eToro a lansat un wallet pentru BTC, BCH, ETH si LTC

eToro a lansat un wallet pentru BTC, BCH, ETH si LTC

Platforma de tranzacționare globală și platforma de tranzacționare fiat eToro a anunțat lansarea wallet-ului propriu de cripto cu suport inițial pentru patru criptomonede: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum si Litecoin.

eToro si zona de wallet

eToro a devenit prima platformă care oferă tranzacționarea de monede fiat de schimb valutar pentru Binance care vine cu criptomoneda Binance Coin (Bnance). eToro promite să adauge funcționalitate suplimentară produsului după lansarea inițială.

„Portofoliul eToro este doar la început. Vom adăuga o întreagă serie de funcționalități suplimentare, care includ sprijinirea token-urilor suplimentare de cripto și fiat, protocoale cripto-cripto de conversie, capacitatea de a depozita fiat, plata în magazin și multe altele”, a declarat Yoni Assia, CEO eToro. Declaratia a fost preluata si intr-un comunicat de presă.

Portofelul va oferi mai întâi suport pentru Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC). eToro se mândrește cu peste 10 milioane de utilizatori înregistrați si susține în prezent 14 monede crypto pe platforma sa.

YONI ASSIA, CEO ETORO DEȚINE BITCOIN, ETHEREUM, NEO, STELLAR, CARDANO ȘI XRP

Directorul executiv al eToro, Yoni Assia, a declarat într-un interviu că platforma de tranzacționare a acțiunilor a obținut un profit de 1000% în ultimul an. De asemenea, el a vorbit despre crearea unei platforme de schimb de criptomonede care să vizeze investitorii instituționali.

eTORO și-a înmulțit veniturile de cinci ori în 2017. În scopul „democratizării piețelor financiare”, eTORO urmărește în mod direct piața criptocurrency.  Planul include, de asemenea, un birou de tip „over-the-counter” pentru tranzacții cu cantități financiare mari, așa cum s-ar aștepta de la un investitor instituțional.

În special, platforma de tranzacționare a ridicat 100 de milioane de dolari în luna martie în timpul rundei de finanțare. Analiștii au prezis că platforma ar putea fi evaluată la 1 miliard de euro într-o ofertă publică inițială [IPO], chiar dacă piața criptocurrency prezintă o volatilitate extremă în prezent.

ASSIA INTERESAT DE OFERTELE DE TIP IPO ȘI ICO

Cu toate acestea, Assia a declarat că ar putea lua în considerare opțiunea de a lansa atât  IPO, cât și o ofertă ICO [Initial Coin Offering]. El a declarat că ar face acest lucru „în același timp, unul după altul”.

Interesant este că 42% din portofoliul lui Assia se află în criptomonede. Acesta deține 27,8% în Bitcoin [BTC], 19,10% în Ethereum [ETH], 3,4% în NEO [NEO] și 2,5% în Stellar Lumens [XLM] [EOS], moneda ADA a Cardano și XRP [XRP].

Assia a declarat că este un adevărat credincios în criptocurrency și blockchain. El a elaborat, spunând că token-urile pot fi emise într-o formă care reprezintă active financiare tradiționale de la aur la acțiuni. Acest lucru, a spus el, va facilita comerțul la nivel global.

Mai mult, o expansiune americană se află deja planificată, a declarat Assia. De asemenea, el a numit Japonia o „piață cu un imens potențial cripto” în timp ce vorbea despre posibilele planuri de expansiune. Filiala australiană existentă a eToro va fi, de asemenea, dezvoltată, a declarat Assia.

Sursa: https://cointelegraph.com