolari si pana la 61,26 dolari si s-a inchis la 64,25 dolari. Volumul tranzactionarii a constituit un total de 13,05 milioane de actiuni. Pe 23 septembrie 2021, TWTR s-a deschis la 64,79 dolari, s-a tranzactionat pana la 66,93 dolari si pana la 64,04 dolari si s-a inchis la 66,69 dolari. Volumul tranzactionarii a fost de 15,12 milioane de actiuni. Pe 24 septembrie 2021, TWTR s-a deschis la 66,09 dolari, s-a tranzactionat pana la 67,45 dolari si pana la 65,46 dolari si s-a inchis la 67,22 dolari. Volumul tranzactionarii a fost de 11,03 milioane de actiuni.

3.Cum sa cumperi actiuni Twitter

Ca sa cumperi actiuni TWTR trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail. 
  • Depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Cauti actiunea TWTR. Dupa ce ai gasit actiunea, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

Felicitari, ai cumparat actiunea TWTR.

5.Cum sa vinzi actiuni Twitter

Foarte simplu. Alegi actiunea TWTR, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

6. Potential de risc, potential de profit cu actiunile Twitter

Compania a raportat rezultatele trimestrului al doilea pe 22 iulie. Castigurile ajustate de 20 de centi pe actiune au inregistrat estimari anterioare de 7 centi. Veniturile de 1,19 bilioane de dolari au depasit estimarile de 1,06 bilioane de dolari. Veniturile din publicitate au totalizat 1,05 bilioane de dolari, in crestere cu 87%. Imbunatatirile aduse stivei de tehnologie publicitara a companiei si mutarea continua a bugetelor publicitare catre platformele digitale au contribuit la alimentarea cresterii veniturilor de 74% in general. 

Pentru al treilea trimestru, Twitter se asteapta la venituri cuprinse intre 1,22 si 1,3 bilioane de dolari, peste estimarile analistilor de 1,17 bilioane de dolari. Analistii din Wall Street si-au aratat aprobarea prin cresterea obiectivelor de pret pe stocul Twitter, variind de la 65 la 85.

Problema principala a Twitter de-a lungul anilor a fost lipsa de monetizare. Se asteapta ca acest lucru sa se schimbe in urmatoarele cateva trimestre, cu adaugarea unor functii noi. Twitter Revue, de exemplu, ofera membrilor sai o modalitate de a construi si a partaja un buletin informativ usor de utilizat. Twitter Spaces este o functie de tip clubhouse care permite utilizatorilor sa vorbeasca despre orice subiect si sa interactioneze unul cu celalalt.

Concluzie:

Credem NYSE: TWTR va continua sa adauge utilizatori si venituri la o rata mult mai rapida, deoarece aceasta va iesi dintr-o baza mult mai mica decat FB si, in opinia noastra, TWTR este mai departe impreuna cu o strategie de monetizare viabila decat Snapchat.

Twitter este un prim exemplu a ceea ce vedem ca se va intampla cu pretul actiunii Tesla, speranta initiala a IPO si evaluarile masive ale companiei din 2014 au durat sapte ani pentru investitorii care au achizitionat actiuni in varf, acum au doar un randament de 1,09%, multi ani mai tarziu. Efectul de retea al companiei incepe sa inceapa intr-o forma completa, iar segmentul publicitar de pe Twitter este mai matur, compania ar trebui sa devina mai profitabila in timp. 

Twitter are deja un flux de numerar pozitiv si, daca isi poate gestiona costurile in conformitate cu cresterea, ar putea deveni o masina generatoare de numerar. Investiti mereu doar cat sunteti dispusi sa pierdeti, fiindca riscuri exista mereu indiferent de evolutia unei actiuni. 

Sursa foto:

https://www.marketwatch.com/story/is-twitter-cheap-or-expensive-2013-10-25

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.