Exchange-ul Bitfinex va fii offline pentru o scurtă perioadă săptămâna viitoare pentru un Upgrade

Exchange-ul Bitfinex va fii offline pentru o scurtă perioadă săptămâna viitoare pentru un Upgrade

Exchange-ul cripto Bitfinex a anunțat că va fi offline pentru maxim 7 ore săptămâna viitoare, într-o postare publicată pe Medium.

Conform anunțului, exchange-ul va fii offline pentru maxim 7 ore pentru a face un update sistemului pe 26 Iunie. Postarea specifică în continuare că Ethfinex, oponentul lui Bitfinex, se va închide pentru reparații în același timp.

Timpul în care site-ul va fi offline este similar cu acela anunțat de exchange-ul major crypto Binance, înainte de modernizarea sistemului care este programată în Mai. Așa cum Cointelegraph a raportat în acea perioadă, exchange-ul a avertizat utilizatorii că depozitele, retragerile și tranzacțiile vor fi blocate pentru 6 până la 8 ore.

Bitfinex susține că update-ul este făcut pentru a “îmbunătăți stabilitatea și scalabilitatea motorului de potrivire iFinex.” În timpul upgrade-ului, utilizatorii platformei nu vor avea abilitatea să tranzactioneze, să vizualizeze sau să-și acceseze portofelele pe exchange.

Chiar și așa, Bitfinex promite că traderii nu trebuie să ia nici o acțiune deoarece fondurile lor vor fi sigure, nici o comandă nu va fi făcută în acest interval de timp și utilizatorii nu vor fi șterși în acest interval.

În sfârșit, firma menționează că –dacă mișcările pieței sunt prea volatile- update-ul va fi amânat.

Așa cum a fost raportat de Cointelegraph mai devreme luna aceasta, Bitfinex a anunțat o nouă inițiativă de burn pentru tokenurile sale LEO. Compania mamă a exchange-ului, iFinex, va folosi unele din veniturile sale pentru a cumpăra tokenurile la prețul pieții că parte din mecanismul UNUS SED LEO.