CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi NEO

Cum sa cumperi NEO

NEO, criptomoneda despre care se spune ca ar fi ethereum chinezesc, este prima moneda digitala chineza. Nu a durat mult pana cand a atras atentia investitorilor. Se bazeaza pe blockchain pentru a crea o retea globala, de aplicatii descentralizate. 

NEO are ca scop gestionarea activelor digitale prin utilizarea contractelor inteligente, pentru a construi un sistem de economii smart, bazat pe retea. Sa aflam mai multe despre NEO! 

Din acest articol vei afla:

 1. Despre NEO
 2. Prognoza  NEO 
 3. Evolutia NEO 
 4. Cum sa cumperi NEO 
 5. Cum sa vinzi NEO 
 6. Potential de risc, potential de profit cu NEO 

 1. Despre NEO 

Lansata inca din 2014, numele sau initial era AntShares. Nu a fost un debut promitator, iar in 2017 cunostea un rebranding, sub numele actual, NEO. Proiectul este sustinut de guvernul chinez. 

Cu o rezistenta crescuta la scalabilitate, prognoza in ceea ce priveste aceasta moneda ii face pe unii sa prinda curaj in a investi. Sa fie oare o alegere buna? Sa vedem ce spun cifrele.  

 1. Prognoza NEO 

Este greu de spus la ce sa ne asteptam. Unii fac predictia acestei criptomonede mai mult bazandu-se pe faptul ca aceasta a fost creata pentru a construi o economie a viitorului. 

Cert este ca dezvoltatorii NEO au facut o mutare de la algoritmii traditionali de validare, de la proof-of-work la proof-of-stake. Cu o evidenta de optimizare a vulnerabilitatii la retele si o crescuta viteaza de tranzactionare si scalabilitate, NEO poate atrage investitorii. 

Sa ne reamintim ca in 2020 a fost practic anul sau. A fost una din cele mai dorite criptomonede. Insa referitor la preturi, acestea sunt fluctuante, intre $3.93 si $25.86. 

Conform estimarilor, iata cum va arata aceasta a doua jumatate de an privind evolutia NEO:

Septembrie 2021 – atinge maxima de $34.

Octombrie 2021 –  $40.3 maxima si minima de $27.7. 

Noiembrie 2021 – $45.4 si nu mai putin de $34.7 ca minima a sa. 

Decembrie 2021 – $42.26 pragul maxim. 

 1. Evolutia NEO 

A avut nivel destul de crescut de volabilitate. In perioada 2017-2018 a cunoscut si o crestere pana la maximul sau istoric, de 198,38 USD. 

Specialistii vorbesc despre macro-trendul privind NEO recurgand la simplitate, caci asta defineste aceasta criptomoneda. 

In evolutia acestei criptomonede nu trebuie sa omitem sa spunem despre NEO 3.0. Lansarea aceasta a fost asteptata inca de la sfarsitul anului 2020. Desi amanata de cateva ori, din martie anul curent NEO are aceasta noua versiune N3 a tehnologiei sale publice blockchain. 

NEO doreste propria sa identitate digitala.  Actualizarea sistemului are loc atunci cand reteaua

Ethereum (un concurent major pentru NEO) are probleme de capacitate. NEO 3.0 inseamna o crestere a vitezei de tranzactionare de la 1.000 / secunda la 5.000 / secunda si totodata reducere de 100 de ori la „taxele de gaz”. 

Actualizarea include o solutie descentralizata de stocare a fisierelor si un nou mecanism de guvernare. Detinatorii NEO vor vota intr-un Consiliu NEO, ce include 21 de membri. 

 1. Cum sa cumperi NEO 

Poti face asta simplu si sigur. Acceseaza etoro.com

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Iti creezi un cont:

Depui in cont suma pe care ti-o doresti. Daca aceasta depaseste 2000 de dolari ti se va cere confirmare de identitate. 

Trade, selecteaza cantitatea dorita. Tocmai ai cumparat NEO! 

 1. Cum sa vinzi NEO 

La fel ca in alte cazuri, cand doresti vanzarea unei criptomonede urmezi acesti pasi: selectezi moneda dorita si close trade. Ai vandut NEO! 

 1. Potential de risc, potential de profit cu NEO

NEO este indivizibil. De asemenea este notabil ca ofera suport pentru diferite limbaje de programare. 

Pe termen lung NEO vine cu avantaje unice. Fiind si unica criptomoneda pe piata asiatica, este greu de crezut ca nu va avea succes. Reteaua este constant actualizata, asadar pozitia sa in topul criptografic este una buna. Riscul, ca in orice alt caz, este cel legat de fluctuatiile pietei. 

Pentru tranzactionari sigure contul etoro este recomandat. 

Sursa foto: https://bitcoinromania.ro/blog/neo/cumpara-neo-platforma-trading/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.