CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Cum sa cumperi XTZ

Cum sa cumperi XTZ (Tezos)

XTZ (Tezos) este un blockchain descentralizat ce se autoguverneaza. Si face asta prin comunitati digitale. Aceasta este definitia oficiala a acestei criptomonede. Mai concret de atat, vorbim despre o criptomoneda lansata oficial din septembrie 2018. Sa vedem si daca merita si de ce ar merita sa fie cumparata! 

Din acest articol vei afla:

  1. Despre XTZ (Tezos) 
  2. Prognoza  XTZ (Tezos)  
  3. Evolutia XTZ (Tezos)  
  4. Cum sa cumperi XTZ (Tezos) 
  5. Cum sa vinzi XTZ (Tezos) 
  6. Potential de risc, potential de profit cu XTZ (Tezos) 

Despre XTZ (Tezos) 

Aceasta criptomoneda a reusit sa atraga atentie intrucat in numai doua saptamani a reusit sa adune 232 de milioane de dolari, prin ICO deschis, acceptand plati in Bitcoin si Ether. A avut insa probleme la capitolul management.

Cofondatorii sunt Arthur Breitman si Kathleen Breitman. Cei doi au avut dispute cu presedintele Tezos, Gevers, care a parasit in cele din urma compania. Insa atentia pe care media a oferit-o acestui scandal a ramas in istoria acestei criptomonede. 

In fine, sa detaliem mai degraba ce este ea. Blockchain-ul Tezos este ”Network Shell”. Ce este unic la aceasta criptomoneda se refera la 3 aspecte majore si anume la: guvernarea pe lant + auto-modificarea, mecanismul de consens Liquid proof of stake si nu in cele din urma, contractele smart cu verificare oficiala.

Prognoza  XTZ (Tezos)  

Despre XTZ (Tezos) se pot spune putine lucruri despre preturi. Insa, ca in marea majoritate in ceea ce priveste criptomonedele, putem vorbi despre o posibila expansiune. 

Conform estimarilor, o sursa de incredere si anume CryptoCoinSociety arata ca Tezos ar putea ajunge si la o cotatie de 24,06 USD pana in anul 2025.

Evolutia XTZ (Tezos)  

XTZ  avut la lansare un pret de 2,94 USD. A cunoscut pana acum un varf istoric in anul 2020, in august, cand a atins pragul de 4,39 USD. In acelasi an insa inregistra si un minim istoric, de 0,35 USD.

Acum, pretul sau este 3,34 USD, cu volum de tranzacționare de 242.294.073 USD in 24 de ore. Aceasta cota de pret este mai slaba cu -3,6% in ultimele 24 de ore. 

Cum sa cumperi XTZ (Tezos

Poti face asta simplu si sigur pe platforma cu interfata intuitiva. Acceseaza etoro.com


Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

Primul pas este sa iti faci cont aici.  

Pasul doi, depune in cont suma de bani pe care ti-o doresti sa o investesti. La sume mai mari de 2000 de dolari trebuie sa iti confirmi identitatea. 

Din cateva click-uri rezolvi tot. Apasa Trade, selecteaza cantitatea si gata. Tocmai ai cumparat XTZ (Tezos). 

Cum sa vinzi XTZ (Tezos) 

Pentru a vinde trebuie sa selectezi moneda si sa apesi close trade. Tocmai ai vandut XTZ (Tezos) ! 

Potential de risc, potential de profit cu XTZ (Tezos) 

Pentru a cantari decizia de a investi sau nu intr-o criptomoneda ar trebui urmarita evolutia acesteia si ce se intampla in mod constant cu aceasta. De luat in considerare faptul ca ecosistemul Tezos a lansat un program global de granturi. Astfel, incurajeaza oamenii sa utilizeze platforma pentru a dezvolta proiecte, idei si servicii, dar si produse pe blockchain.

Specialistii in domeniu cred ca XTZ va oferi urmatoarea piata cripto-bull, iar dezvoltarea financiara a acestei criptomonede va fi una semnificativa. Ce atrage in mod special pe investitori se refera la mecanismul democratic si la tehnologia inovatoare a acestei criptomonede. 

Tezos ar putea fi o investitie buna atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati in domeniu. Nu are inca popularitatea mai marilor criptomonede, Ethereum sau Bitcoin, insa in mod cert are avantaje fata de altele, modificarile automate si accesibilitatea. 

Concluzie 

In general, cand vorbim despre criptomonede, vorbim si de risc si de potential castig. Asadar, si aici este destul de riscant si sfatul ramane acela de a investi dupa o analiza a criptomonedei, urmarind tendintele de evolutie. Investitia ar trebui sa fie una pe care o puteti pierde. 

XTZ (Tezos) a reusit sa se impuna pe piata de profil si pe termen lung specialistii cred in potentialul sau de crestere. 

Sursa foto: https://www.coininsider.com/brief-history-of-tezos/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.