CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Verizon

Cum sa cumperi actiuni Verizon


Verizon este cunoscuta drept una din cele mai mari companii de tehnologie din lume. De doua zeci de ani este unul din cei mai importanti furnizori de produse si servicii de comunicatii, de talie mondiala. Acest operator telecom american si ale sale actiuni la bursa pot fi o investitie buna. 

Asadar, din acest articol veti afla mai multe: 

Despre Verizon

CEO Verizon

Prognoza Verizon

Evolutia actiunilor Verizon

Cum sa cumperi actiuni Verizon

Cum sa vinzi actiuni Verizon

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Verizon

Despre Verizon

Verizon este cel mai mare operator wireless din Statele Unite, cu 121,3 milioane de abonati, conform datelor furnizate in al doilea trimestru din 2021. Compania a fost fondata in 1983 si are sediul in New York. Incepand cu 2017 a fost declarata a doua mare companie a lumii cu cele mai mari venituri, pe nisa de telecomunicatii, dupa AT&T.

Verizon de azi este rezultatul unor fuziuni de firme. Bell Atlantic si-a schimbat numele in Verizon Communications in iunie 2000.

Cu peste 130 de mii de angajati la ora actuala, cu o buna reputatie si solida activitate in domeniu, Verizon pare sa fie o tinta buna a celor care doresc sa investeasca in actiuni la bursa. 

CEO Verizon

Incepand cu 2018 CEO Verizon este Hans Vestberg. Salariul sau este estimat la 19,097,582 de dolari anual. Activitatea sa vasta in roluri de conducere pentru mari companii din lume, din Suedia, China, Brazilia, Mexic si Statele Unite este notabila. 

Vestberg s-a alaturat companiei Verizon ca director tehnologic si vicepresedinte executiv in aprilie 2017. Sub conducerea sa Verizon lanseaza si dezvolta reteaua 5G.

Prognoza Verizon

Analistii de pe Wall Street sunt de parere ca actiunile Verizon vor avea un pret mediu de 62,75 USD, cel mai scazut pret estimat fiind de 57,00 USD. 

Verizon Communications, actiuni pe care le regasim la bursa sub indicele VZ, are un an foarte bun. Veniturile inregistrate in al doilea trimestru inregistreaza cresteri de peste 10,9% fata de anul trecut. Totusi, tinand cont de faptul ca anul trecut ne confruntam cu o pandemie, era de asteptat ca in 2021 sa fie cresteri. 

La ora actuala actiunile Verizon se tranzactioneaza la un pret de 54.47 USD. 

Evolutia actiunilor Verizon

In ceea ce priveste activitatea per total a companiei veniturile operationale au cresteri de 4,0% fata de primul trimestru din 2020. Venitul net de 5,4 miliarde USD inseamna o crestere de 25,4% fata de primul trimestru 2020.

Dincolo de situatiile financiare recente, Verizon pare subevaluata. Compania a generat 11,7 miliarde de dolari in flux numerar pana acum, asadar putem crede ca Verizon o duce bine. Perspectivele par optimiste si pe termen lung, incat sa nu credem ca va avea loc vreo prabusire de pret al actiunilor in anii urmatori. 

Pentru anul urmator este estimat un pret de $53.29, o scadere de 0,18% fata de pretul de anul acesta. Este de asteptat ca la finele acestui an pretul per actiune sa fie de $46.28, o scadere de peste 2 procente. 

Cum sa cumperi actiuni Verizon 

Aceste actiuni le poti cumpara simplu, rapid, fara comision din platforma special dedicata www.etoro.com. Acceseaz pagina si creeaza un cont. 

Depune in contul creat suma pe care doresti sa o folosesti pentru aceste investitii. 

Din lista de actiuni disponibile alege actiunile dorite si close trade.  

Cum sa vinzi actiuni Verizon

Selecteaza din cont aceste actiuni si dintr-un singur click le poti vinde. Asteapta insa momentul oportun pentru a vinde. 

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Verizon

Bine de stiut ca Verizon plateste dividende, cu un randament de 4,5%. Afacerea este una cu potential, daca tinem cont de nisa sa. Inca exista potential de crestere, 5G-ul este promitator de asemenea. Asadar, din acest punct de vedere optimistii isi vor dori sa adauge in portofoliul lor actiunile Verizon. 

Verizon are venituri mari post pandemie. Insa exista si alti factori de luat in considerare, cum ar fi datoriile companiei si competitorii sai de pe piata. Verizon a cheltuit la inceputul acestui an in jur de 52,9 miliarde de dolari pentru alimentarea retelei 5G. Datoria companiei se ridica la 151,9 miliarde USD, comparativ cu 112,8 miliarde USD anul trecut.

Concluzie 

Verizon Communications este in mod clar o oportunitate de investitie, una buna pe termen lung. Dividendele suna bine, dar atentie, domeniul cere precautie. Investiti ce va permiteti sa pierdeti, caci risc exista tot timpul. 

Sursa foto: 

https://www.cnet.com/tech/mobile/verizon-is-giving-away-amc-plus-to-new-users-in-latest-signup-perk/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.