CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 67% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează CFD-urile și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

cum sa cumperi YFI

Cum sa cumperi YFI (yearn.finance)

Yearn.finance este un grup de protocoale care ruleaza pe blockchain-ul Ethereum, care permite utilizatorilor sa-si optimizeze castigurile din activele criptografice prin servicii de creditare si tranzactionare.

Unul dintre numeroasele proiecte emergente de finantare descentralizata (DeFi), yearn.finance isi ofera serviciile folosind numai cod, eliminand necesitatea unui intermediar financiar, cum ar fi o banca sau un custode. Pentru a face acest lucru, a construit un sistem de stimulente automate in jurul criptomonedei sale YFI.

Daca si tu iti doresti sa investesti in YFI, mai jos ai un ghid complet despre cum sa cumperi, cum sa vinzi, inclusiv informatii utile despre criptomoneda.

  1. Despre YFI
  2. Prognoza YFI
  3. Evolutia YFI
  4. Cum sa cumpar YFI
  5. Cum sa vand YFI
  6. Potential de risc, potential de profit cu YFI
  1. Despre YFI

Yearn.finance isi genereaza majoritatea activitatii datorita unei practici cunoscute in mod obisnuit sub denumirea de „yield farming”, in care utilizatorii isi blocheaza criptomoneda intr-un protocol de finantare descentralizata (DeFi) pentru a genera interes – de obicei sub forma mai multor criptomonede. Cu cat un utilizator blocheaza mai multe criptomonede pe una dintre platformele acceptate la un moment dat, cu atat sunt acordate mai multe tokene.

In prima sa luna, platforma yearn.finance a inregistrat aproximativ 800 de milioane de dolari in active blocate, facandu-l unul dintre proiectele DeFi cu cea mai rapida crestere pana in prezent.

Yearn.finance are viziunea unica de simplificare a investitiilor si activitatilor DeFi, cum ar fi yield farming-ul, intr-un efort de a-l face mai accesibil pentru cei neinitiati.

Yearn foloseste diverse instrumente personalizate pentru a actiona ca agregator pentru protocoalele DeFi precum Curve, Compound si Aave. Platforma are mecanici incorporate pentru cumpararea ratelor dobanzii, aducandu-i pe cei care mizeaza pe criptomonede cel mai mare randament posibil.


2. Prognoza YFI

Daca sunteti in cautarea de monede virtuale cu rentabilitate buna, YFI poate fi o optiune de investitii profitabila. In 2021 criptomoneda a continuat sa creasca, iar la inceputul anului tranzactiona cu 22281,84 USD. Este posibil ca la inceputul lui 2022, YFI sa ajunga la un pret de 95,800 UDS.

Pretul yearn.finance este egal cu 37658,50 USD la 31.08.2021. Daca cumparati yearn.finance pentru 100 de dolari astazi, veti primi un total de 0,00266 YFI. Pe baza previziunilor noastre, este de asteptat o crestere pe termen lung, prognosticul pretului pentru 2026-08-29 este de 140937 dolari SUA. Cu o investitie pe 5 ani, veniturile se asteapta sa fie de aproximativ + 274,25%. Investitia dvs. actuala de 100 USD poate ajunge pana la 374,25 USD in 2026.


3. Evolutia YFI

Criptomoneda YFI a avut o crestere uimitoare de la 34 USD la 4500 USD in prima saptamana de la lansare. Pe data de 10 august 2020 pretul YFI a ajuns la 6500 USD, iar in zilele urmatoare suma s-a dublat, ajungand la 12800 USD. La sfarsitul lunii pretul a ajuns aproape de 40000 USD. 

Pe 16 mai pretul acestei criptomonede a ajuns la 67000 USD. Dupa ce a trecut de nivelul de rezistenta a scazut la 37571,19 USD, insa pretul continua sa creasca uimitor.


4. Cum sa cumpari YFI

Ca sa cumperi criptomoneda YFI trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.

  • Cauti criptomoneda YFI. Apoi depui suma dorita in cont. Daca nu depui mai mult de 2000 $ nu mai este necesar sa iti confirmi identitatea. 
  • Dupa ce ai gasit moneda, selectezi cat vrei sa investesti si apesi Trade. 

5. Cum sa vand YFI

Foarte simplu. Alegi moneda YFI, alegi cat vrei sa vinzi si finalizezi vanzarea apasand Close Trade. Dupa ce primesti confirmarea, banii tai se vor afla in portofelul virtual.

6. Potential de risc, potential de profit cu YFI

Yearn.finance a schimbat jocul prin intermediul setului sau unic de instrumente care utilizeaza protocoale proprietare pentru a creste randamentul investitorilor. Utilizatorii Yearn se bucura de o abordare simplificata a DeFi. Platforma ofera securitate de neegalat si un cod open-source care a fost verificat de comunitate. Yearn.finance este foarte sigur. Acesta ruleaza pe reteaua Ethereum prin algoritmul sau de poof-of-work (POW) care ii asigura siguranta. Ca protocol, este neprivativ. Aceasta inseamna ca utilizatorii sunt singurele persoane care au acces la cheile si portofelele lor private. Datorita naturii sale descentralizate, utilizatorii controleaza mizele si acest lucru face imposibila accesarea hackerilor de a mari si de a profita de conturi individuale, protocol sau reteaua sa. 

Yearn.finance combina diverse tehnologii pentru a combate centralizarea in sector. Totul despre yearn.finance reflecta un angajament puternic fata de descentralizare. De exemplu, compania nu a gazduit niciodata o oferta initiala de monede. In plus, nu a existat niciodata o preminare de tokene YFI. Acesti factori au castigat yearn.finance o reputatie ca fiind unul dintre cele mai descentralizate proiecte ale criptomonedelor. 

Astazi, yearn.finance are reputatia de a oferi utilizatorilor cele mai mari randamente procentuale anuale (APY) din criptomonedele depuse in industrie.

Ca orice alta criptomoneda are riscuri, principalul fiind volatilitatea sa, care e mai mare decat a Bitcoin-ului. Yearn.finance ar putea fi o investitie proasta. In ciuda oportunitatilor in yield farming, este inca un concept relativ mai nou, care nu s-a inradacinat inca la public. Milioane de oameni prefera sa obtina randamente ridicate prin finantare traditionala, deoarece aceasta este reglementata si are o infrastructura fizica la care pot merge daca ceva ar merge prost.

Daca sa investiti sau nu, in cele din urma, aceasta este o decizie personala, deoarece nimeni nu ar trebui sa fie influentat doar de opinii externe. Dar, in estimarile noastre, simbolul YFI si yearn.finance, in general, sunt un proiect substantial. Succesul sau enorm a fost folosit ca platforma de lansare pentru dezvoltarea si inovatia ulterioara.

Nu a incetinit si, ca proiect, continua sa creasca. In plus, investitia in tokenele acelor proiecte asociate acum cu YFI va aduce multe profituri.

Concluzie

Yearn.finance si suita sa de produse financiare descentralizate vor fi de mare interes pentru oricine doreste sa castige dobanda pasiva din criptomonedele lor – fara a fi nevoie de un custode sau intermediar.

Mai mult, o analiza aprofundata a volumului de tranzactionare al yearn.finance arata consecventa interesului investitorilor. De la 1 ianuarie, YFI a inregistrat volume zilnice de cel putin 100.000.000 USD. In mod normal, conform analizei fundamentale si tehnice, atunci cand volumele de tranzactionare cresc, preturile tind sa urmeze in acea directie. Pe de alta parte, atunci cand volumele scad, preturile se indreapta in mod normal spre sud.

Avand in vedere rata crescuta de utilizare a Ethereum, DeFi si a dobanzii de la investitori prin volumul din vedere, yearn.finance are un viitor si va continua sa aduca randamente ridicate utilizatorilor de protocol si castiguri investitorilor simbolici.

Tokenele YFI native ale yearn.finance pot fi, de asemenea, o investitie atragatoare daca credeti ca sectorul DeFi si, mai precis, Yearn, vor continua sa creasca si sa atraga tot mai multi utilizatori interesati sa obtina venituri pasive pe criptomonedele lor.

Sursa foto: https://www.supercryptonews.com/yearn-finance-yfi-price-analysis/

Investițiile în criptoactive nu sunt reglementate în unele țări ale UE. Fără protecție a consumatorului. Capitalul dumneavoastră este în pericol. 78% dintre conturile investitorilor persoane fizice pierd bani atunci când tranzacționează cu criptoactive prin intermediul acestui furnizor. Îți recomandăm să te asiguri că înțelegi cum funcționează criptoactive și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.