CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi FLR

Cum sa cumperi FLR (Spark)

Flare este o retea distribuita cu cateva proprietati unice. Poate fi folosit pentru a crea poduri bidirectionale intre retele, cum ar fi Ethereum si XRP Ledger. Aceasta inseamna ca permite utilizarea simbolului XRP cu contracte inteligente.

Spark Token este simbolul nativ al lui Flare. O parte din aprovizionare este trimisa in aer catre detinatorii XRP – inclusiv cei de pe Binance. Tot ce trebuie sa faceti este sa pastrati XRP-ul pe Binance și puteți obține partea dvs. de jetoane de tip airdropped.

Din acest articol vei afla:

1.Despre FLR

2.Prognoza FLR

3.Evolutia FLR

4.Cum sa cumperi FLR

5.Cum sa vinzi FLR

6.Potential de risc, potential de profit cu FLR

1.Despre FLR

Flare Network este o retea distribuita care integreaza Ethereum (EVM). EVM converteste practic contractele inteligente in instructiuni pe care computerele le pot citi – acest lucru permite retelei sa execute contracte inteligente complete Turing. Turing – inseamna ca poate rula practic orice sarcina de calcul, atata timp cat exista suficienta memorie pentru a o rula.

Spark este simbolul nativ al retelei Flare. Cazul sau de utilizare de baza este similar cu cel al altor jetoane native – pentru a preveni atacurile de spam. Daca tranzactiile ar fi gratuite, spamul si congestionarea retelei de tranzactii ar fi inutile si de asemenea, gratuite.

In plus, Spark Token poate fi utilizat pentru urmatoarele functionalitati:

-Ca garantie in cadrul aplicatiilor descentralizate (DApps)

-Pentru furnizarea de date catre un oracol din lant

-Sa participe la guvernarea protocolului.

Aceste trei componente isi propun sa permita un ecosistem de aplicatii care se bazeaza pe Spark numit Spark Dependent Applications (SDA). SDA-urile pot permite, de asemenea, reprezentari de incredere ale jetoanelor pe alte retele – chiar si cele care nu accepta in mod nativ contracte inteligente. 

Flare Network este o noua modalitate de a scala retelele care nu accepta contractele inteligente. Flare permite utilizarea XRP cu contracte inteligente intr-un mod prin care nu este nevoie de incredere. O parte din aprovizionarea cu Spark este trimisa in aer catre detinatorii XRP, inclusiv pe cei de pe Binance.

2.Prognoza FLR

Incepand cu 3 septembrie 2021, vineri, pretul curent al actiunilor FLR este de 16.800 USD, iar datele noastre indica faptul ca pretul activului a fost intr-o tendinta ascendent in ultimul an (sau de la infiintare).

Pretul viitor al stocului este estimat la 24,642721114454 $ (46,683%) dupa un an, conform sistemului de predictie.

Aceasta inseamna ca, daca ati investit 100 USD acum, investitia actuala ar putea valora 146.683 $ in 2022, pe 03 septembrie.

Acest lucru inseamna ca aceasta actiune este potrivita pentru o noua investitie, deoarece tranzactionarea pe pietele de acest gen este mai simpla. 

3.Evolutia FLR

Prețul Spark de astazi (septembrie 2021) este de 1,0207 USD, ceea ce inseamna o crestere cu 227% in ultimele 24 de ore. Limita de piata a Spark este necunoscuta. Volumul FLR pe 24 de ore este de 287.566 USD. Are un nivel de capitalizare de piata de 3420. Spark este tranzactionat pe 3 burse, primele burse fiind Bitrue (273.614 USD), Poloniex (48.713 USD) si ZB.com (18.106 USD). Spark a avut un maxim istoric de 1.0207 USD în urma cu aproximativ 7 ore. In ultima zi, Spark a avut un volum transparent de 27% si a tranzactionat pe 5 piete active, perechile sale de tranzactionare cu cel mai mare volum fiind USDT (254.697 dolari), XRP (67.629 dolari) si QC (18.106 dolari).

Pretul actiunilor de FLR – Spark au aratat o tendinta de crestere, astfel incat credem ca segmente de piata similare au fost foarte populare si vor continua sa fie astfel. 

4.Cum sa cumperi FLR

Vrei sa cumperi monede FLR? Trebuie doar sa accesezi platforma www.etoro.com si sa creezi un cont.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol.

Selectezi mai apoi moneda FLR, adaugi suma pe care vrei sa o investesti si actionezi butonul open trade. 

Nu este nevoie sa completezi profilul cu alte informatii daca nu depui mai mult de 2000$. 

5.Cum sa vinzi FLR

Cu ajutorul aceleiasi platforme eToro poti sa si vinzi moneda. Trebuie doar sa o selectezi, sa introduci cantitatea si mai apoi sa apesi close trade. 

Felicitari, in acest mod tocmai ai vandut monede FLR. 

6.Potential de risc, potential de profit cu FLR

Potentialul de risc nu este mare, deoarece este o moneda pentru investitii mici. Potentialul de profit poate fi avantajos, in special pentru faptul ca sumele investite nu sunt atat de mari, deci este o moneda potrivita pentru oricine pentru a investi, dar dupa analize si comparatii facute. 

Concluzii

FLR – Spark este o moneda buna pentru investitii mici, deoarece cresterea este oarecum constanta.

Sursa foto: 

https://academy.binance.com/en/articles/what-is-spark-flr-and-the-flare-network

eToro este o platformă cu mai multe active care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționare CFD-uri.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. 78% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.

Performanța trecută nu este un indiciu al rezultatelor viitoare. Istoricul de tranzacționare prezentat este de mai puțin de 5 ani întregi și poate să nu fie suficient ca bază pentru decizia de investiție.

Copy trading este un serviciu de gestionare a portofoliului, oferit de eToro (Europe) Ltd., care este autorizat și reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio declarație și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătită de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice unei entități despre eToro.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.