CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi BAT

Cum sa cumperi BAT (Basic Attention Token)

Basic Attention Token (BAT) este o criptomoneda bazata pe Ethereum care isi propune sa revolutioneze industria de publicitate digitala in valoare de 330 bilioane de dolari prin crearea unui schimb de publicitate digitala bazat pe un blockchain care elimina orice sansa de frauda. Tokenul de baza pentru atentie reuseste sa creeze o experienta publicitara transparenta si descentralizata, de care sa beneficieze in acelasi timp atat clientii, cat si consumatorii.

Brave Browser, care a fost dezvoltat de aceeasi echipa care a creat tokenul, conecteaza editorii, agentii de publicitate si utilizatorii intr-un sistem reciproc avantajos. Basic Attention Token este unitatea de recompensa a acestui sistem si ofera venituri mai bune editorilor si o atentie mai putin costisitoare a clientilor pentru agentii de publicitate, in timp ce spectatorii publicitatii beneficiaza de o relevanta imbunatatita si o confidentialitate mai puternica, precum si o parte din tokenele cheltuite de agentii de publicitate.

Daca si tu iti doresti sa investesti in BAT, mai jos ai un ghid complet despre cum sa cumperi, cum sa vinzi, inclusiv informatii utile despre criptomoneda.

  1. Despre BAT
  2. Prognoza BAT
  3. Evolutia BAT
  4. Cum sa cumpar BAT
  5. Cum sa vand BAT
  6. Potential de risc, potential de profit cu BAT
  1. Despre Bat

Basic Attention Token a fost lansat in 2017 si a atras atentia prin strangerea a 35 de milioane de dolari in mai putin de un minut intr-una dintre cele mai rapide vanzari vreodata pentru o oferta initiala de monede (ICO). ICO a fost oarecum controversat, deoarece doar 130 de persoane au cumparat Basic Attention Token, jumatate din aprovizionarea cu jetoane BAT fiind achizitionata de doar cinci persoane. Aceasta inseamna ca Tokenul de atentie de baza nu este la fel de descentralizat ca multe alte proiecte cripto.

Brave iese in evidenta fata de alte browsere datorita scuturilor si a sistemului de registru pentru masurarea atentiei utilizatorilor. Blocand publicitatea si trackerele, acesta incarca, de asemenea, paginile mai repede decat concurentii sai.

Basic Attention Token creeaza o noua piata eficienta si se distinge prin oportunitatile inovatoare pe care le ofera agentilor de publicitate care doresc sa ajunga la clienti valorosi – imputernicind in acelasi timp utilizatorii cu o cota din veniturile din publicitate si capacitatea de a plati direct creatorii de continut preferat.

Desi exista si alte produse cu obiective similare, tokenul Basic Attention a avut de departe cel mai mare succes, peste 1 milion de creatori de continut verificati inregistrandu-se pentru recompense BAT, inclusiv Wikipedia, The Guardian, The Washington Post si 50 Cent.

Basic Attention Token isi ia valoarea din utilitatea sa ca unitate de schimb pe o piata eficienta. Poate oferi o sursa importanta de venit pentru creatorii de continut si un mijloc de plata pentru campanii publicitare eficiente pentru agentii de publicitate.

2. Prognoza BAT

Cand vorbiti despre altcoins mai mici, BAT este una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face. Cu siguranta nu este o inselatorie, este condusa de una dintre cele mai prolifice echipe de dezvoltatori din cripto si are un produs de lucru care este foarte popular si are o rata de crestere constanta.

Daca sunteti in cautarea de monede virtuale cu rentabilitate buna, BAT poate fi o optiune de investitii profitabila. Pretul Basic Attention Token este egal cu 0,831 USD la 2021-09-01. Daca cumparati jetonul Basic Attention pentru 100 de dolari astazi, veti primi un total de 120,402 BAT. Pe baza previziunilor noastre, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognosticul pretului pentru 29-08-2026 este de 2,803 dolari USD. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 237,3%. Investitia dvs. actuala de 100 USD poate ajunge pana la 337,3 USD in 2026.


3. Evolutia BAT

Lansarea Basic Attention Token avea telul de a strange un total de 24 milioane USD. Potrivit Coincodex, „Tokenul de baza pentru atentie a atins cel mai mare pret pe 9 ianuarie 2018, cand se tranzactiona la maximul sau istoric de 0,999568 USD.

Pretul BAT a inceput in acest an cu o marca de 0,2 USD si a crescut semnificativ si a atins 0,3 USD pana la sfarsitul lunii ianuarie. Pe 18 martie, pretul a crescut la 1,23 dolari. Dar imediat ce a atins noul moment, piata sa prabusit pe 19 mai, cand pretul a scazut la 1,09 dolari. Mai mult, jetonul a devenit extrem de volatil si a scazut de la marca de 1 USD.

​​Pretul live Basic Attention Token este astazi de 0,827482 USD cu un volum de tranzactionare la 24 de ore de 305,873,131 USD. Clasamentul actual pe CoinMarketCap este # 86, cu o capitalizare de piata live de 1,232,826,333 USD.

In ceea ce priveste viitorul monedei BAT, s-ar putea sa ia cu asalt industria publicitara si sa ocupe locul pentru construirea industriei pentru dezvoltari pe termen lung. Oricum, are asistenta la nivel de industrie, cu multe nume mari si potential semnificativ de atentie de baza.

Pana la finalul anului 2025 BAT poate ajunge la un pret mai mare de 1 USD.

4.   Cum sa cumpar BAT

Ca sa cumperi criptomoneda BAT trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

  • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail.
  • Cauti criptomoneda BAT. Apoi depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Dupa ce ai gasit moneda, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

5. Cum sa vand BAT

Foarte simplu. Alegi moneda BAT, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

6. Potential de risc, potential de profit cu BAT

BAT este un activ riscant care poate oferi o buna rentabilitate a investitiei pe termen lung, potrivit Wallet Investor si DigitalCoin. Sentimentul pietei, participarea investitorilor si adoptarea pe scara larga a BAT isi sporesc potentialul de a deveni un activ popular de investitii speculative si pe termen lung. BAT are un potential de randamente mari datorita volatilitatii sale crescute.

Ca in cazul oricarei criptomonede, exista anumite riscuri, deci investiti dupa o evaluare buna.

Concluzie

In ceea ce priveste viitorul monedei BAT, moneda ar putea fi o investitie profitabila si, conform previziunilor pietei, pretul simbolului de atentie de baza ar putea atinge 7 USD sau chiar mai mult pana la sfarsitul anului 2025.

Sursa foto: https://ethereumworldnews.com/basic-attention-token-bat-story-price-break-above/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.