CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi DASH

Cum sa cumperi DASH

Criptomoneda virtuala DASH este una dintre cele mai populare monede la momentul actual si asta pentru ca ofera printre altele, tranzactii rapide si sigure pentru cei care doresc sa investeasca. Ce o mai face populară in lumea criptomonedelor? Costurile sunt reduse pentru tranzactii, mai ales daca exista un volum mare a acestora. 

Fapt pentru care moneda digitala DASH are ca un prim beneficiu costurile de tranzactie foarte mici, find o alternativa potrivita pentru cei care isi doresc tranzactii ieftine si sigure.

Din acest articol vei afla:

  1. Despre DASH
  2. Prognoza DASH
  3. Evolutia DASH
  4. Cum sa cumperi DASH
  5. Cum sa vinzi DASH
  6. Potential de risc, potential de profit cu DASH

1.Despre DASH

Dash a fost infiintat in 2014 si cunoscut sub numele de Darkcoin si asta pentru a asigura anonimatul. Cryptomoneda digitala a fost conceputa pentru a asigura confidentialitatea consumatorilor. Ulterior, fondatorul proiectului a schimbat obiectivele monedei s,i totodata, a schimbat si numele in Digital Dash sau simplu Dash. 

Pentru ca a avut o altfel de abordare pe aceasta piata, criptomoneda a castigat destul de rapid popularitate in randul investitorilor. Concret, pe langa confidentialitate, transferurile pe tabla sunt instantanee, cat si destul de dificil de  urmarit. 

Drept urmare, DASH a avut parte de multa faima inca de la lansare, deoarece aceste aspecte erau noi in ceea ce priveste aceasta industrie, fapt pentru care au si atras atentia. 

2.Prognoza DASH

Potrivit unei platforme cryptografice italiene, cei care investesc in moneda digitala DASH au parte de vesti bune in anul curent. S-a preconizat faptul ca pretul DASH va ajunge la 100 USD inainte de sfarsitul lui 2020 si va urca la 120 USD pana in luna ianuarie a lui 2021, ca apoi sa urce constant pana la o crestere uimitoare de 656,6958 de USD in luna decembrie.

Privind aceasta previziune, raspunsul la intrebarea “DASH este o investitie buna?” este lesne de inteles. 

Daca ne raportam la prognoza pretului pe un termen mai lung, pana in anul 2025 expertii preconizeaza faptul ca DASH va ajunge 2822 USD.

3.Evolutia DASH

Moneda virtuala DASH are cateva caracteristici importante pentru investitori. DASH este a 28-a cea mai mare criptomoneda din lume, avand o capitalizare pe piata de 782.438.183 USD chiar de la momentul scrierii. 

Ea poate procesa tranzactii foarte rapid, oferind o functie numita InstaSend care permite investitorilor sa trimita valuta in 1,5 secunde. 

Moneda virtuala DASH este anonima datorita functionarii sale ca o retea descentralizata, in comparatie cu Bitcoin, unde tranzactiile sunt publice. 

Pe baza acestor caracteristici, moneda DASH a devenit inca de la inceput din ce in ce mai populara in intreaga lume. Spre exemplu, in Venezuela exista aproximativ 800 de comercianti care accepta plati DASH, iar in Londra incep sa apara in centrele comerciale. 

4.Cum sa cumperi DASH

  1. Acceseaza pagina www.etoro.com.

eToro este una dintre cele mai bune si actualizate platforme pentru investitia in monede digitale, mai ales ca este intr-o continua dezvoltare.  Este usor de utilizat, trebuie doar sa creezi un cont si sa confirmi adresa de e-mail. 

2.Alegi moneda virtuala in care vrei sa investesti “in cazul de fata DASH” si adaugi depozit in contul tau. 

3.Dupa autentificare, platforma va cere o confirmare de identitate, acesta fiind un pas obligatoriu, in cazul in care vei depozita mai mult de 2000$ in cont. 

4. Dupa ce te-ai hotarat si ales moneda virtuala in care vrei sa investesti, apasa butonul ”Trade”, pentru a selecta cantitatea. 

Tranzactia a fost efectuata. Ai cumparat cu succes DASH! 

5. Cum sa vinzi DASH

Daca doresti sa vinzi DASH, este la fel de simplu, din aceeasi platforma. Astfel ca: alege moneda dorita, finalizeaza vanzarea, iar imediat ce primesti confirmarea, banii sunt in portofelul virtual.

6.Potential de risc, potential de profit cu DASH

Ca si potential de risc la momentul actual in ceea ce priveste moneda DASH se refera la numele acesteia. Avand in vedere ca numele ei a fost schimbat de 2 ori pana acum, acest lucru poate duce la confuzii pentru investitori. Un alt potential de risc ar fi aria restransa de aplicabilitate a monedei in comparatie cu Bitcoin. Insa acesti potentiali factori de risc se pot schimba cu timpul, daca popularitatea monedei DASH creste. 

Ca si potential de profit, moneda DASH este apreciata pentru confidentialitatea tranzactiilor. Aceasta a fost creata in asa fel incat sa garanteze atat confidentialitatea, cat si siguranta datelor investitorilor. Acest lucru face ca nimeni sa nu poata urmari platile, transferurile sau tranzactiile utilizatorilor. 

In plus, usurinta utilizarii, rapiditatea, siguranta, cat si costurile reduse sunt beneficii care duc la un potential de profit. 

Concluzie

Ca orice moneda virtuala, DASH are avantaje, dar si dezavantaje, insa moneda garanteaza siguranta, confidentialitatea si rapiditatea tranzactiilor pentru toti utilizatorii. Altfel spus, poti lua in considerare aceste aspecte ce tin de moneda DASH, facand o comparatie cu alte criptomonede virtuale pentru a putea lua o decizie cu privire la investitiile pe care vrei sa le faci. 

Un cont pe eToro te ajuta sa tranzactionezi criptomonede. Acceseaza platforma oricand si vei face asta in siguranta. 

Sursa foto: https://www.sharecast.com/news/news-and-announcements–/dash-the-secure-cryptocurrency-attracting-attention–2997652.html

CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.