CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi actiuni Yandex

Cum sa cumperi actiuni Yandex

Yandex stim ca este motorul de cautare popular in Rusia, un competitor al clasicului Google. Ofera servicii de cautare online si este una din cele mai de succes companii din lume. Conceptul Yandex este o conexiune intre ce presupune a fi motorul de cautare si alte servicii ce pot facilita viata de zi cu zi a utilizatorilor: cautare de servicii, acces la informatii etc. 

Are si concurenti importanti, printre care si Google, Mail.ru și Rambler. Despre Yandex se crede ca unul din marile avantaje se refera la faptul ca utilizatorii pot realiza si cautari vocale in limba rusa. 

Daca te intereseaza actiunile la Yandex ai ajuns in locul potrivit. Din acest articol vei afla:

Despre Yandex

CEO Yandex

Prognoza Yandex

Evolutia actiunilor Yandex

Cum sa cumperi actiuni Yandex

Cum sa vinzi actiuni Yandex

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Yandex

Despre Yandex

Yandex s-a lansat in 1988. In spatele proiectului sunt Arkady Volozh si Ilya Segalovich. Acum are 17 birouri in tari diferite, dar proiectul a fost initiat in Silicon Valley in 2008, iar la Istanbul a aparut in 2011.

Mai apoi, in 2012 deschidea birou si in Lucerna pentru a deservi clientilor sau din publicitatea europeana. In 2014 era prezent si la Berlin, iar un an mai tarziu si in Shanghai, pentru a lucra cu companii chineze ce functionau pe piata rusa. 

Stiati ca Yandex a lansat si un serviciu de streaming muzical? In 2010 a lansat un motor de cautare exclusiv in limba engleza. 

CEO Yandex

Global CEO la Yandex a fost unul din cofondatori, Arkady Volozh. Asta pana in 2014. A urmat la carma companiei Tigran Khudaverdyan. Vorbim despre un informatician rus de origine armeana. Face parte de asemenea din consiliul de administratie. 

Face parte din echipa Yandex din 2006. 

Prognoza Yandex

Actiunile Yandex le vei gasi listate la bursa sub codul YNDX. Are o cota de clasa A, conform ultimelor stiri. Specialistii vorbesc despre o crestere pe termen lung. La o investitie pe 5 ani sunt asteptate venituri de 105,17%. O investitie actuala de 100 de dolari se poate transforma in castig de 205,17 USD in 2026.

Potrivit analistilor de pe Wall Street pretul mediu YNDX este de 84,80 USD. Pretul ar putea ramane la fel. 

Evolutia actiunilor Yandex

Estimarile arata ca aceste actiuni vor creste cu 34,33%, ceea ce inseamna ca va depasi rata medie de crestere a veniturilor estimate. 

Pentru 2023 este de asteptat ca Yandex va genera castiguri de 811.253.379 USD. Castigul curent per actiune este de 0,65 USD. Anul viitor analistii prognozeaza castig per actiune de 1,13 USD, pentru ca in 2023 sa atinga pragul de 2,27 USD. 

Cum sa cumperi actiuni Yandex 

Actiunile Yandex le poti cumpara online si tranzactiona simplu, rapid si sigur. In pasi concreti, acceseaza mai intai pagina www.etoro.com si creeaza un cont aici.

Alimenteaza cu suma dorita, iar ce trece de 2000 de dolari inseamna si ceva pasi in plus pentru validarea identitatii. 

Din lista de actiuni disponibile alege actiunile Yandex close trade.  

Cum sa vinzi actiuni Yandex 

Selecteaza din cont aceste actiuni si dintr-un singur click le poti vinde. Asteapta insa momentul oportun pentru asta. 

Potential de risc, potential de profit cu actiunile Yandex

Yandex este un titan pe nisa sa. Are toate sansele sa isi mentina aceasta pozitie de lider, mai ales ca serviciile sale sunt tot mai variate. Este prezent si in Romania, prin serviciul ridehailing Yango. In recentele declaratii ale reprezentantilor, Yandex investeste aproximativ 150 de milioane de dolari in flota de masini autonome. 

Riscul este ca principalii sai rivali sa detroneze Yandex. Chiar si asa insa, este greu de spus cat de mult poate sa scada actiunile Yandex. 

De precizat ca Yandex nu plateste dividende. 

Concluzie 

Yandex este compania de tehnologie ce ofera produse si servicii inteligente, ajuta consumatorii si companiile sa aiba o experienta de navigare online completa si utila. Furnizeaza servicii la nivel mondial, continua sa se dezvolte, are si aplicatii pe mobil, deci putem vorbi despre furnizor de servicii cu toate sansele sa se extinda in acelasi ritm dinamic cu lumea actuala. Actiunile Yandex ar putea fi o buna investitie. 

Sursa foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Yandex_Logo_2021.png

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.