CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi UNI

Cum sa cumperi Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI), un protocol de finantare descentralizat, utilizat pentru schimb de criptomonede, a fost dezvoltat de Hayden Adams. A aparut pe piata de profil din 2018, dupa care au urmat si alte versiuni lansate, una in 2020 in luna mai si una in acest an.

Din acest articol vei afla:

  1. Despre UNI
  2. Prognoza  UNI
  3. Evolutia UNI
  4. Cum sa cumperi UNI
  5. Cum sa vinzi UNI
  6. Potential de risc, potential de profit cu UNI 

Despre UNI

Uniswap ruleaza pe blockchain-ul Ethereum. Nu este deci detinut de o singura entitate. Foloseste un nou mod de tranzactionare, numit protocol automat de lichiditate. Valorifica mai multe active criptografice si ar putea fi similar asociat cu exchange-ul clasic pe care il stim cu totii, insa, Uniswap nu are un operator sau administrator. 

Este open source, asadar oricine isi poate crea propriile schimbari descentralizate. Oricine poate de asemenea sa listeze jetoane pe bursa. 

Cat despre criptomoneda UNI, aceasta joaca un rol esential in operarea retelei cu acelasi nume.

Prognoza UNI

Orice investitor doreste sa aiba o plasa de siguranta sa spunem, cauta informatii care sa il asigure ca face o buna investitie. Uniswap (UNI) se estimeaza la un pret maxim de 33 de dolari si o minima de 22,5 de dolari, pentru luna octombrie a acestui an. Iata si alte prognoze:

  • Noiembrie 2021: $32.514 maxima si minima de $22.110
  • Decembrie 2021: $31.538 pretul maxim si $21.446 minim. 
  • 2022: pretul continua sa creasca, conform analistilor. Pana in iunie sunt de asteptat cresteri duble de pret. 
  • 2025: fata de cotatia sa actuala, analistii spun ca in 2025 UNI va avea o  crestere de 194,45%.

Evolutia UNI

La lansare avea un pret de start de 3 USD. In septembrie 2020 vorbeam de un pret de 7 dolari. A urmat apoi scadere, cum de altfel au inregistrat si multe alte criptomonede. Ca minim istoric a avut putin peste un dolar, in 2020, inainte ca pretul sau sa creasca. Ca maxima istorica vorbim despre 8,44 dolari.

Uniswap a continuat apoi sa scada, dar nu a fost niciodata sub 2 USD. A incheiat anul 2020 cu pret de 5 dolari, iar de atunci continua sa creasca. In luna august a.c. pretul sau era de 29 de dolari. A ajuns astfel sa fie numarul 10 in topul criptomonedelor de pe piata. 

Cum sa cumperi UNI 

Sa cumperi acest tip de criptomoneda este mai usor decat ai crede. E simplu si rapid, daca accesezi etoro.com

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Pentru inceput, creeaza un cont. 

Mai apoi depune in acest cont suma de bani pe care ti-o doresti investita. Daca este mai mare de 2000 de dolari trebuie sa treci si cativa pasi de securitate, de confirmare a identitatii. 

Pentru a cumpara UNI tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul Trade, selectand si ce cantitate iti doresti. Tocmai ai cumparat UNI. 

Cum sa vinzi UNI

Si de aceasta data este mai usor decat crezi. Pentru a vinde efectiv UNI trebuie sa selectezi moneda si sa finalizezi cu Close Trade. Tocmai ai vandut UNI ! 

Potential de risc, potential de profit cu UNI 

La fel ca si in alte cazuri, tranzactionarea de criptomonede aduce si potential castig, dar si risc de pierdere. Gradul de adoptie a criptomonedei are un impact major. In cazul UNI vorbim despre avantajul aplicabilitatii, ceea ce face sa creasca cererea de criptomoneda, iar pretul sa creasca. Cu cat tot mai multe firme, institutii bancare implementeaza Uniswap in sistemul de tranzactii, cu atat creste si numarul de utilizatori, dar si pretul. 

Trebuie tinut cont si de fluctuatiile de pret pentru tranzactionarea Uniswap (UNI). La volatilitatea pretului contribuie speculatia, atentia media de care are parte sau chiar si evenimentele economice. 

Riscul major este ca autoritatile sa reglementeze sistemele de acest gen si automat si UNI sa fie afectat. Luand insa in considerare acest risc, exista si potential castig. A preluat o conducere dominanta fata de competitie si este a doua criptomoneda din punct de vedere a veniturilor, dupa Ethereum. Aceste aspecte ofera criptomonedei longevitate si stabilitate. 

Concluzie 

Analizele de pret si mai toate sursele de prognoza arata ca UNI reprezinta o investitie buna. Unii dintre cei mai de seama – Wallet Investor, Digitalcoin, Tradingbest – au oferit astfel de pronosticuri. 

Vedem si o crestere constanta de pret, astfel ca detinerea acestui tip de criptomoneda inseamna si sanse ca preturile sa se mentina in crestere si deci aceasta criptomoneda sa fie o buna investitie. Cu un protocol usor de utilizat, utilizatorii vor obtine venituri pasive cu UNI. 

Sursa foto: https://uniswap.org/blog/uni/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.