CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi MANA - Decentraland

Cum sa cumperi MANA – Decentraland

MANA este criptomoneda nativa a Decentraland. Functioneaza ca o moneda digitala, poate fi cumparata si vanduta, stocata in portofel criptografic. Iar Decentraland, sa lamurim, este lumea virtuala in care poti cumpara tot felul de articole digitale, unde te poti bucura de jocuri si arta digitala. Pe piata Decentraland poti avea si un avantaj care sa te reprezinte cat mai fidel. 

Ce este special aici se refera la faptul ca este complet bazat pe blockchain. 

Din acest articol vei afla:

  1. Despre MANA 
  2. Prognoza MANA
  3. Evolutia MANA
  4. Cum sa cumperi MANA
  5. Cum sa vinzi MANA
  6. Potential de risc, potential de profit cu MANA

Despre MANA 

Decentraland (MANA) este una din cele mai active, dinamice tipuri de criptomonede. A  luat piata criptografica prin surprindere si cu asalt acest an. Asta pentru ca a reusit sa bifeze recordul de 1,63 USD in luna aprilie a acestui an. 

Decentraland s-a lansat in versiunea beta in anul 2019, dar a fost deschisa catre publicul larg in februarie 2020. De atunci, utilizatorii au parte in mod constant de experiente interesante, de jocuri interactive, scene 3D de asemenea interactive. Fondatorii sunt Ariel Meilich si Esteban Ordano. 

Prognoza MANA

Spre finele anului este de asteptat ca pretul sa fie de $0.95. Iar pentru urmatorii ani analistii spun ca ne putem astepta la preturi precum: 

  • 2022: $1.2
  • 2023: $1.70
  • 2024: $2

Evolutia MANA

La inceputul acestui an existau 1,49 miliarde de jetoane MANA in circulatie. Asta inseamna aproximativ 68% din oferta totala actuala, de 2,19 miliarde MANA.

In ceea ce priveste evolutia pretului sau MANA are o crestere de 1.09% in ultimele 7 zile. Este considerata una din acele criptomonede parte din topul primelor 100 in termeni de capitalizare. 

Cum sa cumperi MANA

Pentru a investi in aceasta criptomoneda este destul de simplu. Incepem cu inregistrarea in platforma etoro, simplu si sigur. Acceseaza www.etoro.com.

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cauta in lista disponibila a tipurilor de criptomonede MANA. Alegi moneda si close trade. Desigur, trebuie sa ai bani in cont, ceea ce vei face in prealabil, dupa validarea contului creat. 

Cum sa vinzi MANA 

Practic la fel de simplu poti vinde. Daca ai analizat bursa iti dai seama ca e timpul sa vinzi MANA. Selecteaza moneda si cantitatea si esti la o simpla distanta de vanzare. Trade si ai incheiat totul! 

Potential de risc, potential de profit cu MANA

MANA are toate sansele sa creasca in viitor. Permite utilizatorilor sa faca tranzactii pentru a cumpara spatiu virtual sub forma de NFT-uri. Cum in ultima vreme NFT-urile au explodat, interesul pentru Decentraland a crescut si el. Desigur ca acest ecosistem va creste si pretul sau la fel. 

Este de asteptat ca performanta sa fie una presarata cu optimism. Cel putin asa arata predictiile pe urmatorii 5 ani. Verificati insa bursa criptografica, faceti calcule si cantariti toti factorii pana cand sa decideti ce criptomoneda sa fie cea pe care mizati cu sume mai mari sau mai mici de bani. 

Concluzie 

Motivul principal penru care MANA poate avea succes se refera la faptul ca asigura viteza. Asta va face ca masele sa aiba incredere in platforma si astfel pretul acestei criptomonede sa creasca simtitor. Este insa o buna investitie? Nimeni si nimic nu ne poate asigura de asta. 

Sursa foto:  https://invezz.com/news/2021/07/13/decentraland-mana-price-analysis-is-now-a-good-time-to-buy-this-cryptocurrency/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.