CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi TRX

Cum sa cumperi TRX (TRON)


Tron este o platforma digitala descentralizata bazata pe blockchain cu propria criptomoneda, numita Tronix sau TRX. Fondata in 2017 de o organizatie non-profit din Singapore, Fundatia Tron, Tron isi propune sa gazduiasca un sistem global de divertisment pentru partajarea rentabila a continutului digital.

Comercializat initial in principal in Asia, Tron a devenit acum global. Platforma avea peste 50 de milioane de conturi din august 2021.

Fondata de Justin Sun, acum CEO-ul sau, Tron are birouri in Singapore si San Francisco. Nascut in 1990, Sun este si CEO al BitTorrent, programul de partajare a fisierelor.

Daca si tu iti doresti sa investesti si sa ai in portofoliul tau criptomoneda TRX, mai jos ai un ghid complet de vanzare/cumparare si inclusiv mai multe informatii despre aceasta criptomoneda.

 1. Despre TRX (TRON)
 2. Prognoza TRX
 3. Evolutia TRX
 4. Cum sa cumpar TRX
 5. Cum sa vand TRX
 6. Potential de risc. potential de profit cu TRX
 1. Despre TRX (TRON)

TRX se afla printre cele mai populare criptomonede, fiindca permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii descentralizate care nu necesita intermediari, fiind bazata pe tehnologia blockchain cu contracte inteligente. Aceasta criptomoneda are una dintre cele mai impresionante nivele de scalabilitate, sustinand 2000 de tranzactii pe secunda. 

TRON are principalul obiectiv de a descentraliza internetul si a da putere utilizatorilor, permitandu-le sa creeze continut, site-uri si aplicatii fara a renunta la controlul asupra continutului lor. Ceea ce este un mare avantaj luand in considerare pe cei ce detin puterea globala la acest capitol Facebook, Amazon, Google, Apple.

Utilizatorii retelei folosesc TRX pentru a plati direct creatorilor de continut pentru a-si accesa aplicatiile. Creatorii de continut nu platesc o taxa de tranzactie catre Tron. (Tranzactiile TRX sunt, de asemenea, gratuite pe platforma.)

Utilizatorii isi pot stoca activele cripto intr-un portofel desktop, mobil sau hardware.


2. Prognoza TRX

Incepand cu 5 august 2021, TRX s-a clasat pe locul 31 printre criptomonede in capitalizarea pietei, potrivit CoinRanking.com. Pretul sau a fost de 0,0705 dolari, oferindu-i o capitalizare de piata de 4,66 miliarde de dolari. Valoarea sa maxima la data respectiva a fost de 0,2180 USD.

In urmatorii 5 ani se estimeaza ca TRX va creste cu 1325,58% iar pana in anul 2023 va ajunge la un pret de 0,54 si 0,60 dolari. Intre 2021-2025 se asteapta ca TRX sa continua sa creasca, iar la finele anului 2022 sa ajunga la o medie de 0,0427285 dolari. In 2024 se prezice ca aceasta criptomoneda va avea o valoare cuprinsa intre 0,0653120 si 0,0676992. Pana la sfarsitul anului 2030 se preconizeaza ca TRX va ajunge la 1 dolar fiindca piata este volatila si performantele sunt bune.


3.Evolutia TRX

Structura retelei Tron a fost comparata cu cea a platformei Ethereum si foloseste unele dintre aceleasi elemente de baza, cum ar fi aplicatiile descentralizate (dApps), contractele inteligente si jetoanele. De fapt, a fost criticat pentru ca poate „merge prea departe” imprumutand mai degraba decat construind elementele de baza ale platformei sale.

TRX este un altcoin destul de tanar, iar in timpul ICO rulat de dezvoltatori in anul aparitiei TRX acestia au reusit sa acumuleze aproximativ 70 de milioane de dolari. Pretul de pornire a monedei a fost de 0,05 dolari. In anul 2018, TRX a atins punctul culminant in evolutia sa, ajungand la o valoare de 0,30 dolari. La sfarsitul anului, totusi s-a observat o cadere dezamagitoare, ajungand la nivelul de 0,01 dolari. 


4. Cum sa cumpar TRX

Ca sa investesti in aceasta criptomoneda trebuie sa urmezi acesti pasi simpli:

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

 • Iti creezi un cont introducand datele tale personale dupa care confirmi adresa ta de e-mail.
 • Depui suma dorita in contul tau. Nu trebuie sa iti confirmi identitatea daca nu depui mai mult de 2000 dolari.
 • Dupa ce ai gasit criptomoneda TRX alegi cat vrei sa investesti in ea si apesi Trade.
 • Felicitari, criptomoneda TRX este parte din portofoliul tau!

5.Cum sa vand TRX

Este chiar mai simplu acum. Alegi TRX, selectezi cat vrei sa vinzi, iar apoi finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa confirmare, primesti banii in portofelul virtual. 


6. Potential de risc, potential de profit cu TRX

Tron a fost creat ca o provocare directa pentru industria media, inclusiv pentru gigantii de pe web precum Amazon si Netflix. Sloganul sau este „Descentralizeaza internetul” si scopul sau este de a scoate intermediarul corporativ din procesul de consumare a mass-media.

Dincolo de boom-ul actual al criptomonedelor, cu siguranta succesul sau viitor depinde cel putin partial de calitatea programarii pe care o aduce utilizatorilor sai.

Exista multe lucruri care ar putea determina cresterea pretului monedei. Are deja un blockchain competent si rapid – mult mai rapid decat cel al Ethereum. Cu o oferta redusa, nu exista niciun motiv pentru care pretul TRX sa nu creasca, mai ales ca Tron are o varietate de cazuri excelente de utilizare.

Si, exista marele obiectiv al proiectului de a revolutiona industria divertismentului, care este suficient de specific pentru a permite tuturor sa stie la ce s-ar putea astepta, dar nu suficient pentru a fi limitativ. Practic, proiectul are mult spatiu pentru a-si urmari obiectivele in multe moduri diferite si exista un potential mare intr-o astfel de abordare.

Asadar, desi nimeni nu poate spune cu siguranta ce presupune viitorul Tron pentru pretul criptomonedei, exista destul de multe motive pentru a fi optimisti.

TRX s-a bucurat de o mare crestere a pretului in 2021, desi pare a fi intarziat la petrecere. Dar, daca este sau nu o investitie excelenta, fiecare investitor trebuie sa decida singur, dupa efectuarea unei analize tehnice si fundamentale. Riscuri sunt pentru orice criptomoneda, deci investiti cu cap!

Sursa foto:  https://www.investingcube.com/trx-prediction-tron-price-could-crash-by-25-if-this-happens-cryptocurrencies/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.