CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Virgin Galactic

Cum sa cumperi actiuni Virgin Galactic

Virgin Galactic este o companie americana de zboruri spatiale, fondata de Richard Branson, iar British Virgin Group detine o participatie de 18% prin Virgin Investments Limited. Are sediul central in California, SUA si opereaza din New Mexico. Compania dezvolta nave spatiale comerciale si isi propune sa ofere zboruri spatiale suborbitale turistilor spatiali. Navele spatiale suborbitale ale Virgin Galactic sunt lansate de sub un avion purtator cunoscut sub numele de White Knight Two.

Cu o capitalizare de piata de 6,4 bilioane de dolari si actiuni care, in ciuda unor urcari si coborasuri, valoreaza astazi cu 125% mai mult decat IPO-ul din 2019, compania de turism spatial Virgin Galactic (NYSE: SPCE) este, fara indoiala, cea mai cunoscuta dintre noile companii spatiale care au venit recent pe piata. Dar Virgin Galactic nu este singura companie spatiala numita „Virgin” in care poti investi.

Afla mai jos mai multe despre Virgin Galactic si cum sa cumperi/vinzi aceste actiuni.

1.Despre Virgin Galactic

2.CEO Virgin Galactic

3.Prognoza Virgin Galactic

4.Evolutie Virgin Galactic

5.Cum sa cumperi actiuni Virgin Galactic

6.Cum sa vinzi actiuni Virgin Galactic

7.Potential de risc, potential de profit cu actiunile Virgin Galactic

1.Despre Virgin Galactic

Virgin Galactic, o companie aerospatiala si de calatorie spatiala, care se afla in fruntea explorarii spatiului comercial. Virgin Galactic Holdings a atins recent o etapa majora in incercarea de a deveni prima companie de turism spatial, deoarece a primit aprobarea Administratiei Aviatiei Federale de a transporta pasageri, nu doar de a efectua zboruri de testare. Cu toate acestea, aceasta este inca o companie, inainte de venituri, cu o cale lunga si neclara spre rentabilitate.

Compania a facut lucrarile timpurii la dezvoltarea lansarii satelitului al LauncherOne inainte ca acesta sa fie trimis la o companie separata, Virgin Orbit, in 2017. Compania are si aspiratii pentru transportul suborbital.

La 11 iulie 2021, fondatorul companiei Richard Branson si alti trei angajati au calatorit in zbor ca pasageri, marcand prima data cand un fondator al companiei de zboruri spatiale a calatorit cu propria sa nava in spatiul cosmic (conform definitiei NASA despre spatiul cosmic care incepe la 50 de mile deasupra pamantului).

2.CEO Virgin Galactic

Michael Colglazier este CEO-ul Virgin Galactic. Sistemul de zbor spatial Virgin Galactic este construit pentru a deservi trei piete de baza: astronautii privati; cercetare micro-gravitationala, inclusiv zboruri de cercetare umana; si pregatirea suborbitala pentru astronautii profesionisti.

De cand s-a alaturat companiei, Michael s-a concentrat pe dezvoltarea si livrarea experientei spatiale unice Virgin Galactic pentru viitorii astronauti si astronauti profesionisti ai Virgin Galactic. De asemenea, el conduce strategia din spatele construirii si extinderii viitoarei flote de nave spatiale si nave-mama, pentru a indeplini aspiratiile companiei de a opera 400 de zboruri pe an per loc de lansare.

3.Prognoza Virgin Galactic

Conform estimarilor a 11 analisti care ofera prognoze pe 12 luni pentru Virgin Galactic Holdings Inc exista o tinta medie de 27,00, cu o estimare ridicata de 50,00 si o estimare scazuta de 15,00. Estimarea mediana reprezinta o crestere de + 35,00% fata de ultimul pret de 20,00.

Daca esti in cautarea de actiuni cu randament bun, Virgin Galactic Holdings Inc – Clasa A poate fi o optiune de investitii profitabila. Virgin Galactic Holdings Inc – Cota de clasa A este egala cu 19.720 USD la 19.10.2021. Pe baza previziunilor Wallet Investor, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognoza pretului actiunilor „SPCE” pentru 09.10.2026 este de 79,142 USD. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 301,33%. Investitia ta actuala de 100 USD poate ajunge pana la 401,33 USD in 2026.

4.Evolutia Virgin Galactic

SPCE a fost listata la bursa din New York (NYSE) in septembrie 2017, pretul actiunilor sale a fluctuat intre 9,87 USD si 10,64 USD pana in octombrie 2019. Dupa ce pretul a atins un maxim local de 12,93 USD, acesta s-a prabusit la minimul istoric din 25 noiembrie 2019. La scurt timp, pretul a inceput sa creasca destul de rapid si a atins un nou maxim de 42,49 USD pe 20 februarie 2020. Urmata de o corectie profunda, tendinta globala de urcare a continuat. 

Dupa iesirea din corectie, pretul a crescut la maximul istoric pe 4 februarie 2021. Urmat de o alta corectie profunda si apoi o noua crestere, totusi nu a putut restabili maximul istoric.

5. Cum sa cumperi actiuni Virgin Galactic

Ca sa cumperi actiuni Virgin Galactic trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail. 
  • Depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Cauti actiunea dorita. Dupa ce ai gasit actiunea, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

5.Cum sa vinzi actiuni Virgin Galactic

Foarte simplu. Alegi actiunea, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

6.Potential de risc, potential de profit cu Virgin Galactic

Virgin Galactic pare promitatoare. In ciuda esecurilor timpurii care au amanat zborul initial, compania a reusit in cele din urma sa decoleze. In plus, un eveniment important s-a intamplat recent. Administratia Federala a Aviatiei din SUA a acordat Virgin Galactic „licenta de lansare comerciala completa”, ceea ce inseamna ca aceasta companie poate opera acum zboruri turistice in spatiu. Desi exista mai multe companii concurente pe piata, concurenta generala in aceasta industrie este destul de scazuta, in principal datorita barierelor ridicate la intrare. Deci, in acest moment, cererea de zboruri de la oamenii bogati care doresc sa mearga in spatiu depaseste oferta, rezultand astfel pretul ridicat al biletului. 

Avand in vedere cele de mai sus, perspectivele companiei sunt destul de incurajatoare, la fel si perspectivele actiunii sale.

Intr-un scenariu favorabil, pretul SPCE poate depasi cel mai mare moment actual si chiar poate depasi pragul de 100 USD in viitor.

Desi Virgin Galactic inca nu a generat venituri semnificative, facand riscanta aceasta investitie, cresterea ar putea fi, de asemenea, semnificativa in viitor.

Concluzie

In acest moment, sentimentul bearish ramane pe termen scurt. Cu toate acestea, situatia pare mai optimista pe termen lung, iar indicatorii arata continuarea trendului bullish. Virgin Galactic pare a fi o investitie buna, insa nu risca mai multi bani decat poti pierde niciodata.

Sursa foto: https://www.aerotime.aero/28540-virgin-galactic-next-spaceflight-to-be-in-september

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.