CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi Compound-COMP

Cum sa cumperi COMP – Compound

Compound este un software rulat pe Ethereum care are ca scop stimularea unei retele distribuite de computere, pentru a opera o piata monetara traditionala.

Unul dintre numerele emergente de protocoale de finantare descentralizate (DeFi), Compound foloseste mai multe active criptografice pentru a furniza acest serviciu, permitand imprumuturile necesare fara un intermediar financiar, cum ar fi o banca.

Din acest articol vei afla:

  1. Despre COMP – Compound 
  2. Prognoza COMP – Compound
  3. Evolutia COMP – Compound
  4. Cum sa cumperi COMP – Compound
  5. Cum sa vinzi COMP – Compound
  6. Potential de risc, potential de profit cu COMP- Compound

Despre COMP – Compound

Compound a fost fondat in anul 2017 de catre Robert Leshner si Geoffrey Hayes care au avut functii de conducere la Postmates. 

Desi daca aruncam o privire Compound pare identica cu celelalte platforme care ofera imprumuturi garantate prin criptomonede, unicitatea ei se oberva in solutia de token prin care blocheaza depozitele pe platforma. 


Prognoza COMP- Compound 

La fel ca multe active digitale, doar un numar fix de jetoane COMP sunt aparute pe piata. Oferta totala este plafonata la 10 milioane COMP si, la momentul scrierii, mai putin de o treime sunt in circulatie (~ 3,3 milioane).

Din aceste 10 milioane de jetoane, putin peste 4,2 milioane de jetoane vor fi distribuite utilizatorilor Compound pe o perioada de 4 ani. A doua cea mai mare alocare (aproape 2,4 milioane COMP) revine actionarilor Compound Labs, Inc, in timp ce 2,2 milioane de jetoane vor fi distribuite fondatorilor Compound si echipei actuale cu un program de investire de 4 ani.

In cele din urma, 775.000 COMP sunt rezervate stimulentelor de guvernanta comunitara, iar restul de 332.000 de jetoane vor fi alocate viitorilor membri ai echipei.

Rata exacta a emisiilor COMP poate fi modificata in timp, alegatorii putand creste sau reduce rata emisiilor prin transmiterea unei propuneri prin guvernarea comunitatii.

In momentul in care a fost listat in 2020, jetoanele COMB au tranzactionat pe piata cu aproximativ 50 de USD, iar daca ne raportam la prognoza pe 5 ani de zile, COMP este asteptat sa ajunga la un pret de aproximativ 2,500 de USD, iar pana la sfarsitul anului 2025, COMP poate sa creasca pana la 5000 $ pe moneda.


Evolutie COMP- Compound 

Asa cum spuneam, COMP a tranzactionat de la inceput cu 50 de USD, dupa care, pana la sfarsitul lunii iunie a ajuns la o crestere de 360 de USD. 

Apoi, COMP s-a prabusit la 180 de USD la inceputul lunii iulie. Pana in luna august a aceluiasi an, COMP a revenit la 240 USD pe moneda.

Si pentru ca ne-am obisnuit cu oscilatiile la criptomonede, pretul a scazut din nou la 178 de USD. Apoi din luna septembrie 2020 si-a revenit la 265 USD. 

La momentul actual COMP tranzactioneaza cu 477,82 USD, iar pana la finalul anului 2021 poate ajunge pana la 700-1000$. 

Cum sa cumperi COMP – Compound

Poti sa cumperi COMP- Compound accesand foarte usor etoro.com

De aici iti vei crea un cont:

Si vei depune aici suma pe care o doresti. Un lucru important de mentionat este faptul ca daca vei depasi suma de 2000 de dolari a trebui sa iti confirmi identitatea. 

Apasa Trade si selecteaza cantitatea pe care o doresti. Felicitari, tocmai ai cumparat COMP – Compound!

Cum sa vinzi COMP – Compound

Daca te-ai hotarat sa vinzi COMP, o poti face tot de aici la fel de simplu. Selecteaza moneda si close trade. Gata! Tocmai ce ai vandut COMP – Compound! 

Potential de risc, potential de profit cu COMP – Compound

Un avantaj pe care il are Compound comparativ cu alte sisteme DeFi se refera la faptul ca activele blocate se pot utiliza in alte aplicatii descentralizate. 

Apoi, orice utilizator Compound are posibilitatea de a castiga pasiv din platforma. Acesta se poate realiza prin criptomonede neutilizate sau imprumuturi. 

Protocolul Compund este securizat, deci utilizatorii nu trebuie sa isi faca griji in aceasta privinta. 

In plus jetonul COMP vine pe piata criptografica cu posibilitatea ca fiecare utilizator sa imprumuta capital din fondul agricol disponibil in reteaua compusa. Nu se pune problema de reglementari bancare si sa aduci garantia, iar fondurile ti se acorda.

Concluzie 

Orice criptomoneda prezinta si un potential de risc, iar acesta se refera la faptul ca in orice moment o alta moneda poate sa creasca substantial peste noapte. Deci COMP nu este exceptie. 

Daca te gandesti sa investesti in COMP (Compound), contul Etoro este recomandat pentru tranzactionari sigure. 

Sursa foto:  https://coingape.com/on-chain-metrics-defi-token-compound-comp-registers-45-rally-in-three-days/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.