CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi Enjin

Cum sa cumperi ENJ Enjin

Enjin este o platforma care a imputernicit publicul interesat, cat si alte proiecte sa isi creeze propriile NFT-uri din anul 2017. Paltforma Enjin ofera o solutie completa, usor de utilizat de tokenizare cu aplicatii de anvergura in ceea ce priveste evolutia in industria jocurilor, artei, moda, programele de recompensa cu amanuntul si asa mai departe. 

Din acest articol vei afla:

1.Despre ENJ Enjin

2.Prognoza ENJ Enjin

3.Evolutia ENJ Enjin

4.Cum sa cumperi ENJ Enjin

5.Cum sa vinzi ENJ Enjin

6.Potential de risc, potential de profit cu ENJ Enjin

Despre ENJ Enjin

Platforma Enjin este un ecosistem integrator de produse concepute special pentru a permite distributia, crearea, comertul si stocarea activelor digitale tokenizate. Platforma este un proiect care se dezvolta si a fost cofondat de Witek Radomski, CTO si Maxim Blagov, CEO. 

Enjin este un proiect cu scop profitabil care a inceput ca si platforma de jocuri comunitare in anul 2009. In anul 2017, Enjin a lansat un ICO, ce a strans in jur de 18,9 milioane de dolari in tot acest proces. Totusi, platforma dateaza inca din anul 2009 atunci cand a fost lansata platforma comunitatii de jocuri.

Enjin a fost creat ca un ecosistem complex si complet ce ofera utilizatorilor o suita puternica de produse concepute pentru a da voie oricarei persoana sa se alature in lumea blockhain-ului, chiar daca nu au prea multe cunostinte in acest sens. 

Prognoza ENJ Enjin

Platforma s-a bucurat de o crestere destul de mare de la pivotul sau in anul 2017. In prezent, exista peste 20 de milioane de utilizatori, cu aproximativ 1 milion de portofele care au Enjin Coin si un volum pe piata in valoare de 8,9 milioane ENJ. Daca ne raportam la anul 2023, Enjin are deja planificate 2 actualizari destul de majore ce permit dezvoltatorilor de jocuri sa-si poata extinde mult mai mult ecosistemul digital. 

Interesant este faptul ca sistemul Multiverse Enjin ar imbunatati cu mult o experienta destul de puternica, ce permite jucatorilor sa isi aduca instrumentele preferate – carti, echipament, arme sau armuri de la un joc la altul, ceea ce la jocurile obisnuite nu se poate acest lucru obiectele fiind pastrate doar in interiorul acestora. 

Daca dezvoltatorii de jocuri se conecteaza cu aceste servicii, gradul de utilizare ENJ automat va creste. O provocare destul de mare cu care se confrunta aplicatiile blockchain este scalarea. Si daca tinem cont ca Enjin este construit pe Ethereum si acesta va suferi de aceeasi problema de blocaj. Ori acest lucru va impiedica sa proceseze cantitati mari de date. Expertii spun ca s-ar putea sa vina mult mai devreme de anul 2025, insa Enjin deja se preocupa deja de aceasta problema cu Efinity, apeland la solutia de scanare interna. Enjin isi propune sa permita dezvoltatorilor de jocuri sa poate rula un numar nelimitat de tranzactii intr-un joc, dar la un cost foarte mic. Ori acest aspect s-ar putea sa fie un mare avantaj pentru jetoanele ENJ native. 

Evolutia ENJ Enjin

Enjin, infiintata in anul 2009, s-a focusat mai tarziu spre adoptarea blockhainului in platforma sa. Acesta a fost creat in prima faza pe standardul ERC-20 al Ethereum si apoi a evoluat in propriul standard ERC-1155, fiind mai flexibil, pentru a facilita mult mai bine tranzactiile in reteaua de jocuri. In 2017 s-a organizat o oferta de monde ICO, ce a reusit sa stranga 18,9 milioane USD pentru a putea finanta viitoarele evolutii. 

Potrivit unor date de la CoinMarketCap, cei care ar fi cumparat jetoane ENJ in acea perioada in care s-a lansat ICO, castigul ar fi fost de aproximativ 642,44%. Pentru ca inceput sa tranzactioneze public, Enjin a ajuns in scurt timp dupa ce a fost lansat la 0,01562 USD pe 2 noiembrie 2017. Dupa 2 luni a urcat la un maxim istoric de 0,449340 USD in luna ianuarie, 2018. In momentul de fata, Enjin Coin are un pret de 2,09 USD cu o capitalizare la bursa de 1.951.405.364 USD.

Cum sa cumperi ENJ Enjin

Daca vrei sa investesti in ENJ Enjin, este destul de simplu. Poti accesa platforma  www.etoro.com.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Creeaza aici un cont unde introduci datele tale personale. Confirma apoi adresa de e-mail.

Alege moneda si apasa close trade. 

Cum sa vinzi ENJ Enjin

O poti face la fel de simplu din aceeasi platforma. Selectezi moneda si cantitatea, trade si ai finalizat tranzactia. 

Potential de risc, potential de profit cu ENJ Enjin

Moneda Enjin ar putea fi o investitie destul de profitabila, chiar pe un termen la lung si asta pentru ca isi propune sa ofere si mai multe beneficii utilizatorilor sai.

Inainte de a investi, este bine sa te documentezi suficient incat sa poti face alegerea potrivita pentru tine. Oricand poate exista un risc, in care poate aparea o noua criptomoneda unde pretul ei explodeaza peste noapte. 

Concluzie 

Enjin este o platforma foarte interesanta. Abordarea sa este unica in ceea ce priveste gamificarea si asta pentru ca incearca sa ofere fiecarui obiect de joc o valoare din lumea reala. Ori aceasta abordare nu duce decat la o crestere in utlizatori zilnica. 

Sursa foto: https://www.themercurialmagpie.com/cat-ghiduri/ce-este-enjin-coin-enj-un-ghid-complet-pentru/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.