CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi BNB

Cum sa cumperi BNB

Binance Coin (BNB) este o criptomoneda care poate fi utilizata pentru tranzactionarea si plata taxelor pe bursa de criptomonede Binance. Binance Exchange este cel mai mare schimb de criptomonede din lume din ianuarie 2018, facilitand peste 1,4 milioane de tranzactii pe secunda.

Din acest articol vei afla:

1.Despre BNB

2.Prognoza BNB

3.Evolutia BNB

4.Cum sa cumperi BNB

5.Cum sa vinzi BNB

6.Potential de risc, potential de profit cu BNB

1.Despre BNB

Binance Coin a fost creat in iulie 2017 si a lucrat initial la blockchain-ul Ethereum cu simbolul ERC-20 inainte de a deveni moneda nativa a propriului blockchain al Binance (Binance Chain). BNB poate fi schimbat sau tranzactionat cu alte criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin si altele. 

Aceasta moneda poate fi utilizata pentru numeroase scopuri, exact ca si celelalte criptomonede care se dezvolta. Poti utiliza moneda BNB pentru:

-Tranzactionare: Binance Coin poate fi tranzactionat pentru alte criptomonede pe diferite burse, in functie de restrictiile stabilite de bursa in cauza.

-Plati cu cardul de credit: BNB poate fi forma de plata pentru facturile cu carduri de credit cripto.

-Procesarea platilor: comerciantii pot oferi BNB ca mijloc de plata pentru clienti, oferind mai multa flexibilitate in metodele de plata.

-Booking pentru rezervarea cazarii: BNB poate fi utilizat pentru a rezerva hoteluri si zboruri pe anumite site-uri web.

-Divertisment: de la plata pentru cadouri virtuale pana la cumpararea de bilete la loterie, BNB poate fi utilizat in mai multe scopuri pentru spatiile de recreere.

-Investitii: mai multe platforme permit investitorilor sa cumpere actiuni, ETF-uri si alte active folosind Binance Coin.

-Imprumuturi si transferuri: BNB poate fi utilizat ca garantie pentru imprumuturi pe anumite platforme. De asemenea, exista aplicatii care permit utilizatorilor sa imparta facturile si sa plateasca prietenii si familia prin Binance Coin.

2.Prognoza BNB

Expertii tind sa creada ca investitiile in moneda BNB sunt o alegere buna. Chartul arata o crestere din ce in ce mai mare si – mai important decat atat – constanta. 

Prognoza BNB pentru anii 2022-2028:

2022: $411.92

2023: $486.82

2024: $568.88

2025: $715.52

2026: $828.75

2027: $900.05

2028: $1,019.08

Expertii cred ca pretul monedei Binance va urca de la an la an. Chiar daca pretul tinta de 1.000 USD pentru 2028 ar putea parea o crestere lenta, aceasta predictie este inca o veste excelenta pentru investitori. Creșterea (in principal) constanta, dar semnificativa, sugereaza ca Binance Coin va avea o performanta constanta pe termen lung, atingand valoarea de 1.000 USD printr-un progres solid, care este de preferat, in detrimentul unei curse rapide.

Predictia preturilor criptomonedelor arata ca Binance Coin ar putea atinge un nou ATH de peste 2000 USD pana in 2025. Acest lucru va avea ca repercursiune cativa ani dezamagitori, din septembrie 2022 pana in martie 2025, cand pretul va oscila intre 700 USD si 870,51 USD. Cresterea brusca a acestuia la 940,58 dolari va fi complet fara precedent, dupa ce a ajuns la 1170 dolari inainte de acest punct. Din fericire, ultimele opt luni ale anului 2025 vor fi mult mai optimiste, 2025 inchizandu-se la un pret foarte incurajator de 2120,53 dolari.

3.Evolutia BNB

Cand Binance Coin a aparut pe piata in 2017, a fost unul dintre fluxurile uriase de active digitale noi. 2017-2018 este adesea denumit anul criptomonedei. Datorita numarului de criptomonede care au fost adaugate la schimburi – precum si a increderii crescande a investitorilor ca lumea criptomonedelor era aici pentru a ramane – pretul pentru aproape fiecare moneda cripto majora a suferit o crestere enorma. 

Binance Coin este neobisnuit prin faptul ca nu a atins al doilea cel mai recent ATH in 2017-2018. In schimb, a ajuns la 38,91 dolari in iunie 2019. Performanta sa de la aceasta etapa a fost relativ puternica, fara sa scada niciodata sub 10 dolari. Inainte de cel mai recent bull run, s-a bucurat de o serie de cresteri pe tot parcursul anului 2020 – lasand multi oameni sa se intrebe cat de mult ar merita activa daca nu aparea pandemia.

In perioada 10 februarie – 16 martie, pretul monedei Binance a scazut de la 25,24 dolari la doar 11,15 dolari. Din fericire, pretul sau a inceput sa urce din nou aproape imediat. Pana in septembrie 2020, era evident ca Binance Coin a intrat in cursa bull run – dar abia in ianuarie 2021 a devenit clar ca BNB depaseste atat de multi dintre concurentii sai.

Intre 1 ianuarie si 1 februarie, Binance Coin a crescut de la 38,25 USD la 44,86 USD. Acesta a fost doar inceputul. De atunci, a inregistrat recorduri, realizand in mod constant noi ATH-uri, pe masura ce pretul sau a crescut pe parcursul lunii februarie. A ajuns chiar la 302 USD pe 21 februarie, inainte de a aluneca inapoi la pretul actual de 220 USD.

4.Cum sa cumperi BNB

Primul pas consta in accesarea platformei www.etoro.com. Aceasta platforma te poate ajuta cu fiecare actiune pe care vrei sa o faci, cumparare si vanzare monede virtuale, oricand vrei.


Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Este necesar sa iti creezi un cont, dar faci asta foarte simplu. Trebuie doar sa adaugi cateva informatii personale, precum nume, e-mail si alte informatii de acest gen.

Dupa ce ai creat contul poti trece la pasul urmator si anume cautarea si selectarea monedei BNB. Ai chiar si o bara de cautarea pentru a-ti fi mai simplu sa faci acest lucru.

Dupa ce ai selectat  moneda BNB, urmeaza sa depui in cont banii. Selectezi suma si introduci datele necesare acestui pas. Platforma iti indica tot ce ai de facut, deci este simplu. 

Va fi nevoie sa confirmi identitatea doar in cazul in care depui mai mult de 2.000 de dolari. In caz contrar nu vei intampina acest pas.

Selectezi din nou moneda BNB.

Dupa ce apesi butonul de open trade inseamna ca ai cumparat cu succes moneda. Felicitari, ccum detii monede virtuale BNB. 

5.Cum sa vinzi BNB

In cazul in care vrei sa vinzi BNB poti utiliza aceeasi platforma la fel de simplu. Trebuie sa selectezi moneda BNB si sa actionezi butonul de close trade. Vei primi o confirmare si mai apoi vei putea vedea banii in portofelul tau virtual. Simplu si rapid.

6.Potential de risc, potential de profit cu BNB

Orice fel de tranzactie implica riscuri. Performanta anterioara nu este o garantie a rezultatelor viitoare. Totusi este o varianta de luat in calcul. Binance Coin este considerata o moneda relativ sigura. Din punct de vedere istoric, a fost mai putin volatila decat alte monede, mentinand o multime de castiguri.

Probabil una dintre cele mai mari probleme si semne de intrebare se datoreaza faptului ca este o moneda centralizata. Puterea acestui lant este impartit la 21 de operatori. Acest lucru inseamna ca Binance controleaza cine poate face tranzactii si schimburi. Acest lucru este oarecum contra a ceea ce inseamna, de fapt, monede cripto, dar datorita faptului ca au o autoritate atat de mare pot schimba oricand aceste lucruri. 

Oricum, balanta inclina spre partea de castiguri si o astfel de investitie poate fi favorabila, conform previziunilor.

Concluzii

Ca investitie pe termen lung, Binance Coin ar putea sa se mentina foarte bine. Conform previziunilor, valoarea monedei Binance ar putea creste pana la 853 dolari pana la sfarsitul anului 2021, ajungand la 1093 dolari in 2022 si atingand un pret mediu de 2350 dolari pana in 2025, deci este o investitie ce poate fi luata in considerare. 

Sursa foto:  https://cryptoonliner.com/news/is-it-possible-that-binance-coin-bnb-become-the-leading-cryptocurrency/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.